ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ενταξει οκ καλη προσπαθεια και ο φιλος ειναι εντελος αμεροληπτος.......... 156 exclusive Για 3ds και 62 για ps vita μονο που τα 62 του βητα ειναι 3πλα σε μεγεθος και ποιοτητας σταθερης κονσολας και δεν καταλαβαινω γιατι τα παιχνιδια που ειναι cross buy δεν τα θεωρητε exclusive αφου τρεχουν μονο σε μηχανηματα της sony επισης εχεις συγκρινη τις τιμες των παιχνιδιων στα store των δυο εταιρειων . και οχι ρε φιλε αφου δεν σε νοιαζουν τα specs γιατι δεν εμεινες στο κλασικο game boy To πρασινο που εχει τονους παιχνιδια οχι 100+ και δεν σε νοιαζουν τα γραφικα αλλα η διασκεδαση . Επισης ποιος σου ειπε πως η Nintendo θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια για το 3ds και η sony OXI? Ετσι για να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι, ποια παιχνίδια είναι 3πλά σε μέγεθος και ποιότητας σταθερής κονσόλας στο Vita που λείπει κάτι από το 3DS; Αν αναφέρω ονόματα όπως Monster Hunter και Shin megami tensei θα είναι δίκαιο ή όχι; Κατά τα άλλα μια χαρά λιώνω παιχνίδια της virtual console στο 3ds όπως και παιχνίδια του PS1 στο Vita μου. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τη σύγκριση την οποία πας να κάνεις σε δεδομένα πράγματα. Το 3DS είναι καλύτερη ως φορητή παιχνιδοκονσόλα, έχει πολύ περισσότερη υποστήριξη και από τρίτες αλλά κυρίως από την ίδια της τη μάνα και τα παιχνίδια του γενικότερα είναι και μοναδικά και πραγματικά δεν μπορείς να τα βρεις -πουθενά- (πουθενά όμως) αλλού. Υπάρχουν τρελές εμπειρίες που δεν θα μπορούσαν να φτιαχτούν για το Vita (όπως η σειρά Etrian Odyssey και Professor Layton). Για την τελευταία ερώτηση σου δεν χρειάζεται να πας μακριά, η Nintendo έχει τη στάμπα της σε πάρα πολλά παιχνίδια για το 3DS και έχει ήδη δώσει αυτά που έπρεπε να δώσει στο μηχάνημα. Ολα της τα μεγάλα ονόματα είναι παρόν και διαθέσιμα και το μηχάνημα ήδη μετράει 4 χρόνια στην αγορά. Η Sony από την άλλη είπε η ίδια ότι ΤΕΡΜΑ η υποστήριξη στο Vita, η ίδια η Sony, όχι κάποιος άσχετος στο Youtube. 1
sils Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγω δεν κανω καμια σύγκριση το εχω ξαναπει περι ορεξεως ........ απλα δεν μπορω να βλεπω αλλους να συγκρινουν και να βγαζουν συμπεράσματα πως η nintendo θα συνεχίσει την υποστήριξη και ειναι λογικο αφου στην ουσια μονο αυτη την κονσολα εχει και η sony δεν θα την συνεχισει και το αλλο το κουλο τα παιχνιδια της στο store ειναι πανακριβα. Οκ δεν πειραζει εξάλλου προσεχως θα παιζω τα κορυφαια μαριο-zelda runner και με την βουλα της ninty στο κινητο μου.
gkalas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν έχει μόνο αυτή την κονσόλα, εχει και το wii u που το κρατάει μόνη της.Παρε απόφαση οτι το Vita τελείωσε και πάμε παρακάτω.Επισης δε θα παίζεις κανένα Zelda στο κινητό σου ή στην καλύτερη θα είναι καμιά πετσοκομενη έκδοση για κινητά.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγω δεν κανω καμια σύγκριση το εχω ξαναπει περι ορεξεως ........ απλα δεν μπορω να βλεπω αλλους να συγκρινουν και να βγαζουν συμπεράσματα πως η nintendo θα συνεχίσει την υποστήριξη και ειναι λογικο αφου στην ουσια μονο αυτη την κονσολα εχει και η sony δεν θα την συνεχισει και το αλλο το κουλο τα παιχνιδια της στο store ειναι πανακριβα. Οκ δεν πειραζει εξάλλου προσεχως θα παιζω τα κορυφαια μαριο-zelda runner και με την βουλα της ninty στο κινητο μου. Ρε συ sils, την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Εγώ είπα, εσύ είπες, αυτός είπε; Η nintendo έχει υποστηρίξει ήδη και συνεχίζει να υποστηρίζει πλήρως την κονσόλα της. Ηδη στο είπαν ότι δεν έχει μόνο αυτή. Η Sony δεν θα συνεχίσει την υποστήριξη του Vita γιατί το είπε η ίδια η Sony, ξεκόλλα και λάβε τα δεδομένα υπόψη να πάμε παρακάτω. Ούτε το υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ζωής του και -σαφέστατα- δεν θα το υποστηρίξει στο θάνατο του. Αλλες εταιρίες μπορεί να βγάλουν κάνα παιχνιδάκι αλλά μέχρι εκεί. Το μηχάνημα είναι επίσημα νεκρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευχαριστηθώ τα παιχνίδια που έχω αγοράσει γι αυτό αλλά δεν τρέφω και αυταπάτες ότι πρόκειται να δω οτιδήποτε που να με κάνει να τρελαθώ.
sils Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ρε συ sils, την κολοκυθιά θα παίξουμε τώρα; Εγώ είπα, εσύ είπες, αυτός είπε; Η nintendo έχει υποστηρίξει ήδη και συνεχίζει να υποστηρίζει πλήρως την κονσόλα της. Ηδη στο είπαν ότι δεν έχει μόνο αυτή. Η Sony δεν θα συνεχίσει την υποστήριξη του Vita γιατί το είπε η ίδια η Sony, ξεκόλλα και λάβε τα δεδομένα υπόψη να πάμε παρακάτω. Ούτε το υποστήριξε κατά τη διάρκεια της ζωής του και -σαφέστατα- δεν θα το υποστηρίξει στο θάνατο του. Αλλες εταιρίες μπορεί να βγάλουν κάνα παιχνιδάκι αλλά μέχρι εκεί. Το μηχάνημα είναι επίσημα νεκρό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ευχαριστηθώ τα παιχνίδια που έχω αγοράσει γι αυτό αλλά δεν τρέφω και αυταπάτες ότι πρόκειται να δω οτιδήποτε που να με κάνει να τρελαθώ. καλομελετα και ερχεται λοιπον το ξαναλεω το μοντέλο της σονυ με το cross buy - play ειναι κορυφη και σημαινει πως το μηχανημα το υποστηρίζει φουλ τωρα καποιοι που γκρινιάζουν τι να το κανω αφου υπαρχει στο kai sto ps3........τι να τους πεις.το ξεκαθαριζω πουε δεν υποστηριξα καμια εταιρεία αλλα αυτό το μοντελο που εχει η σονυ και στα 3 μηχανηματα της είναι τρομερο και δειχνει πως τα υποστηριζει.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλομελετα και ερχεται λοιπον το ξαναλεω το μοντέλο της σονυ με το cross buy - play ειναι κορυφη και σημαινει πως το μηχανημα το υποστηρίζει φουλ τωρα καποιοι που γκρινιάζουν τι να το κανω αφου υπαρχει στο kai sto ps3........τι να τους πεις. το ξεκαθαριζω πουε δεν υποστηριξα καμια εταιρεία αλλα αυτό το μοντελο που εχει η σονυ και στα 3 μηχανηματα της είναι τρομερο και δειχνει πως τα υποστηριζει. Το cross-buy δεν προϋποθέτει ότι το παιχνίδι υπάρχει και στο PS Vita; Θέλω να πω, είναι όλη η βιβλιοθήκη του PS3 και του PS4 κοινή με αυτή του PSV ή δεν παίζει ρόλο; Ας πούμε εγώ έχω PS3 και το tLoU. Αν αγοράσω PSV θα μπορώ να παίζω σε αυτό tLoU;
kostiger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Φιλος, με λυπη μου θα σου πω, καθως ειμαι ενας απο τους λιγους early adopters, πως η κονσολα επισημα πλεον, κατατασσεται απο τη μαμα Σονυ μεταξυ των legacy κονσολων, παρεουλα με το Ps3 και τα υπολοιπα παιδια...Υποστηριζεται οσο-και μεταξυ μας μαλλον λιγοτερο- και το ps3 με οτι αυτο συνεπαγεται. Το ενδιαφερον της Sony πλεον εχει μετατοπιστει, ειτε μας αρεσει, ειτε οχι στο PS4 και στις υπολοιπες ψηφιακες υπηρεσιες που προσφερει η εταιρεια, βλεπε ps now κλπ.
Mr_Terror Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αν ειχε το βιτα την υποστηριξη που εχει το 3ds, δεν θα υπηρχε το τοπικ που κανουμε κουβεντα. Σιγουρα ειναι φοβερο μηχανακι με μεγαλες δυνατοτητες, αλλα τι να το κανεις αν δεν εχει υποστηριξη.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλομελετα και ερχεται λοιπον το ξαναλεω το μοντέλο της σονυ με το cross buy - play ειναι κορυφη και σημαινει πως το μηχανημα το υποστηρίζει φουλ τωρα καποιοι που γκρινιάζουν τι να το κανω αφου υπαρχει στο kai sto ps3........τι να τους πεις. το ξεκαθαριζω πουε δεν υποστηριξα καμια εταιρεία αλλα αυτό το μοντελο που εχει η σονυ και στα 3 μηχανηματα της είναι τρομερο και δειχνει πως τα υποστηριζει. To cross-play, cross-buy δεν σημαίνει ότι η εταιρία υποστηρίζει το μηχανάκι της. Το καλομελέτα και έρχεται το ακούω βερεσέ, καλομελετάω και έρχεται δυο χρόνια τώρα και δεν έρχεται. Ε πλέον μας το λέει και η μαμά Sony " ε μαλάκες, δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κάτι, πάρτε το πρέφα να τελειώνουμε και εμείς και εσείς". Οπότε δεν ξέρω από που εσύ πετάς κουβέντες του τύπου "καλομελέτα και έρχεται", ή μήπως να αγνοήσω ότι έχει πει η Sony και να πιστέψω εσένα γιατί εσύ μάλλον ξέρεις καλύτερα από τη Sony;
kostiger Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ας μην πιανουμε τα ακρα, το παιδι απλως ειναι ενθουσιασμενο, εν μερει δικαιως λογω του ποιοτικου hardware, με το τελευταιο του αποκτημα. Αργοτερα, ισως να ερθει στα λογια μας.
vag.patrick Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 απλα το παλικαρι βαρεθηκε την νιντεντο και τα ip της.Το πηραμε ολοι αποφαση οτι δεν μπορει ο ανθρωπος να κατανοησει τα αυτονοητα και εχει μια δικη του αποψη....λιγο καιρο πριν ξεφυγα εδω, πλεον τον καταλαβαινω και σεβομαι την αποψη του.Καντε και σεις το ιδιο να τελειωνει το θεμα ειμαστε εδω και σχεδον μηνα ατομα που κατεχουν τουλαχιστον 1 current gen console & σιγουρα οσοι απανταμε στην συγκριση εχουμε και τα 2 φορητα...Αν δεν εχουμε εμεις αποψη, ποιος εχει?Τεσπα, οτι αγαπα ο καθενας παλικαρια.Παρασκευη ειναι ... 1
sils Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 απλα το παλικαρι βαρεθηκε την νιντεντο και τα ip της.Το πηραμε ολοι αποφαση οτι δεν μπορει ο ανθρωπος να κατανοησει τα αυτονοητα και εχει μια δικη του αποψη....λιγο καιρο πριν ξεφυγα εδω, πλεον τον καταλαβαινω και σεβομαι την αποψη του.Καντε και σεις το ιδιο να τελειωνει το θεμα ειμαστε εδω και σχεδον μηνα ατομα που κατεχουν τουλαχιστον 1 current gen console & σιγουρα οσοι απανταμε στην συγκριση εχουμε και τα 2 φορητα...Αν δεν εχουμε εμεις αποψη, ποιος εχει?Τεσπα, οτι αγαπα ο καθενας παλικαρια.Παρασκευη ειναι ...Φιλε μου εδω ςχεις δικιο πραγματικα βαρεθηκα τα ip της ninty μου φαινονται τοσο ιδια και ξεπερασμενα τεχνολογικα και αισθητικα ισως το βητα το λιωνω γιατι εχω την αισθηση τησ next gen εμπειριας εννοειτε πως ςχω και 3ds παροπλησμενο εδω και 1.5 χρόνο που βασηκα μονο το oot επαιξα εκανα και προσπαθεια για το luigi mansion kai to kart αλλα μια απο τα ιδια τουλάχιστον επαιξαν τα παιδακια το καρτ το κακο ειναι οτι ουτε τα παιδια μου το θελουν πια θελουν και αυτα το βητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φιλε μου εδω ςχεις δικιο πραγματικα βαρεθηκα τα ip της ninty μου φαινονται τοσο ιδια και ξεπερασμενα τεχνολογικα και αισθητικα ισως το βητα το λιωνω γιατι εχω την αισθηση τησ next gen εμπειριας εννοειτε πως ςχω και 3ds παροπλησμενο εδω και 1.5 χρόνο που βασηκα μονο το oot επαιξα εκανα και προσπαθεια για το luigi mansion kai to kart αλλα μια απο τα ιδια τουλάχιστον επαιξαν τα παιδακια το καρτ το κακο ειναι οτι ουτε τα παιδια μου το θελουν πια θελουν και αυτα το βητα. Το 3ds αν δεν το γνωρίζεις δεν έχει μόνο mario kart και luigi . Μπορεί εσένα η γνώμη σου να είναι αυτό, αλλά είναι αποδεκτό πια ότι το καλύτερο φορητό είναι το 3ds. Η sony έχει παρατήσει το μηχάνημα τι να λέμε τώρα.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φιλε μου εδω ςχεις δικιο πραγματικα βαρεθηκα τα ip της ninty μου φαινονται τοσο ιδια και ξεπερασμενα τεχνολογικα και αισθητικα ισως το βητα το λιωνω γιατι εχω την αισθηση τησ next gen εμπειριας εννοειτε πως ςχω και 3ds παροπλησμενο εδω και 1.5 χρόνο που βασηκα μονο το oot επαιξα εκανα και προσπαθεια για το luigi mansion kai to kart αλλα μια απο τα ιδια τουλάχιστον επαιξαν τα παιδακια το καρτ το κακο ειναι οτι ουτε τα παιδια μου το θελουν πια θελουν και αυτα το βητα. Ρε φίλε έχω ένα κάρο παιχνίδια στο 3DS και τα μόνα που είναι της nintendo είναι τα τρία Zelda και το Alpha Sapphire Pokemon, όλα τα υπόλοιπα που έχω (δεν είναι λίγα) είναι τρίτων εταιριών. Είναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθείς να μας πεις ότι το μηχανάκι έχει μόνο mario. Είσαι σε μια κοινότητα που ξέρει τι γίνεται. Ακόμα και άποψη σου να είναι κάτι πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη για να μπορεί να γίνει σωστή συζήτηση. Το να πετάς γελοία κλισέ του τύπου "100 mario πρέπει να παίξω" ή "έπαιξαν λίγο τα παιδάκια το καρτ" δεν βοηθάς στο να σε πάρει σοβαρά κανένας.
cpttony Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εχω καμια εβδομαδα να ασχοληθω με το συγκεκριμενο τοπικ, αλλα καπου διαβασα αυτο και μου εκανε εντυπωση https://twitter.com/PlayStationDE/status/609435045082763265 Και για οσους δεν μιλουν Γερμανικα για καποιο λογο Μερκελ ή αλλος λογος , μια μεταφραση που βρηκα εκει που το διαβασα... Tweet: "Which surprises will E3 bring this year? Vote here in the #PSWettbüro. [Link and more hashtags here]" Image: "Will content for the PS Vita be presented or announced?" (No: 43,75%; Yes: 56,25%) Kαι ερωτω, ρε λετε να σουμε τιποτα απο κει που δεν το περιμενουμε? Μηπως εγινε σκοπιμα αυτη η ερωτηση? Ή το εκαναν για να ριξουν σταχτη στα ματια.... Παντως βλεπω και εξω υπαρχει ακομα αυτη η "αγαπη" για το Vita..
Προτεινόμενες αναρτήσεις