dragonld Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μετα απο αναζητηση στο google ειδα αρκετους που αντικατεστησαν το sidepanel mess με το 200αρι fan,με plexiglass και εγινε windowed. Kαποιο εκοψαν με τροχο τις πατουρες που παταει το mess και κολησαν με 2πλης το plexiglass απο μεσα, και καποιοι αλλοι αφερεσαν το mess και τοποθετησαν το plexiglass πανω στις πατουρες με αποτελεσμα να φενονται. Το εχει κανει κανεις να μου πει καμια ιδεα που καλυψε τις πατουρες με καποιο τροπο που δεν φενονται γιατι δεν θελω να το καταστρεψω με δισκο. Eχετε να μου προτινετε καποιον που κοβει plexiglass με laser(για τις στρογγυλες γωνιες) Αθηνα η' Πειραια; Επισης αλλη μια ερωτηση: Tο 500R εχει μπροστα κουμπι για να ανοιγει και να κλεινει ο φωτισμος απο τα fans. Εχω παρει αλλο controller για να συνδεσω 4x 140mm. Yπαρχει καποιος τροπος να εκμεταλευτω μονο το κουμπι για το on/off lights; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Είχα το κουτάκι..Σε μαύροο!!!Η πιο απλή και φθηνή λύση για μένα ήταν να βάλω στις πατούρες πάνω ενα πλεξυ!!Σε ένα τζαμά πήγα εγώ!!!Τώρα εάν έχεις τα εργαλεία και την όρεξη να κόψεις όλο αυτό το κομμάτι..Κάνε το..!Αν δεν είσαι σίγουρος οτι μπορείς να το κάνεις κάνε ότι έκανα κ γω.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonld Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν θα το κοψω ολο για μεγαλυτερο οπως ειναι στις φωτογραφιες,αυτες ειναι απο google και εγω μαυρο εχω Ιδιο μεγεθος θα το κανω μονο τα "αυτακια"-λαμακια θα εκοβα. Ο τζαμας σου εκοψε στρογγυλες τις γωνιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν θα το κοψω ολο για μεγαλυτερο οπως ειναι στις φωτογραφιες,αυτες ειναι απο google και εγω μαυρο εχω Ιδιο μεγεθος θα το κανω μονο τα "αυτακια"-λαμακια θα εκοβα. Ο τζαμας σου εκοψε στρογγυλες τις γωνιες; Ακριβώς...Πήγα με το πλαινό εκεί και μου το έφτιαξε..Γιατί να τις κόψεις ρε συ?Εκεί πάνω θα πατήσει το πλεξυ..Βάζεις και λίγη κόλλα πάνω στα λαμάκια και τέλειο!!! Μη κόψεις τίποτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonld Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν φενεται ωραιο με τα λαμακια ειναι σαν κατι να λειπει. Μαλλον θα βαλω 2 cm αυτοκολητο μαυρο περιμετρικα του plexiglass η΄ μαυρο με αερογραφο. Ποσο σου πηρε για το κομενο plexi ; Του κουμπακι on/off για το φωτισμο μπορει να δουλεψει χωρις να συνδεσω τα fans με τον controller του κουτιου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 5 ευρώ νομίζω??? Κάνε το όπως σ αρέσει εσύ θα το κοιτάς.!! Νομίζω όλο το πανελ έχει μία συνδεση με το τροφοδοτικό!! Βρες 2 ανταπτοράκια ρε συ..να βάζουν 1x4pin->2x4pin σίγουρα θα υπάρχει..!! Δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο fan controller.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonld Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Eχω παρει ηδη τον Lamptron FC5 v2 για να βλεπω στροφες θερμοκρασιες για καθε fan και να τα ρυθμιζω ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα