centouno Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το τερματισες.... Έχω δακρύσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 8 στις 10 Triton βγαίνουν ελαττωματικές... μόνο αυτό φτάνει για να μην ασχοληθείς. ο καθενας οτι να ναι και πειστευτηρια μηδεν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ο καθενας οτι να ναι και πειστευτηρια μηδεν!! Πάνε διάβασε λίγο στο forum και μετά έλα και μίλα μου. Άκου εκεί ο καθένας ότι να ναι. Και για να σε διευκολύνω επειδή δεν ξέρεις και να ψάχνει, πάρε και διάβασε να ξεστραβωθείς. http://www.insomnia.gr/topic/542823-raijintek-triton-all-in-one-cpu-cooler/ Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από R-tzas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 8 στις 10 Triton βγαίνουν ελαττωματικές... μόνο αυτό φτάνει για να μην ασχοληθείς. που και ποιος το λεει αυτο??θελω να ξεστραβωθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 που και ποιος το λεει αυτο??θελω να ξεστραβωθω... Είσαι σε φορουμ νομίζω πως μπορείς να διαβάσεις για να είσαι εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ok dude... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 κάτι που το έχω δει με τα μάτια μου να γίνονται κόκκινα τα fins από τη θερμοκρασία. Εισαι μεγαλος θεος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 καλά δοκιμάστε μια full custom υδρόψυξη και μετά ελάτε να μου πείτε ότι απλά είναι θέμα εμφάνισης.όταν κλοκάρεις τον επεξεργαστή μέχρι εκεί που δεν παίρνει και δεν ξεπερνάς τους 40 βαθμούς τότε η κανονικές ψύχτρες λιώνουν κυριολεκτικά.κάτι που το έχω δει με τα μάτια μου να γίνονται κόκκινα τα fins από τη θερμοκρασία. Ο δρακος θα εφταιγε, ειχε φαει κοκκινες πιπεριες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα