suffocater Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σε χαλάει δηλαδη να την βγαζεις ευκολα εξω στον κηπο το καλοκαιρι για να δεις μουντιαλ,πχ. Εαν φυσάει θα την παίρνει ο αέρας;Δεν ειμαι σιγουρος.Μηπως γνωριζειςΑν κατι ειναι αποπειρα αστειου,ομως εχει αποτυχει πληρως,πρεπει να γραψουμε το συγκαταβατικο "χαχα" η να το αγνοησουμε πληρως?
ChimairaX Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αυτή η LG είναι ωραία γκόμενα, ειδικά σε αυτήν την φώτο που κρατάει την αφίσα.
Odyss3us Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Mundial = περιοδος αλλαγης τηλεορασης στο γκρικχκελαντ. Τωρα τα κορεατακια προσπαθησαν, αλλα δεν καταφεραν να εντυπωσιασουν. Μονο οταν καταφερουν να μας δωσουν με 500€ oled + 4k + curved + 80'' που θα τυλιγεται σαν χαρτι, οπως ασυρματα θα παιρνει εικονα ηχο και ρευμα, το ολοκληρωμενο θα ειναι τυπωμενο καπου πανω στην οθονη απο πισω, μην κουβαλαμε και extra κουτια στο μπαλκονι/κηπο, τοτε και μονο τοτε, ισως εντυπωσιαστουμε, αν ομως εχει και 1200Hz ανανεωση, καλο 3d, καλα χρωματα, καλο μαυρο, παιζει σωστα 4K h.265 120fps και υποστηριζει σωστα ολα τα φορμα, κοινως να τα δουμε στην πραξη αυτα, μην μας πιασουν και κοροιδο με 500€. και 40ευρω να κανει δε θα με χαλαγε, ακομα καλυτερα!
Odyss3us Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ναι,θα εχει και μια βαση,ΠΡΟΦΑΝΩΣ,και καλωδιωση,ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Επρεπε να παιρνει ρευμα και σημα ασυρματα? 1,9 ζυγιζει,οποτε την κοβεις βολτες οπου θελεις. και τον τοιχο που τον βαζεις; πρεπει να πας και στο υπογειο να βγαζεις μεσα απο τα φελιζολ την οριτζιναλ βαση! ωχου...
Akanthos! Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 αν δεν γινεται ρολλο να την παίρνω μαζί μου δεν λέει Aυτό αποτελεί σχέδιο μελλοντικών εφαρμογών!! Θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια ακόμη. Αλλά όταν γίνει, θα είναι πολύ βολική!!
www_simos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Απλά υπέροχη υλοποίηση. Βρίσκω εξαιρετικά βολικό να έχει ένα μικρό unit με όλες τις διασυνδέσεις, θύρες εισόδων-κεραιών κλπ το οποίο θα βρίσκεται στο ρακ με το υπόλοιπο home cinema και ένα υπέρλεπτο πάνελ στον τοίχο που θα συνδέεται με ένα μόνο καλώδιο.
Angelcrow Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ξεπερασμένα πράγματα παιδιά!!Θέλω Hololens ΤV Application σε συνδιασμο με το XBOX ONE+TV Tuner!
Regulus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ωραία η τοποθέτηση στους τοίχους αλλά μόλις την τοποθετήσεις έρχεται η ώρα της διαχείρισης των καλωδίων και εκεί είναι που αρχίζει η γκρίνια από την σύζυγο (λόγω δουλειάς το έχω βαρεθεί). Όσο για την συγκεκριμένη χωρίς γυψοσανίδα την έκατσες. 1
nightbird Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ωραία είναι... Ωραίο θα ήταν να έχει και μπαταρίες μέσα το πάνελ και να λειτουργεί απόλυτα ασύρματα για κάποιες ώρες και ολα το καλωδιο στην βάση μόνο
21century Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Φαντάζομαι οτι στην οροφή θα ταιριάζει πολυ καλύτερα, ιδίως την ωρα που κανεις σεξ....να εχει και χρησιμότητα η οθόνη...
ektor12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Είχα ένα γείτονα που την έβγαζε στον κήπο μέχρι που τον μάζεψε η αστυνομία. το θεμα ειναι το τι εβγαζε εξω... 1
Razor333 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 και 40ευρω να κανει δε θα με χαλαγε, ακομα καλυτερα! Ξερω εγω ρε φιλε μηπως 40€ ειναι λιγα? Μην ειναι μαπα και τρεχουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα