Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα
Αγόρασα ένα s4 μαύρου χρώματος το οποίο χρειάζεται αλλαγή στο τζαμάκι (αν έχει παραγγείλει κανείς από ebay καλό τζαμάκι για σ4 ας μου στείλει λινκ) Πέρα από αυτό όμως το digitizer στην πάνω γωνία έχει ένα πορτοκαλί χρώμα αυτό μπορώ να το διορθώσω ή η μόνη λύση είναι αλλαγή?

Δημοσ.

Είναι δύσκολο και επικίνδυνο να αλλάξεις το τζαμάκι μόνο (αυτό είναι το digitizer, το πορτοκαλί που λες μάλλον είναι στην lcd). Κανονικά αλλάζουν πακέτο αυτά και είναι αρκετά ακριβά...για να αλλάξεις μόνο τζαμάκι θέλει πολύ προσοχή, είναι αρκετά δύσκολο και πιθανόν να μην γίνει κι όπως ήταν...

Δημοσ.

Είναι δύσκολο και επικίνδυνο να αλλάξεις το τζαμάκι μόνο (αυτό είναι το digitizer, το πορτοκαλί που λες μάλλον είναι στην lcd). Κανονικά αλλάζουν πακέτο αυτά και είναι αρκετά ακριβά...για να αλλάξεις μόνο τζαμάκι θέλει πολύ προσοχή, είναι αρκετά δύσκολο και πιθανόν να μην γίνει κι όπως ήταν...

To γνωρίζω οτι είναι δύσκολο αλλα ξέρω πως θα το αλάξω το πορτοκαλί αυτό δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο? 

Δημοσ.

To γνωρίζω οτι είναι δύσκολο αλλα ξέρω πως θα το αλάξω το πορτοκαλί αυτό δεν μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο? 

Βάλε μια φωτογραφία αν μπορείς. Αν είναι ζημιά στην lcd μόνο με αλλαγή φτιάχνει

Δημοσ.

Πάνω αριστερά λες; Σαν ζημιά στην lcd φαίνεται αλλά είναι πολύ λίγο! Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα λεφτά να την αλλάξεις!

(Εκτός αν βρεις κανένα σετάκι σε καλή τιμή και γλιτώσεις και το παίδεμα να αλλάξεις μόνο τζαμάκι)

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και γω μπας και βρω κανένα σετακι σε καλή τιμή μπορείς να μου προτείνεις εσυ κανένα από ebay;

Δημοσ.

Αυτό σκέφτομαι και γω μπας και βρω κανένα σετακι σε καλή τιμή μπορείς να μου προτείνεις εσυ κανένα από ebay;

Τα βλέπω πανάκριβα με μια γρήγορη ματιά...στην ίδια τιμή και παραπάνω με της Ελλάδας...

Αυτή είναι καλή τιμή και το μαγαζί είναι οκ, έχω ψωνίσει:

http://www.e-matrix.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6193

Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν αξίζουν τα χρήματα για τόσο μικρή βλάβη

Δημοσ.

Εχει αλλαξει φιλος μου μονο το τζαμακι σε σ4 σε ενα μαγαζι στο κορυδαλλο, εχει μεινει ευχαριστιμενος, περιπου 50€-60€. Αν θες στειλε πμ να σου πω που

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...