Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.... εχω το samsung galaxy s3 neo μεχρι τωρα δουλευε αψογα και φορτιζε σε κανα 2 2μιση ωρες απο οσο θυμαμαι τωρα φορτιζει μεχρι το 1%  σε ενα ολοκληρο βραδυ    τι εγινε...  :cry:  :shock:  επισης η εγγυηση καλυπτει νεα μπαταρια?

Δημοσ.

Κατα 99% παιζει να ειναι ο φορτιστης.Μην ξεκινας απευθειας με την λογικη της μπαταριας.

Παρε εναν αλλον micro usb φορτιστη και δοκιμασε.Εαν φορτισει κανονικα τοτε πηγαινε και παρε εναν φορτιστη.

Εαν δεν εχεις αλλον φορτιστη βαλε τοτε το κινητο με το usb στο pc για μερικα λεπτα(20 περιπου) και δεν αν φορτιζει.

Εαν φορτιζει τοτε επισης σου δειχνει ξεκαθαρα οτι προκειται για προβλημα του φορτιστη.

• Like 1
Δημοσ.

Κατα 99% παιζει να ειναι ο φορτιστης.Μην ξεκινας απευθειας με την λογικη της μπαταριας.

Παρε εναν αλλον micro usb φορτιστη και δοκιμασε.Εαν φορτισει κανονικα τοτε πηγαινε και παρε εναν φορτιστη.

Δοκιμασα με τον φορτιστη της αδερφης μου αλλα τιποτα...  :-D  ο αδερφος μου,μου ειπε πως χαλασε το βυσμα  απο το κινητο... επειδη για να το βγαλω το τραβουσα μερικες φορες  :X  :X

Δημοσ.

δοκίμασε πρώτα με ένα πολύμετρο (αν έχεις ή αν μπορείς να βρεις) αν φέρνει ρεύμα (και πόσο) στις επαφές της μπαταρίας με συνδεδεμένο τον φορτιστή (χωρίς την μπαταρία) αν ναι τότε , αν το ρεύμα που σε δίνει είναι πολύ λιγότερο από 3,7v έχεις πρόβλημα αλλού ,αν δίνει περίπου 3,7 δεν είναι το βύσμα αλλά μπαταρία αν δεν φέρνει καθόλου ρεύμα τότε πας για βύσμα

Δημοσ.

Εγινε παιδια  :-D  :-D  οταν φορτιζω το κινητο το λαμπακι ειναι κοκκινο και για να φορτιζει το κινητο επρεπε να πιεζω το φορτιστη στο βυσμα του κινητου... για να μην το πιεζω και κουραζομαι του εβαλα πιεσει το dvd  :X  τωρα ομως φορτιζει κανονικα  :huh:  :huh:

Δημοσ.

Πηγαινε το σε ενα service η Samsung εχει καλα service πηγαινε να στο φτιάξουν φθηνά για να μην σου χαλάσει περισσότερο με τις πατέντες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...