sils Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Το θεμα στα παιχνιδια και για αυτον τον λογο κυκλοφορισαν ειναι για να μας διασκεζαδουν και οχι για να μας διχαζουν. πχ ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει τωρα τελευταία ειναι το last of us αλλα ρε παιδακι μου με ξενερωσε λιγο γιατι ολοι οι καλοι σκωτονονται και το τελος ειναι πολυ ρεαλιστικό. ......... edited
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 "Δεν υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία του FIFA 16 σε PS Vita και 3DS" Ενώ αντιθέτως δεν αποκλείστηκε η ανάπτυξη μιας mobile έκδοσης του τίτλου. Αιντε ρε να ζησει το Mobile - Tablet Gaming !
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Γυρίστε on-topic τη συζήτηση, παρακαλώ. Επιπρόσθετα όποιος έχει κάποιο πρόβλημα με την ποιότητα του νήματος όπως την αντιλαμβάνεται μπορεί είτε να απέχει, είτε να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία του report. Επιθέσεις προς άλλα μέλη, χαρακτηρισμοί τύπου "κωλο-thread" και αιτήματα στο βρόντο "κλειδώστε το επιτέλους" να λείπουν.
sils Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Συνεχιζω κατεβασα και δυο shoot em up to Resogun kai to pixeljunk shooter και τα δυο ειναι cross buy ενταξει τωρα πια ειμαι 100% συγουρος κριμα που το μηχανημα δεν το εχουμε σε εκτιμηση οι τιτλοι του μπορει σχετικα με τον ανταγωνισμό να ειναι λιγοι αλλα πραγματικα ειναι ολοι ααα καιδεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τις μεγαλες οικιακες κονσολες.
gkalas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ πιστεύω οτι η Sony πρέπει να σταματήσει την παραγωγή του Ps4 και να επικεντρωθεί στο Vita. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τι να σας πω παιδιά εγώ σας λέω πως αν έχεις έστω και ps3 τότε vita δεν αξίζει να πάρεις τα πιο πολλά τα παίζεις στο ps3 τι θα σου λείψει από το vita ;; Το ότι είναι φορητό ; 1000 φορές ένα 3ds βασικά δεν θα πρεπε καν να συγκρίνουμε το 3ds σε θέμα τίτλων με το vita ακόμα και σκέτο το DS 1000 φορές από το vita πιο πολύ υλικό θα χεις να παίξεις. 1
theoritikos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Θα δείξουν άραγε τίποτα στην φετινή E3 για το vita?
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Θα δείξουν άραγε τίποτα στην φετινή E3 για το vita? Ηταν ξεκάθαροι....όχι...
marios_geo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το επιχείρημα "μπορείς να τα παίξεις στο ps3" με ξεπερνάει.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το επιχείρημα "μπορείς να τα παίξεις στο ps3" με ξεπερνάει. Για τους λίγους σαν και εμένα προφανώς ένα τέτοιο επιχείρημα να μην έχει ισχύ αλλά για τους περισσότερους και ορθά σκεπτόμενους ανθρώπους σαφέστατα και δεν έχει. Αγοράζεις πλατφόρμα για να παίξεις κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό και όχι να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα σε φορητή και home console. Φυσικά θα μιλούσαμε διαφορετικά αν η μάνα του το υποστήριζε φουλ αλλά δεν και έτσι απλά επιβεβαιώνεται η παραπάνω θεωρία. Κοντός ψαλμός το Vita είναι πλέον και επίσημα νεκρό από την ίδια του τη μάνα.
marios_geo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πως μπορείς να συγκρίνεις μια φορητή συσκευή με μια σταθερή; Επειδή έχω στερεοφωνικό σπίτι μου και ακούω μουσική, δεν μπορώ να ακούω την ίδια μουσική όταν ταξιδεύω;
NobodyRankXV Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πως μπορείς να συγκρίνεις μια φορητή συσκευή με μια σταθερή; Επειδή έχω στερεοφωνικό σπίτι μου και ακούω μουσική, δεν μπορώ να ακούω την ίδια μουσική όταν ταξιδεύω; Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αλλά εφόσον σου δίνεται η δυνατότητα να πάρεις φορητό στο οποίο μπορείς να παίξεις παιχνίδια που δεν μπορείς στο ps3 κατά την γνώμη μου είναι μια καλύτερη επένδυση
sils Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μια ματια οποίος θελει ενταξει οκ καλη προσπαθεια και ο φιλος ειναι εντελος αμεροληπτος.......... 156 exclusive Για 3ds και 62 για ps vita μονο που τα 62 του βητα ειναι 3πλα σε μεγεθος και ποιοτητας σταθερης κονσολας και δεν καταλαβαινω γιατι τα παιχνιδια που ειναι cross buy δεν τα θεωρητε exclusive αφου τρεχουν μονο σε μηχανηματα της sony επισης εχεις συγκρινη τις τιμες των παιχνιδιων στα store των δυο εταιρειων . και οχι ρε φιλε αφου δεν σε νοιαζουν τα specs γιατι δεν εμεινες στο κλασικο game boy To πρασινο που εχει τονους παιχνιδια οχι 100+ και δεν σε νοιαζουν τα γραφικα αλλα η διασκεδαση . Επισης ποιος σου ειπε πως η Nintendo θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια για το 3ds και η sony OXI?
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ενταξει οκ καλη προσπαθεια και ο φιλος ειναι εντελος αμεροληπτος.......... 156 exclusive Για 3ds και 62 για ps vita μονο που τα 62 του βητα ειναι 3πλα σε μεγεθος και ποιοτητας σταθερης κονσολας και δεν καταλαβαινω γιατι τα παιχνιδια που ειναι cross buy δεν τα θεωρητε exclusive αφου τρεχουν μονο σε μηχανηματα της sony επισης εχεις συγκρινη τις τιμες των παιχνιδιων στα store των δυο εταιρειων . και οχι ρε φιλε αφου δεν σε νοιαζουν τα specs γιατι δεν εμεινες στο κλασικο game boy To πρασινο που εχει τονους παιχνιδια οχι 100+ και δεν σε νοιαζουν τα γραφικα αλλα η διασκεδαση . Επισης ποιος σου ειπε πως η Nintendo θα συνεχιζει να βγαζει παιχνιδια για το 3ds και η sony OXI? Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω ξανά παιχνίδια στο παλιό gameboy αγαπητέ και δεν το λέω εγώ απλά η SONY από μόνη της αυτό δείχνει να δούμε τι θα ανακοινώσει στο Ε3
Προτεινόμενες αναρτήσεις