Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη το τοπικ το γυρισατε σε 3ds vs vita παρακαλω πολυ μην συγκρινεται τα δυο μηχανηματα απεχουν ετη φωτος μεταξι τους αν θελεται να συγκρινεται τοτε σύγκρινετε το psp με το 3ds και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ολοι πικραθηκαμε που η ninty εβγαλε μηχανηματα με τοσο χαμηλα specs και γερασμενα.

Και μακαρι το 3ds να την κρατηση στο παιχνιδι γιατι την χρειαζόμαστε. Τωρα πιστευω πως η sony υπερεκτιμησε το vita για αυτο εχασε το παιχνιδι στις πωλησεις οχι στους τιτλους οι τιτλοι ειναι μια χαρα αλλα ισως αυτο το εκανε γιατι νομιζει πως το hardware του φορητου της ειναι πολυ μπροστα.

Πσ διαβασα οτι η unreal 4 θα δωθει για wiiu kai vita δωρεαν για να δουμε.

Επισης σταματιστε μην με τρολαρετε αλλο διαβαστε τον τιτλο του τοπικ και απαντηστε αναλογα δεν με ενδιαφερει το 3ds το εχω και δεν το ανοιγω καν συντομα θα πουληθει ενω το vita το λιωνω γιατι ορισμενοι δεν μπορουν να το χονεψουν αυτο ?

απλα δεν μου αρεσει το στυλ των παιχνιδιων πια της ninty ειναι κακό? Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ααα εχει βγει για 3ds λογο gateway και εχω άποψη.

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια επειδη το τοπικ το γυρισατε σε 3ds vs vita παρακαλω πολυ μην συγκρινεται τα δυο μηχανηματα απεχουν ετη φωτος μεταξι τους αν θελεται να συγκρινεται τοτε σύγκρινετε το psp με το 3ds και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ολοι πικραθηκαμε που η ninty εβγαλε μηχανηματα με τοσο χαμηλα specs και γερασμενα.

Και μακαρι το 3ds να την κρατηση στο παιχνιδι γιατι την χρειαζόμαστε. Τωρα πιστευω πως η sony υπερεκτιμησε το vita για αυτο εχασε το παιχνιδι στις πωλησεις οχι στους τιτλους οι τιτλοι ειναι μια χαρα αλλα ισως αυτο το εκανε γιατι νομιζει πως το hardware του φορητου της ειναι πολυ μπροστα.

Πσ διαβασα οτι η unreal 4 θα δωθει για wiiu kai vita δωρεαν για να δουμε.

Επισης σταματιστε μην με τρολαρετε αλλο διαβαστε τον τιτλο του τοπικ και απαντηστε αναλογα δεν με ενδιαφερει το 3ds το εχω και δεν το ανοιγω καν συντομα θα πουληθει ενω το vita το λιωνω γιατι ορισμενοι δεν μπορουν να το χονεψουν αυτο ?

απλα δεν μου αρεσει το στυλ των παιχνιδιων πια της ninty ειναι κακό? Εχω δοκιμασει σχεδον οτι ααα εχει βγει για 3ds λογο gateway και εχω άποψη.

Οπως λες o τιτλος του topic ειναι εαν ειναι η πιο αδικημενη κονσολα το vita.Η δικια μου γνωμη ειναι οτι δεν ειναι.Οντως ειναι ετη φωτος τεχνολογικα το vita μπροστα σε σχεση με το 3ds αλλα ποτε μετραγε αυτο???Στα παιχνιδια το ιδιο ισχυει???

Οταν το εχει παρατησει η ιδια η sony ή να πω καλυτερα το εστειλε για να πεθαινει τοτε οχι δεν ειναι αδικημενη κονσολα.Απο την στιγμη που δεν το υποστηριξε ποτε λογικο ειναι να πατωσει.Αυτο που κρινει ενα handheld και γενικα μια κονσολα ειναι τα παιχνιδια και ιδιαιτερα οι αποκλειστικοτητες.Τωρα δεν με απασχολειι εαν σου αρεσουν ή οχι του 3ds τα παιχνιδια,γουστα ειναι αυτα αλλωστε, το θεμα ειναι οτι αυτο εχει παιχνιδια σε σχεση με το vita και συνεχιζει να το υποστηριζει η nintendo.Σε αντιθεση με την sony που το εβγαλε legacy console....

Δημοσ.

Οπως λες o τιτλος του topic ειναι εαν ειναι η πιο αδικημενη κονσολα το vita.Η δικια μου γνωμη ειναι οτι δεν ειναι.Οντως ειναι ετη φωτος τεχνολογικα το vita μπροστα σε σχεση με το 3ds αλλα ποτε μετραγε αυτο???Στα παιχνιδια το ιδιο ισχυει???

Οταν το εχει παρατησει η ιδια η sony ή να πω καλυτερα το εστειλε για να πεθαινει τοτε οχι δεν ειναι αδικημενη κονσολα.Απο την στιγμη που δεν το υποστηριξε ποτε λογικο ειναι να πατωσει.Αυτο που κρινει ενα handheld και γενικα μια κονσολα ειναι τα παιχνιδια και ιδιαιτερα οι αποκλειστικοτητες.Τωρα δεν με απασχολειι εαν σου αρεσουν ή οχι του 3ds τα παιχνιδια,γουστα ειναι αυτα αλλωστε, το θεμα ειναι οτι αυτο εχει παιχνιδια σε σχεση με το vita και συνεχιζει να το υποστηριζει η nintendo.Σε αντιθεση με την sony που το εβγαλε legacy console....

απο που συμπαιρενεται ολοι οτι ειναι παρατημενο απο την σονυ.

Μετραει σχεδον 1000 παιχνιδια στο store μαζι με τπο ps one kai psp psn plus full καθε μηνα cross platform games καθε μηνα καινουργια.

Μετραει σχεδον 1000 παιχνιδια στο store μαζι με τou ps one kai psp psn plus full καθε μηνα cross platform games καθε μηνα καινουργια.

Δημοσ.

Απο το γεγονός οτι δεν βγάζει κάτι αξιόλογο για την κονσόλα της, όπως έβγαλε αρχικά (πχ WipEout 2048, Uncharted GA, Gravity Rush, Unit 13, KZ Mercenary).

Μόνο κάτι port/crossplay απο PS3/PS4/Android έχει για να δικαιολογεί οτι κυκλοφορεί τίτλους και δεν το έχει κλάσει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετραει σχεδον 1000 παιχνιδια στο store μαζι με τπο ps one kai psp psn plus full καθε μηνα cross platform games καθε μηνα καινουργια.

Βγάζει καινούργια παιχνίδια η sony για το vita? όχι, άρα το έχει παρατήσει. Παρεμπιπτόντως, τα περισσότερα παιχνίδια του ps1 και του psp δεν υποστηρίζονται από το vita. Η πιο αδικημένη κονσόλα αυτή τη γενιά είναι το wii u, που παρ' όλο τις κακές πωλήσεις του η ninty ακόμη το υποστηρίζει βγάζοντας συνεχώς παιχνίδια γι'αυτό. Επίσης, το ότι το vita είναι πιο δυνατό από το 3ds το κάνει καλύτερο στον τεχνικό τομέα και όχι στον αν είναι η καλύτερη παιχνιδομηχανή. Από περιέργεια ποια είναι τα ΑΑΑ παιχνίδια που έχεις παίξει στο 3ds?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν βγαζει η σονυ η οχι αλλα οι αλλες εταιρείες βγαζουν φουλ..

λοιπον το προσπάθησα να παιξω στο 3ds

Paper mario

mario kart

yoshi 3d

donkey kong teturn

Luigi's mansion

kirbi

mario party

bravely defult

mario 3d

Majora's mask

και αλλα που δεν θυμαμαι

Απολα τα παραπανω κανενα δεν μου εκανε κλικ και δεν ασχοληθηκα γιατι μου φανηκαν κοπιες και τα ειχα ξαναπαιξει.

και αυτα που ελιωσα

Zelda oot γιατι δεν το ειχα στο n64

resident αφου πηρα το δεύτερο αναλογικό

Gargoyles quest virtual machine.ειμαι γραφικός το ξερω.

και επειδη ξερω ποια θα ειναι η επομενη ερωτηση.

στο νιτα εχω.

Stelth inc

resogun

pixeljung ultimate shooter

killzone

lumines

rayman legend

final fantasy x/2 ερχεται

patapon3 psp

soulreaver ps one

Teraway

rogue legacy

thomas was alone

little big planet

invizemals αυτο αρεσει στον γιο μου.

4ακομα απο το psn plus τα οποια ακομα δεν τα εχω δει

και καποια αλλα που τα ειχα στο ps3 και τα είχα αφησει στην μεση τα οποια τα ειδα στην download list sto vita.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν σου έκανε κλικ το Bravely Default, αλλά περιμένεις FFX/X2.

Δεν σου έκανε κλικ το DKR, αλλά σου αρέσει το Rayman Legends.

Σε παραδέχομαι πάντως, τρολλάρεις με στυλ. :D

Δημοσ.

Αν έχεις να βγάλεις νέο παιχνίδι στην ίδια σου την κονσόλα από την εποχή των δεινοσαύρων και αναφέρεσαι στο ίδιο σου το παιδί ως "legacy" τότε το έχει παρατημένο. 

Από την άλλη δεν έχει το PSV και σε όλα το τεχνικό προβάδισμα. Δεν έχει διπλές οθόνες, δεν έχει NFC ικανότητες, δεν έχει τεχνολογία streetpass, δεν έχει καλύτερο τσιπ ήχου, δεν φέρει τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά, χρησιμοποιεί δικές του κάρτες αντί για τις κλασσικές του εμπορίου...νομίζω αρκετά είναι. 

Κατά τα άλλα το τρολάρισμα σου κρατάει καλά. Δεν γίνεται να σε λάβουμε σοβαρά υπόψη με αυτά που λες, σόρρυ φίλος. 

• Like 2
Δημοσ.

Προσεχε καλα τι γραφω το dkr το ειχα ξαναπαιξει στο wii δεν ειδα καμια τρελη διαφορα.

Το br. D. Με κουρασε εχω λιωσει στο ιδιο στυλ το ff vii ,viii.

to ff x που για μενα ειναι το καλητερο δεν το ελιωσα αλλα τωρα ειναι η ευκαιρια του.

Αν έχεις να βγάλεις νέο παιχνίδι στην ίδια σου την κονσόλα από την εποχή των δεινοσαύρων και αναφέρεσαι στο ίδιο σου το παιδί ως "legacy" τότε το έχει παρατημένο.

Από την άλλη δεν έχει το PSV και σε όλα το τεχνικό προβάδισμα. Δεν έχει διπλές οθόνες, δεν έχει NFC ικανότητες, δεν έχει τεχνολογία streetpass, δεν έχει καλύτερο τσιπ ήχου, δεν φέρει τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά, χρησιμοποιεί δικές του κάρτες αντί για τις κλασσικές του εμπορίου...νομίζω αρκετά είναι.

Κατά τα άλλα το τρολάρισμα σου κρατάει καλά. Δεν γίνεται να σε λάβουμε σοβαρά υπόψη με αυτά που λες, σόρρυ φίλος.

καλα η διπλη οθονη ολα τα λεφτα εχεις μεγαλο χαρτι δεν λεω οσο απο αίσθηση τι να σου πω γυμναζεις τον αντίχειρα. ....

Το nfc και το street pass εαν ξερουν το 2% τι κανει τυχεροί ειναι φανταζομαι εσυ τα χρησιμοποιεις ολοι μερα.

Τωρα πιος τρολαρη ποιον εδω αστο καλητερα μας εχεις τρελανει με αυτην την σύγκριση συνέχεια καταλαβε το για ΜΕΝΑ ειναι καλυτερο το vita σε ολα.και δεν με ενδιαφερει αν εχει 100 τιτλους λιγοτερους βλεπεις barbie pony cooking mama korg mkii δεν θα παιξω ποτε και μαριο στην νιοστη και δεν με βολευει και στο πιασιμο το 3ds xl.

Και στο φιναλε δεν ξερω εαν η σονυ βγαζει η δεν θα βγαλει παιχνιδια παντως οι εταιρειες το υποστιριζουν και συνεχως βλεπω νεα παιχνιδια στο στορε αλλα και να σταματισουν ολοι να βγαζουν εχει δημιουργηθει τετοια βιβλιοθηκη ποιοτικων τιτλων που θα εχεις για χρονια υλικο.

επισης εχεις δει ποτε παιχνιδι hd σαν το dragon age στην οθονη του 3ds ?ασε απανταω εγω ΟΧΙ και ουτε θα δεις και ας εχει τεχνολογια αιχμης το 3DS ☺☺☺☺

Με δουλευεις τα δυο τελευταία rayman ειναι απο τα πιο καλα διασκεδαστικα platform που εχουν βγει με τρομερα γραφικα και μουσικη.

και οχι εκνευριστικά οπως το DKR .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσεχε καλα τι γραφω το dkr το ειχα ξαναπαιξει στο wii δεν ειδα καμια τρελη διαφορα.

Το br. D. Με κουρασε εχω λιωσει στο ιδιο στυλ το ff vii ,viii.

to ff x που για μενα ειναι το καλητερο δεν το ελιωσα αλλα τωρα ειναι η ευκαιρια του.

καλα η διπλη οθονη ολα τα λεφτα εχεις μεγαλο χαρτι δεν λεω οσο απο αίσθηση τι να σου πω γυμναζεις τον αντίχειρα. ....

Το nfc και το street pass εαν ξερουν το 2% τι κανει τυχεροί ειναι φανταζομαι εσυ τα χρησιμοποιεις ολοι μερα.

Τωρα πιος τρολαρη ποιον εδω αστο καλητερα μας εχεις τρελανει με αυτην την σύγκριση συνέχεια καταλαβε το για ΜΕΝΑ ειναι καλυτερο το vita σε ολα.και δεν με ενδιαφερει αν εχει 100 τιτλους λιγοτερους βλεπεις barbie pony cooking mama korg mkii δεν θα παιξω ποτε και μαριο στην νιοστη και δεν με βολευει και στο πιασιμο το 3ds xl.

Και στο φιναλε δεν ξερω εαν η σονυ βγαζει η δεν θα βγαλει παιχνιδια παντως οι εταιρειες το υποστιριζουν και συνεχως βλεπω νεα παιχνιδια στο στορε αλλα και να σταματισουν ολοι να βγαζουν εχει δημιουργηθει τετοια βιβλιοθηκη ποιοτικων τιτλων που θα εχεις για χρονια υλικο.

επισης εχεις δει ποτε παιχνιδι hd σαν το dragon age στην οθονη του 3ds ?ασε απανταω εγω ΟΧΙ και ουτε θα δεις και ας εχει τεχνολογια αιχμης το 3DS ☺☺☺☺

Με δουλευεις τα δυο τελευταία rayman ειναι απο τα πιο καλα διασκεδαστικα platform που εχουν βγει με τρομερα γραφικα και μουσικη.

και οχι εκνευριστικά οπως το DKR .

Ευτυχως που υπαρχει και το Bravely Default για να μας θυμιζει τα παλια ff και οχι οπως εχει καταληξει να ειναι η σειρα σημερα.

Εμεις τρολαρουμε οταν λες οτι το 3ds ειναι για barbie, cooking mama κτλ ?

Ποιες εταιρείες υποστηρίζουν το βίτα και δεν το ξέρω? Α ναι οι ιαπωνικές, που για να παίξεις τα παιχνίδια τους χρειάζεται να ξέρεις ιαπωνικά.

Ο κονγκ μάλλον είναι εκνευριστικός γιατί προφανώς δεν μπορείς να το περάσεις, γιατί δεν είναι platformer για παιδιά

Και ας πάρουμε το μετακρίτικ για παράδειγμα (που δεν είναι και ότι πιο έγκυρο, αλλά δείχνει τη κοινη γνώμη)

Πάνω από 80 το vita έχει μόνο 13 exclusive παιχνίδια εκ των οπόιων το 45% είναι indies, το 3ds αντίστοιχα έχει 37 exclusives πάνω από το 80 εκ των οποίων μόνο σχεδόν το 1/3 είναι indies. Το vita πια είναι indoμηχανή (εκτός αν κάνεις import παιχνίδια) και πια προσφέρει ελάχιστα στους western adopters

Υ.Σ Με exclusive εννοώ παιχνίδι το οποίο υπάρχει μόνο σε 1 κονσόλα (και δεν υπάρχει και για κινητά,τάμπλετ και υπολογιστές) αυτή τη γενιά, ακόμη και αν είναι enhanced port π.χ Persona 4 golden, Ocarina of time 3D από παλαιότερη γενιά

Δημοσ.

Αν το vita κυκλοφορούσε σαν add-on του ps4 μόνο για remote play, πιστεύω πως θα είχε καλύτερη τύχη παρά σαν legacy κονσόλα.

Δημοσ.

Μια παρατηρηση silis , η σονυ ειναι με το ενα ποδι στον ταφο....Ενω η νιντεντο μετραει πολλα γκαφρα....ετσι χυμα χυμα σατο λεω να μην ξεχνιομαστε....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...