SugoiSo Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Χαίρεται μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ,θέλω να κανω αίτηση για μια προσφορά της forthnet αλλα ειναι μονο online .στο κατάστημα μου είπαν οτι θα έρθει courrier στο σπίτι για τα συμβόλαια αλλα δεν ξέρανε καλά την διαδικασία, και ήταν διστακτικοί .το θέμα ειναι οτι θέλει 5 ευρω παραπάνω για να την κάνω στο κατάστημα ,ξέρει κανείς τη κίνδυνος υπάρχει?.
xp-user Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μαλλον αναποδα στα ειπαν.Προφανως αν σου στειλουν την αιτηση στο σπιτη να την υπογραψεις θα σε χρεωσουν 5 ευρω για τα εξοδα.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην μπορεις να υπογραψεις την αιτηση σε καποιο υποκαταστημα.
SugoiSo Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αυτό ειναι το θέμα στο κατάστημα η προσφορά ειναι χωρίς τα λεπτά προς κινητά ,και βέβαια μπορώ να υπογράψω ,αλλα εγω θέλω και τα λεπτά προς κινητά και μου λενε μονο online (αλλιως 5 ευρω παραπανω στο κατάστημα).οπώτε καμιά ιδέεα πως γίνεται ι διαδικασία online?.μη γινει κανα μπερδεμα με τον courrier ,τις υπογραφές.
leonidas_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κανένα μπέρδεμα δε θα γίνει. Θα μπεις στη σελίδα της Forthnet και θα κάνεις την αίτηση online. Δίνεις τα στοιχεία που σου ζητάει, ύστερα επικοινωνούν εκείνοι μαζί σου τηλεφωνικά για επιβεβαίωση των στοιχείων σου και σου στέλνουν με κούριερ το συμβόλαιο που θα υπογράψεις. Το διαβάζεις, το υπογράφεις κ θα χρειαστεί κ μια φωτοτυπία ταυτότητας και λογαριασμού του τωρινού σου παρόχου. Ανάλογα την εταιρία κούριερ, σε κάποιες τα βγάζουν εκείνοι φωτογραφία κ δεν είναι απαραίτητη η φωτοτυπία. Αυτά.
veider Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το courrier ερχεται χωρις καμια απολυτως χρεωση, υπογραφεις την παιρνει και φευγει. Ετσι εγινε με εμενα πριν 3 μερες
anwnymh29 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ειναι πανευκολο...πας στην προσφορα που ενδιαφερεσαι και απλα γραφεις τα στοιχεια σου.. Μετα απο 2 μερες το πολυ θα σε παρουν τηλ απο φορθνετ για επιβεβαιωση και την επομενη ο κουριερ ειναι εκει με τα συμβολαια. Το εκανα εγω πριν εναν μηνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα