Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Ψαχνω ενα προγραμμα σαν το CCleaner που να διαγραφει τα αχρειστα αρχεια (κ λοιπα,δεν ξερω την ακριβη τους ονομασια) που δεν μπορω να εντοπισω εγω ωστε να γινει καλυτερη η επιδοση σου υπολογιστη.

Δημοσ.

To ccleaner γιατί δεν σου κάνει;

μια χαρα μου κανει απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποιο καλυτερο!

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα μου κανει απλα ρωταω μηπως υπαρχει καποιο καλυτερο!

To ccleaner, asc είναι από τα καλύτερα αλλά από πίσω όμως βγαίνουν πολύ καλές και αξιόπιστες εφαρμογές που μπορείς να βρείς στο διαδίκτυο ή αν θέλεις στα ελληνικά και με screenshots στη παραπάνω σελίδα που σου έδωσα.

Δημοσ.

To ccleaner, asc είναι από τα καλύτερα αλλά από πίσω όμως βγαίνουν πολύ καλές και αξιόπιστες εφαρμογές που μπορείς να βρείς στο διαδίκτυο ή αν θέλεις στα ελληνικά και με screenshots στη παραπάνω σελίδα που σου έδωσα.

σ'ευχαριστω για τη βοηθεια!μηπως μπορεις να μου πειςπως να διορθωσω και τον τιτλο ? :-D  :P

Δημοσ.

To ccleaner ειναι μια χαρα εφαρμογη ειναι και ασφαλης.Εαν πας σε αλλα ειναι σαν να φλερταρεις με Crashes και φορματ.

Eαν θελεις να σου πω μερικα Locations να τα βαλεις χειροκινητα και ενα δυο να τσεκαρεις παραπανω εχει καλως.Με το ccleaner κανεις οτι θελεις.

Κατα την γνωμη μου μην ψαχνεις αδικα και προβληματα.Η επιδοση του υπολογιστη ανεβαινει αισθητα ΜΟΝΟ ΜΕ HARDWARE(ssd,cpu,memory κλπ).

Να διαγραφεις συνεχως πραγματα που τα windows(αυτα ειναι το προβλημα οπως παντα)τα ξαναδημιουργουνε σε χρονο dt δεν το καταλαβαινω.

• Like 1
Δημοσ.

To ccleaner ειναι μια χαρα εφαρμογη ειναι και ασφαλης.Εαν πας σε αλλα ειναι σαν να φλερταρεις με Crashes και φορματ.

Eαν θελεις να σου πω μερικα Locations να τα βαλεις χειροκινητα και ενα δυο να τσεκαρεις παραπανω εχει καλως.Με το ccleaner κανεις οτι θελεις.

Κατα την γνωμη μου μην ψαχνεις αδικα και προβληματα.Η επιδοση του υπολογιστη ανεβαινει αισθητα ΜΟΝΟ ΜΕ HARDWARE(ssd,cpu,memory κλπ).

Να διαγραφεις συνεχως πραγματα που τα windows(αυτα ειναι το προβλημα οπως παντα)τα ξαναδημιουργουνε σε χρονο dt δεν το καταλαβαινω.

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα εκτός ότι το ccleaner είναι η καλύτερη, μπορεί να υπάρξει έκδοση και σταθερή που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Απλά σε αυτές τις εφαρμογές παίζει πολύ ρόλο τις ρυθμίσεις που θα δώσεις για αυτά που θέλεις να σου κάνει στο σύστημα σου. Πάντος πράγματι επειδή δοκιμάζω καθημερινά και άλλες εφαρμογές πιο καινούργιες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους για παράδειγμα το Glary Utilities. Δεν συνεχίζω όμως γιατι θα τον μπερδέψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...