skanjos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 sils vs the world κατάντησε το thread χαχαχα. και να θέλεις δε μπορείς να υπερασπιστείς το psvita, απόταν βγήκε τα έλεγα στο forum οτι είναι dead on arrival console. φυσικά τα ίδια έλεγα και για το wii u ,η διαφορά τους όμως είναι οτι το 2ο αν και νεκρό σα hardware έβγαλε αρκετά παιχνίδια.σε sales μπορεί να μη πηγαινει καλά αλλα σε games πάει τρένο κάτι που κανε΄ς δε μπορεί να πει για το vita...
Mr_Terror Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ενταξει ο καθενας βλεπει τα πραγματα με το δικο του ματι. Για μενα το βιτα αν ειχε την υποστηριξη της μαμας σονυ οπως εχει το 3ds απο την νιντεντο, θα εκοβε κωλους. Φωναζουμε οτι δεν εχει παιχνιδια το βιτα.Υπαρχει μια συγχυση σε αυτο.Οταν λεμε δεν εχει παιχνιδια, εννοουμε αποκλειστικους τιτλους. Και πραγματι απο αποκλειστικους τιτλους εχει να δειξει λιγα πραγματα. Αποψη μου αξιζει το βιτα να το βρεις μτχ, να αγορασεις επισης μτχ τα 5-10 καλα παιχνιδια και να ευχαριστηθεις παιχνιδι.
sils Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ενταξει ο καθενας βλεπει τα πραγματα με το δικο του ματι. Για μενα το βιτα αν ειχε την υποστηριξη της μαμας σονυ οπως εχει το 3ds απο την νιντεντο, θα εκοβε κωλους. Φωναζουμε οτι δεν εχει παιχνιδια το βιτα.Υπαρχει μια συγχυση σε αυτο.Οταν λεμε δεν εχει παιχνιδια, εννοουμε αποκλειστικους τιτλους. Και πραγματι απο αποκλειστικους τιτλους εχει να δειξει λιγα πραγματα. Αποψη μου αξιζει το βιτα να το βρεις μτχ, να αγορασεις επισης μτχ τα 5-10 καλα παιχνιδια και να ευχαριστηθεις παιχνιδι. Πολυ σωστος φιλε μου αν διαβασεις απο την αρχη το ποστ θα καταλαβεις πως ξεκινησε λοιπον επαναλαμβανω η κονσολα μαζι με συνδρωμη psn ειναι τρομερη και ποσο μαλλον αν εισαι κατοχος ps3 h ps4 . Απο παιχνιδια εγω που ειμαι καποιας ηλικιας και δεν εχω και πολυ χρονο για gaming και δεν μπορω αλλα μαριο κατι.... (δεν τα σνομπαρω)διοτι τα ειχα λιωσει στο nes, gb,super famicon, gbc advance,n64,wii. αλλα φτανει πια Επισης ξαναλεω πως η ποιοτητα της κονσολας για φορητη ειναι πολυ μπροστα. edited
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Sils τα fanboys που αναφέρεσαι έχουν οτι υπάρχει απο κονσόλα και δεν έχουν την ανάγκη να ευλογησουν τα γένια καμιάς. Το οτι δε δέχεσαι αυτά που λέμε δε μας κάνει fanboys.Εσυ που δεν είσαι fanboy παίζεις τίποτα άλλο εκτός απο Sony;
skanjos Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 σε αυτό το forum με έχουν χαρακτηρίσει sony fanboy επειδή γουστάρω games playstation, Nintendo fanboy επειδή γουστάρω games nintendo, pc fanboy δεν με έχει πει κανείς αν και γουστάρω games pc mmorpg/manager etc. αλλα στην ουσία sega fanboy ήμουν ,με master system/mega drive μεγάλωσα.... τα έχουμε χιλιοπεί ,ο καθένας την αγορά που κάνει προσπαθεί να τη δικαιολογίσει, και αντικειμενικός δεν είναι ούτε αυτός με 1 κονσόλα ούτε αυτός με όλες ,ούτε αυτός με καμία,οι περισσότεροι μπορούν να πουν οτι έχουν σφαιρική άποψη αλλα πάλι έχουν αγάπες.και μισούν και εταιρίες, πχ εγώ μισώ crapcom που κατέστρεψε τις σειρές που μεγάλωσα megaman/breath of fire... μισώ πλέον squarenix γιατί δεν είναι Squaresoft. και μισώ την ms (αν και είχα 360) γιατί μας φόρτωσε τα fps στις κονσόλες και απο τότε "πέθαναν" τα Jrpg και γενικά το ποιοτικό gaming.εσύ υπερασπίζεσαι το vita που δεν έχει games και σε κράζουν κάποια άτομα που υπερασπίζονταν το wii u ¨οταν είχε μόνο το zombie u και δε πουλούσε στα 350ε...... το ίδιο έκανα και εγώ παλιότερα με ps3. αλλα ,,,το μεγάλο αλλά, οι συγκεκριμένες κονσόλες σε βάθος χρόνου υπολόγιζες τι θα σου δώσουν.... το vita είναι dead... δεν υπάρχει καν λόγος να το υπερασπιστεί κάποιος. Imo.
sils Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τι να δικαιολογήσω ρε παιδια και για πια αγορα πατε καλά?. Για ποιον με περασατε?Καταρχας εχω και 3ds οπως γραφω στην αρχη. ...Το προβλημα τελικα το εχεις εσυ αγαπητε που εχεις σχηματίσει την γνωμη σου και δεν μπορεις ουτε καν να σεβαστεις τον αλλο και να τον ακουσεις. και να μην ξαναπροσβαλεις το thread μου.
pigos23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ειναι ολα θεμα γουστου κ τι παιχνιδια θελει να παιζει ο καθενας μας Τωρα τι σας πιανει μερικους εδω μεσα κ μιλατε για τις επιλογες σας αλλα κ των αλλων λες κ σας θηξαν την μανα σας δεν μπορω να το καταλαβω.Οπαδισμος σε ολα μια ζωη Για την ιστορια κ γω ειχα 3ds κ το πουλησα για να παρω vita Μου αρεσουν τα games του καλυτερα κ για μενα ειναι καλυτερη επιλογη απο το 3ds Για μενα λοιπον οταν ειχα 3ds οι καλυτερες επιλογες ηταν το street fighter 4,το castlevania,super mario bros 2,donkey kong,mario kart 7,resident evil,mario 3d land Αυτα κ κανενα αλλο.6 παιχνιδια συνολο Γουστα ειναι αυτα λοιπον ... Ουτε zelda,ουτε fire emblem κλπ ... Πηρα vita κ βρηκα την υγεια μου Αυτο τον καιρο λιωνω lumines κ ειμαι μια χαρα χαχα Ναι ναι δεν ειμαι αρρωστος για την επιλογη μου (για μερικους εδω μεσα για να κανουμε κ λιγο πλακα) edited
sils Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ειναι ολα θεμα γουστου κ τι παιχνιδια θελει να παιζει ο καθενας μας Τωρα τι σας πιανει μερικους εδω μεσα κ μιλατε για τις επιλογες σας αλλα κ των αλλων λες κ σας θηξαν την μανα σας δεν μπορω να το καταλαβω.Οπαδισμος σε ολα μια ζωη Για την ιστορια κ γω ειχα 3ds κ το πουλησα για να παρω vita Μου αρεσουν τα games του καλυτερα κ για μενα ειναι καλυτερη επιλογη απο το 3ds Για μενα λοιπον οταν ειχα 3ds οι καλυτερες επιλογες ηταν το street fighter 4,το castlevania,super mario bros 2,donkey kong,mario kart 7,resident evil,mario 3d land Αυτα κ κανενα αλλο.6 παιχνιδια συνολο Γουστα ειναι αυτα λοιπον ... Ουτε zelda,ουτε fire emblem κλπ ... Πηρα vita κ βρηκα την υγεια μου Αυτο τον καιρο λιωνω lumines κ ειμαι μια χαρα χαχα Ναι ναι δεν ειμαι αρρωστος για την επιλογη μου (για μερικους εδω μεσα για να κανουμε κ λιγο πλακα) φιλε μου με το συγκεκριμένο παιχνιδι επαθα μεγαλη πλακα εγω που εβλεπα puzzle games και συχαινομουνα....... τι level to εχεις φτασει? πολυ σωστα οτι γραφεις και το ξεκαθαριζω οχι για το θεμα τις επιλογης αυτο ειναι θεμα γουστου στο οποιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συμφωνώ και το ιδιο εκανα και εγω αλλα και στον τροπο που μιλας. Ούτε δέκα λεπτά δε μπορω να σας αφήσω μόνους....εχεις δικιο φιλε....
sils Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Παντως ενα απο τα μεγαλυτερα ατου της κονσολας και της sony ειναι το cross buy δηλαδη αγοραζεις ενα παιχνιδι και το παιζεις σε 3 συσκευες δωρεαν . Και το μαγαλυτερο μειονέκτημά ειναι η ακριβή μνημη που θελει γιατι τα παιχνιδια στο vita ειναι πανω απο ενα γιγα και αν εισαι και σε psn plus η 32 ειναι απαραίτητη.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Απο απορια εκτος απο τα zelda to mario kart ειναι και αυτο remastered γιατι του βητα ειναι ολα καινούρια.Όχι, είναι με καινούργιες πίστες/ιδιότητες κλπ. Βέβαια έχει και κάποιες παλιές καλές απο διάφορες πλατφόρμες, αλλά έχει και πολύ νέο περιεχόμενο. Επίσης είναι remake τα παιχνίδια στο 3DS, όχι remastered.
vag.patrick Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 για να κλεισω το οποιο επιθετικο υφος, δεν ειπα/ειπαμε σε κανεναν για το γουστο του η το δικο μας.Μιλαμε για δεδομενα, τελος.Τωρα μεταξυ σοβαρου και αστειου αν λεμε ... τα fire emblem κλπ κλπ , φαντασου τι μπορω να χαρακτηρισω κατι lumines και κατι τετοια...Αλλα, γουστα ειναι αυτα...και το candy crash saga παιχνιδαρα ειναι για καποιους...Παρολα αυτα, οντως οι μνημες ειναι ακριβες και γενικα τα προιοντα της σονυ ειναι ακριβα σε σχεση με τον ανταγωνισμο(περαν του Ps4) και δε μπορω να το καταλαβω οταν αυτη η εταιρεια ειναι με το ενα ποδι στον ταφο...Οταν βγηκε το Killzone στο βιτα εσβηνα παιχνιδια γμτ για να μπορω να το παιξω...
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ειναι ολα θεμα γουστου κ τι παιχνιδια θελει να παιζει ο καθενας μας Τωρα τι σας πιανει μερικους εδω μεσα κ μιλατε για τις επιλογες σας αλλα κ των αλλων λες κ σας θηξαν την μανα σας δεν μπορω να το καταλαβω.Οπαδισμος σε ολα μια ζωη Για την ιστορια κ γω ειχα 3ds κ το πουλησα για να παρω vita Μου αρεσουν τα games του καλυτερα κ για μενα ειναι καλυτερη επιλογη απο το 3ds Για μενα λοιπον οταν ειχα 3ds οι καλυτερες επιλογες ηταν το street fighter 4,το castlevania,super mario bros 2,donkey kong,mario kart 7,resident evil,mario 3d land Αυτα κ κανενα αλλο.6 παιχνιδια συνολο Γουστα ειναι αυτα λοιπον ... Ουτε zelda,ουτε fire emblem κλπ ... Πηρα vita κ βρηκα την υγεια μου Αυτο τον καιρο λιωνω lumines κ ειμαι μια χαρα χαχα Ναι ναι δεν ειμαι αρρωστος για την επιλογη μου (για μερικους εδω μεσα για να κανουμε κ λιγο πλακα) Αυτό το post είναι άρτια δομημένο. Το επιχείρημα «θεωρώ ηλίθια τα τάδε games» είναι κατανοητό γιατί εκφράζει προσωπική άποψη και προσωπικό γούστο (με τον ίδιο τρόπο που εγώ θεωρώ ηλίθια τα ποδοσφαιράκια και μένω μακρυά). Δεν είναι καθόλου κατακριτέο να μην σε αγγίζουν τα παιχνίδια μιας κονσόλας. Είναι ένα πράγμα αυτό, όμως, και είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα να λες ότι το Mario Galaxy είναι indie game γιατί δεν έχει voice-acting (γιατί ως γνωστόν τα platformers φημίζονται για το voice-acting τους). Είναι τουλάχιστον αφελές να χαρακτηρίζεις έναν system-seller ΑΑΑ τίτλο πολλών εκατομμυρίων ως indie game, όταν μάλιστα είναι ένας τίτλος που θεωρείται ο καλύτερος της προηγούμενης γενιάς ακόμα και από πολλούς μη-fans. Παντως ενα απο τα μεγαλυτερα ατου της κονσολας και της sony ειναι το cross buy δηλαδη αγοραζεις ενα παιχνιδι και το παιζεις σε 3 συσκευες δωρεαν . Το μεγαλύτερο ατού της Sony είναι το μοντέλο που ακολουθεί με το PSN+. Μακάρι να ξεστραβωνόταν και η N και να αντέγραφε το ίδιο μοντέλο ακριβώς.
dekulinkgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τωρα να πω και εγω την γνωμη μου για το αν το vita ειναι αδικημενη κονσολα ή οχι.Απο την στιγμη που η ιδια η sony το παρατησε σχεδον αμεσως,δεν δινει κανενα αποκλειστικο παιχνιδι(οποτε και σοβαρος λογος αγορας για την πλειοψηφια του κοσμου) εε τοτε οχι δεν ειναι η πιο αδικημενη κονσολα.Εγω δεν κρινω αν τα παιχνιδια του vita ειναι καλα ή οχι εγω λεω οτι ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τα βρισκω και αλλου οποτε ποιος ο λογος να παρω το vita για να παιξω τα ιδια παιχνιδι που θα μπορουσα να παιξω στο ps3/4?Kαι εκει ανηκει η πλειοψηφια της gaming κοινοτητας οποτε και λογικο να παει χαλια το vita Τωρα παιδια να κραζουμε ενα παιχνιδι επειδη δεν μας αρεσει ειναι χαζο.Δηλαδη και εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα GTΑ ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακα παιχνιδια.Απλως δεν ειναι του γουστου μου.Το ιδιο και εδω.Δεν σου αρεσουν τα Mario απολυτως αποδεκτο αλλα να τα κραζεις για λαθους λογους ειναι λιγο χαζο edited
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Το μονο που σκεφτηκαν για να το σωσουν καπως και να βγαλουν κανενα φραγκο(μιας και τα οικονομικα της Sony γενικα ειναι πολυ ασχημα και μονο οι πωλησεις ps4 προσφερουν πλεον σημαντικα κερδη)ηταν να το πλασαρουν σαν gamepad ας το πουμε με το Ps4,κατι σαν το αντιστοιχο του Wii U. Τι να σώσουν, κι αυτό λάθος το χειρίστηκαν. Αν θέλει κάποιος Remote Play, τότε δεν τον συμφέρει να πάρει PSV. Τον συμφέρει να πάρει Z3/Z3+ που έχουν πολύ καλύτερα specs από το PSV (λες και μετράνε τα specs στο handheld/mobile gaming, anyway) και μπορείς να παίζεις με το DS4 (που κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερος χειρισμός για τα PS4 games, από τα controls του PSV). Αν ήθελαν να σπρώξουν το PSV, δεν έπρεπε να ανοίξουν το Remote Play σε άλλες συσκευές. Αλλά το σχέδιο της Sony είναι να παρατήσει εντελώς τις κονσόλες και να δώσει βάρος στο PS Now. Και πολύ καλά θα κάνει, imho.
Προτεινόμενες αναρτήσεις