Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ που έχω ένα galaxy s3 mini θα το αναγνωρίζει το bluetooth?

επίσης στο πλαισιο λεει οτι μετραει παλμούς, δεν ισχύει?

Επειδη δεν ξερω απο android διαβασα ομως οτι υποστηριζει απο 4.3.3 και πανω.

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς απο Μέγαρα Αττικής ή κοντινές περιοχές να το πάρουμε 1+1? Έχω κάνει παραγγελια κ για παραλαβή απο το κατάστημα στα Mall 26/5 το μεσημερι, το λεω σε περίπτωση που το θελει καποιος που μενει κοντα στα TheMall 

Δημοσ.

Ενδιαφέρεται κανείς απο Μέγαρα Αττικής ή κοντινές περιοχές να το πάρουμε 1+1? Έχω κάνει παραγγελια κ για παραλαβή απο το κατάστημα στα Mall 26/5 το μεσημερι, το λεω σε περίπτωση που το θελει καποιος που μενει κοντα στα TheMall

μενω πολυ κοντα στο μαλλ και 26.5 με βολευει μεσημερακι να πεταχτω απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi. οποτε stand by.
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το χτυπήσω αλλά...δεν κάνει κ τίποτα το ιδιαίτερο. Σε reviews βλέπω ότι σε όλα ειδοποιεί με τον ίδιο τρόπο μιας και ακόμη και τις κλήσεις κ τα sms τα βλέπει ως apps.

Δημοσ.

μενω πολυ κοντα στο μαλλ και 26.5 με βολευει μεσημερακι να πεταχτω απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi. οποτε stand by.

Οκ Αν τελικά ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm να το κανονίσουμε.

Δημοσ.

Εγω αλλαξα την παραγγελια μου σε αποστολη στο σπιτι.

αλλα η κατασταση ειναι ετσι ακομα:

σε εσας που βρισκεται;

εχει καποιος εμπηρια με παρραγελιες απο αυτο το σκατοκαταστημα;

εγω πριν πολλα χρονια που ειχα παρει ενα smartphone με ειχαν παρει τηλεφωνο κατα τις 8,30 για να με ενημερωσουν οτι θα ειναι στις 2 σε εμενα!

Δημοσ.

Παιδιά είναι κανείς που να παρέλαβε και να του έμεινε το δεύτερο; Θέλω να πάρω ένα αλλά είμαι από Κοζάνη οπότε αν έχει κάποιος ας μου το στείλει και θα του καταθέσω τα λεφτά και τα μεταφορικά εννοείται

Δημοσ.

Αν καποιος ενδιαφερεται για να μοιραστουμε τα εξοδα ενδιαφερομαι παντως(ή αν καποιος εχει ηδη αγορασει αλλα του εμεινε το 1).

Εκανα μια ψιλο ερευνα και διαβασα οτι σαν νεο προιον(ισως και λογω του οτι ειναι και πολυ φθηνο)εχει παρουσιασει αρκετα προβληματα σε πολλα ατομα και ισως για αυτο το λογο να το δινουν σε τετοια τιμη απο την Razer που ειναι και η προσφορα.

Δημοσ.

Αν καποιος ενδιαφερεται για να μοιραστουμε τα εξοδα ενδιαφερομαι παντως(ή αν καποιος εχει ηδη αγορασει αλλα του εμεινε το 1).

Εκανα μια ψιλο ερευνα και διαβασα οτι σαν νεο προιον(ισως και λογω του οτι ειναι και πολυ φθηνο)εχει παρουσιασει αρκετα προβληματα σε πολλα ατομα και ισως για αυτο το λογο να το δινουν σε τετοια τιμη απο την Razer που ειναι και η προσφορα.

μετά το τελευταίο fw update εχουν διορθωθεί σχεδόν τα πάντα και θα συνεχίσει τις ενημερώσεις

Δημοσ.

παρελαβα σημερα αφου με ταλεπωρισαν αφανταστα.

το ειδε στο lumia 820 αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο fitnes, εχει κανενας αλλος προβλημα?

μου λεει να τσεκατο την συνδεση στο ιντερνετ αλλα εχω κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...