Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ηθελα να αναφερθω στον τροπο που βγαινει το ποσοστο στις αγγελιες πωλησεων. Πριν περιπου εναμιση χρονο ελαβα μια αρνητικη απο ενα "δυσκολο" μελος της κοινοτητας και εκ τοτε με στοιχειωνει. Ειναι δυνατον ρε παιδια με 17 αριστες συναλλαγες και μια αρνητικη να ειμαστε κολλημενοι τοσους μηνες στο 94%. Μηπως ηρθε η ωρα να γινεται η ενημερωση ετησια?

Δημοσ.

να ησουν σωστος στην συναλλαγή σου και  να μην του έδινες χαλασμενη καρτα !

εγω προτείνω να μην φεύγουν ποτε οι αρνητικές αξιολογήσεις , να τις βλέπουν ολοι για παντα !

• Like 2
Δημοσ.

να ησουν σωστος στην συναλλαγή σου και  να μην του έδινες χαλασμενη καρτα !

εγω προτείνω να μην φεύγουν ποτε οι αρνητικές αξιολογήσεις , να τις βλέπουν ολοι για παντα !

Η καρτα μια χαρα ηταν φιλαρακι, προφανως δεν εχεις ιδεα τι εγινε αλλα την εξυπναδα σου την πεταξες. Αν δεν εχεις σκοπο να απαντας στην ερωτηση που σου κανουν.....χαλαρωσε και συνεχισε...

Δημοσ.

Ρε φίλε διάβασα αυτά που σου γραφτούν, τι μια χαρά ήταν η κάρτα και γιατί σου τα λέει όλα αυτά τρελός είναι? Σου λέει να την τσεκάρεις σου λέει δεν δουλεύει πουθενά σε βρίζει έτσι χωρίς λόγο?? πλάκα κάνουμε? Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ποτέ?

Δημοσ.

Για να καταλάβω του έδωσες κάρτα μνήμης σαν δώρο,και απλά δε του δουλευε ΟΚ???Δεν την πλήρωσε Extra με το Psp??

Και εγώ σε παρόμοια κατάσταση είχα έρθει όταν αγόρασα μητρική απο δω απο ένα μέλος και είχε κάνει ολόκληρη κομπίνα με την αποδειξη και την εγγυηση,είχε στραβωμένο πινάκι και επηρέαζε μονο το Dual Channel..Έλα που εγώ όμως έχω ενα στικάκι μνήμης και δε μπορούσα να τσεκάρω το dual channel..!!Με τα πολλά και εγώ πουλάω την μητρική και εν τέλει βρήκα εγώ τον μπελά μου!!

Τσίμπησα αρνητική αξιολόγηση,βεβαια μετά ο άνθρωπος κατάλαβε ότι έλεγα αλήθεια και τα "βρήκαμε",του γύρισα ένα μικρό ποσό και λύθηκε το θέμα..Αλλά δε έχω ρωτήσει αν γίνεται να αφαιρεθεί η αρνητική!!

Δημοσ.

Αφου στις 18 αξιολογησεις συνολο, οι 17 θετικες αντιστοιχουν σε 94% επι του συνολου, τι να κανουμε? Επισης, γιατι να γινει ετησια ανανεωση αφου μπαινεις και κοιτας τη γενικη εικονα καποιου πωλητη?

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δε νομίζω.

Γενικά, αυτή η εμμονή με την "καταπράσινη" κοινότητα, είναι παντελώς ουτοπική. 

Υ.Γ. Απαράδεκτη στο ύφος της η αξιολόγηση, απαράδεκτος και ο τρόπος που εκφράζεσαι τώρα.

Δημοσ.

και 500 θετικες να εχει καποιος, η εμπιστοσυνη που δειχνεις ειναι και παλι τυπικη, εγω κρινω καποιον εκτος απτις αξιολογησεις του τον τροπο με τον οποιο μου μιλαει στο pm. Αν δω κατι που δεν μαρεσει, και φανει οτι εχω να κανω με ανωριμο και ανευθυνο ανθρωπο απλα δεν κανω την συναλλαγη. Και δεν το λεω απλα, το χω κανει πολλες φορες  :-)

Δημοσ.

Δε νομίζω.

Γενικά, αυτή η εμμονή με την "καταπράσινη" κοινότητα, είναι παντελώς ουτοπική. 

Υ.Γ. Απαράδεκτη στο ύφος της η αξιολόγηση, απαράδεκτος και ο τρόπος που εκφράζεσαι τώρα.

Σε ποια αξιολογηση αναφερεσαι, γιατι ο τυπος που του κανεις πλατες, μολις πριν ενα διμηνο ξεγελασε και αλλον χρηστη

και 500 θετικες να εχει καποιος, η εμπιστοσυνη που δειχνεις ειναι και παλι τυπικη, εγω κρινω καποιον εκτος απτις αξιολογησεις του τον τροπο με τον οποιο μου μιλαει στο pm. Αν δω κατι που δεν μαρεσει, και φανει οτι εχω να κανω με ανωριμο και ανευθυνο ανθρωπο απλα δεν κανω την συναλλαγη. Και δεν το λεω απλα, το χω κανει πολλες φορες  :-)

Θα συμφωνησω μαζι σου. Φυσικα ομως και θα απαντησω με αναλογο υφος στις προσβολες που δεχομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω είσαι εκνευρισμένος και δεν ξέρεις τι γράφεις. Σε κανέναν δεν κάνω "πλάτες". Τη γνώμη μου λέω: η δική του αξιολόγηση ήταν απαράδεκτη, και ο τρόπος που εκφράζεσαι εσύ τώρα ("καθυστερημένος", "μακάκας") εξίσου απαράδεκτος.

Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να κρύβονται οι αξιολογήσεις ή να δημιουργείται μια πλαστή εικόνα "τελειότητας". Γιατί, αύριο μεθαύριο, θα έρθει κάποιο μέλος και θα κατηγορεί το insomnia ότι "κάνει πλάτες" σε χρήστες με αρνητικές, έστω και πριν από 1 χρόνο, που αν τις έβλεπε αμέσως θα το απέτρεπαν να συναλλαγεί.

Δημοσ.

Τελοσπαντων, εξεφρασα πρωτη φορα την ανησυχια μου στο forum και σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας. Δεν θα χρειαστω περαιτερω βοηθεια. Καλη μερα σε ολους! :-)

Νομίζω είσαι εκνευρισμένος και δεν ξέρεις τι γράφεις. Σε κανέναν δεν κάνω "πλάτες". Τη γνώμη μου λέω: η δική του αξιολόγηση ήταν απαράδεκτη, και ο τρόπος που εκφράζεσαι εσύ τώρα ("καθυστερημένος", "μακάκας") εξίσου απαράδεκτος.

Τέλος πάντων, γνώμη μου είναι ότι για κανένα λόγο δεν πρέπει να κρύβονται οι αξιολογήσεις ή να δημιουργείται μια πλαστή εικόνα "τελειότητας". Γιατί, αύριο μεθαύριο, θα έρθει κάποιο μέλος και θα κατηγορεί το insomnia ότι "κάνει πλάτες" σε χρήστες με αρνητικές, έστω και πριν από 1 χρόνο, που αν τις έβλεπε αμέσως θα το απέτρεπαν να συναλλαγεί.

Ευχαριστω για την διευκρινηση και συγγνωμη αν ακουστηκα νευριασμενος η αγενης. Συνεχιζοντας συναλλαγες που σεβονται τον αγοραστη, πιστευω πως θα εξαλειψω αυτο το 6%.

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως οταν καποιος βλεπει μια αρνητικη σε καποιον, μπαινει να δει τι επαιξε και διαβαζει και τις δυο πλευρες, πχ την αρνητικη που σου χωσε και αυτη που του εχωσες. Δεν βλεπει μονο τα χρωματα στον κυκλο. Κανει μπαμ πως ισως εχεις δικιο, καθως ηταν χαλασμενο κατι που ισως ηταν δωρο, και οχι το κυριως πραγμα προς πωληση. Οποτε δεν εχεις να φοβασαι κατι, πως θα σε κρινουν τα αλλα μελη. Η αξιολογηση καλλιστα θα μπορουσε να ειναι ουδετερη. 

• Like 1
Δημοσ.

Αμα ειναι μια η αρνητικη ε νταξει αυτα συμβαινουν δεν γινετε να χρεωσεις τον αλλον επειδη δεν επαιζε μια καρτα που του την εδωσες σαν δωρο δεν ειναι αυτο το κυριο προιον που αγορασες.Αμα ειναι απο δυο και πανω ε κατι παιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ας μην το δένουμε και σκοινί κορδόνι οτι ήταν δώρο επειδή το λέει ο πωλητής !!

θα έκανε ο άλλος σαν τρελός να θέλει να ακυρώσει την συναλλαγή αν ηταν χαλασμένο το ενα απο τα τρία δώρα ??

όντως απαράδεκτος ο τρόπος που αξιολόγησε δεν το συζητάμε αυτό // 

Δημοσ.

Καλά ας μην το δένουμε και σκοινί κορδόνι οτι ήταν δώρο επειδή το λέει ο πωλητής !!

θα έκανε ο άλλος σαν τρελός να θέλει να ακυρώσει την συναλλαγή αν ηταν χαλασμένο το ενα απο τα τρία δώρα ??

όντως απαράδεκτος ο τρόπος που αξιολόγησε δεν το συζητάμε αυτό // 

Εσυ φιλαρακι μαλλον σε εκαψε καποιος τελευταια, αλλιως δεν εξηγειται η ξινιλα σου. Αν και δεν φαινεται πια η αγγελια, αναφεροταν καθαρα ποια ηταν τα δωρα. Ειναι δυνατον να αναφερω στην αξιολογηση ψευδως οτι η καρτα ηταν δωρο, ενω ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να μπει στην αγγελια αμεσως και να το διαπιστωσει αν ηταν η οχι? Ελπιζω να μην σου τυχει να συναλλαχθεις με τετοιο ατομο γιατι ισως να αντιδρουσες και χειροτερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...