Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα στα παιχνιδια και για αυτον τον λογο κυκλοφορισαν ειναι για να μας διασκεζαδουν και οχι για να μας διχαζουν.

πχ ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τωρα τελευταία ειναι το last of us αλλα ρε παιδακι μου με ξενερωσε λιγο γιατι ολοι οι καλοι σκωτονονται και το τελος ειναι πολυ ρεαλιστικό. .........

edited

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία του FIFA 16 σε PS Vita και 3DS"

Ενώ αντιθέτως δεν αποκλείστηκε η ανάπτυξη μιας mobile έκδοσης του τίτλου.

Αιντε ρε να ζησει το Mobile - Tablet Gaming !

• Moderators
Δημοσ.

Γυρίστε on-topic τη συζήτηση, παρακαλώ. 

Επιπρόσθετα όποιος έχει κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα του νήματος όπως την αντιλαμβάνεται μπορεί είτε να απέχει, είτε να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία του report. 

Επιθέσεις προς άλλα μέλη, χαρακτηρισμοί τύπου "κωλο-thread" και αιτήματα στο βρόντο "κλειδώστε το επιτέλους" να λείπουν.

Δημοσ.

Συνεχιζω κατεβασα και δυο shoot em up to Resogun kai to pixeljunk shooter και τα δυο ειναι cross buy ενταξει τωρα πια ειμαι 100% συγουρος κριμα που το μηχανημα δεν το εχουμε σε εκτιμηση οι τιτλοι του μπορει σχετικα με τον ανταγωνισμό να ειναι λιγοι αλλα πραγματικα ειναι ολοι ααα καιδεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις μεγαλες οικιακες κονσολες.

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδιά εγώ σας λέω πως αν έχεις έστω και ps3 τότε vita δεν αξίζει να πάρεις τα πιο πολλά τα παίζεις στο ps3 τι θα σου λείψει από το vita ;; Το ότι είναι φορητό ; 1000 φορές ένα 3ds βασικά δεν θα πρεπε καν να συγκρίνουμε το 3ds σε θέμα τίτλων με το vita ακόμα και σκέτο το DS 1000 φορές από το vita πιο πολύ υλικό θα χεις να παίξεις. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το επιχείρημα "μπορείς να τα παίξεις στο ps3" με ξεπερνάει.

Για τους λίγους σαν και εμένα προφανώς ένα τέτοιο επιχείρημα να μην έχει ισχύ αλλά για τους περισσότερους και ορθά σκεπτόμενους ανθρώπους σαφέστατα και δεν έχει. Αγοράζεις πλατφόρμα για να παίξεις κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό και όχι να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα σε φορητή και home console. 

Φυσικά θα μιλούσαμε διαφορετικά αν η μάνα του το υποστήριζε φουλ αλλά δεν και έτσι απλά επιβεβαιώνεται η παραπάνω θεωρία. Κοντός ψαλμός το Vita είναι πλέον και επίσημα νεκρό από την ίδια του τη μάνα. 

Δημοσ.

Πως μπορείς να συγκρίνεις μια φορητή συσκευή με μια σταθερή;

Επειδή έχω στερεοφωνικό σπίτι μου και ακούω μουσική, δεν μπορώ να ακούω την ίδια μουσική όταν ταξιδεύω;

Δημοσ.

Πως μπορείς να συγκρίνεις μια φορητή συσκευή με μια σταθερή;

Επειδή έχω στερεοφωνικό σπίτι μου και ακούω μουσική, δεν μπορώ να ακούω την ίδια μουσική όταν ταξιδεύω;

Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αλλά εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις φορητό στο οποίο μπορείς να παίξεις παιχνίδια που δεν μπορείς στο ps3 κατά την γνώμη μου είναι μια καλύτερη επένδυση 

Δημοσ.

Μια ματια οποίος θελει

ενταξει οκ καλη προσπαθεια και ο φιλος ειναι εντελος αμεροληπτος..........

156 exclusive Για 3ds και 62 για ps vita μονο που τα 62 του βητα ειναι 3πλα σε μεγεθος και ποιοτητας σταθερης κονσολας και δεν καταλαβαινω γιατι τα παιχνιδια που ειναι cross buy δεν τα θεωρητε exclusive αφου τρεχουν μονο σε μηχανηματα της sony επισης εχεις συγκρινη τις τιμες των παιχνιδιων στα store των δυο εταιρειων .

και οχι ρε φιλε αφου δεν σε νοιαζουν τα specs γιατι δεν εμεινες στο κλασικο game boy To πρασινο που εχει τονους παιχνιδια  οχι 100+  και δεν σε νοιαζουν τα γραφικα αλλα η διασκεδαση .

Επισης ποιος σου ειπε πως η Nintendo θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια για το 3ds και η sony OXI?

Δημοσ.

ενταξει οκ καλη προσπαθεια και ο φιλος ειναι εντελος αμεροληπτος..........

156 exclusive Για 3ds και 62 για ps vita μονο που τα 62 του βητα ειναι 3πλα σε μεγεθος και ποιοτητας σταθερης κονσολας και δεν καταλαβαινω γιατι τα παιχνιδια που ειναι cross buy δεν τα θεωρητε exclusive αφου τρεχουν μονο σε μηχανηματα της sony επισης εχεις συγκρινη τις τιμες των παιχνιδιων στα store των δυο εταιρειων .

και οχι ρε φιλε αφου δεν σε νοιαζουν τα specs γιατι δεν εμεινες στο κλασικο game boy To πρασινο που εχει τονους παιχνιδια  οχι 100+  και δεν σε νοιαζουν τα γραφικα αλλα η διασκεδαση .

Επισης ποιος σου ειπε πως η Nintendo θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια για το 3ds και η sony OXI?

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω ξανά παιχνίδια στο παλιό gameboy αγαπητέ και δεν το λέω εγώ απλά η SONY από μόνη της αυτό δείχνει να δούμε τι θα ανακοινώσει στο Ε3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...