Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυριοι - κυριες ειναι προσωπικές οι αποψεις δεν ειμα μετοχος σε καμια εταιρεια μπορει αργοτερα να αλλαξω γνωμη.....

αλλα το δηλωνω οτι με την νιντυ τα εχω παρει λιγο.......

Αγοραζω το 3ds 276 eyra συν ενα παιχνιδι 313 συνολο σε δυο μηνες ριχνουν την τιμη 120 ευρω αλλα ευτυχώς μου κανουν δωρο 20 παιχνιδια του gb και σωθηκα μετα βγαινει το resident ουαου το παιρνω ελα μου ντε δεν παιζεται χωρις δευτερο αναλογικο αγοραζω και αυτο το αξεσουαρ σε λιγο καιρο βγαινει το xl λεω ετσι επρεπε να ηταν η κονσολα απο την αρχη το παιρνω με ελαχιστη χρηση μου χαλαει...........τωρα βγηκε το new 3ds με επιτελους δευτερω αναλογικο !!!!!οχι δεν θα ξαναδωσω λεφτα για τεχνολογια πσπ.......

και δεν το κρύβω οταν απο την οθονη του vita kai την αισθηση στο touch πιανω και βλεπω την ξεπλυμενη του 3ds και δυσκολη touch ξενερώνω απιστευτα..... 

γιατι δεν ειχα παρει το vita και το σνομπαρα παντα γιατι διαβαζα ΄΄  δεν εχει τιτλους ,RIP απο την ΣΟΝΥ κτλ. Αλλα τελικα διαπιστωνω οτι η αληθεια δεν ειναι αυτη.

Τωρα εαν εχεις και ps4 , ps3 , psn plus to vita ειναι απαραιτητο οσο για τους υπολοιπους μην ακουτε τι λενε αν μπορείτε δοκιμαστε το.

Ειληκρινα ακομα απορω πως δεν επιασε το μηχανημα εμπορικα.

Σορρυ φίλος αλλά φταίς. Κανείς δεν σε ανάγκασε να πάρεις κονσόλα τόσο νωρίς, την κάυλα σου κάνεις και μαγκιά σου αλλά δεν φταίει σε αυτό η nintendo. Παίρνεις το resi το οποίο λες ότι δεν παίζεται χωρίς δεύτερο αναλογικό. Πάλι λάθος σου, δεν είχες παίξει άλλο Resi πριν το Revelations; Εκεί πως το χειριζόσουν; Μήπως με ένα αναλογικό και aim button; Το XL είναι το ίδιο πράγμα αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, και πάλι δικό σου φταίξιμο και βίτσιο να θες μεγάλη οθόνη που έτσι και αλλιώς ήταν γνωστή η κυκλοφορία του XL δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του κανονικού 3DS. Δεν ήταν κρυφή κυκλοφορία για στάχτη στα μάτια. New 3ds μια από τα ίδια, 3 χρόνια μετά έβγαλε απλά μια V.2 του κανονικού 3DS και πάλι σε νορμάλ και XL μορφή. Αν δεν σε καίει να παίξεις Xenoblade τότε δεν το έχεις ανάγκη. 

Σου βγάζω λοιπόν εδώ ότι η "κοροϊδία" που αισθάνεσαι πηγάζει από τον εαυτό σου και μόνο. Το έχω πει πολλές φορές ότι για κάποιο λόγο κάποιοι την nintendo την έχουν σε διπλό στάνταρ όταν "μετράνε" κάποια πράγματα. Το gaming είναι gaming φίλε. Δεν χρειάζεσαι uber duper γραφικά, υψηλές αναλύσεις και *** (καλά για φορητό ειδικά ούτε καν) για να γουστάρεις gaming. Η παίζεις ή απασχολείσαι με πράγματα που δεν έχουν σχέση με το gaming και θεωρείς ότι κάποιος σε "κοροϊδεύει".

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

γιατι δεν ειχα παρει το vita και το σνομπαρα παντα γιατι διαβαζα ΄΄  δεν εχει τιτλους ,RIP απο την ΣΟΝΥ κτλ. Αλλα τελικα διαπιστωνω οτι η αληθεια δεν ειναι αυτη.

Τωρα εαν εχεις και ps4 , ps3 , psn plus to vita ειναι απαραιτητο οσο για τους υπολοιπους μην ακουτε τι λενε αν μπορείτε δοκιμαστε το.

Ειληκρινα ακομα απορω πως δεν επιασε το μηχανημα εμπορικα. 

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, για ονόμασε καμιά 10αριά αποκλειστικούς τίτλους του PSV και μετά εγώ θα σου πω καμιά 30αρια must exclusives για το 3DS.

Δημοσ.

Σορρυ φίλος αλλά φταίς. Κανείς δεν σε ανάγκασε να πάρεις κονσόλα τόσο νωρίς, την κάυλα σου κάνεις και μαγκιά σου αλλά δεν φταίει σε αυτό η nintendo. Παίρνεις το resi το οποίο λες ότι δεν παίζεται χωρίς δεύτερο αναλογικό. Πάλι λάθος σου, δεν είχες παίξει άλλο Resi πριν το Revelations; Εκεί πως το χειριζόσουν; Μήπως με ένα αναλογικό και aim button; Το XL είναι το ίδιο πράγμα αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, και πάλι δικό σου φταίξιμο και βίτσιο να θες μεγάλη οθόνη που έτσι και αλλιώς ήταν γνωστή η κυκλοφορία του XL δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του κανονικού 3DS. Δεν ήταν κρυφή κυκλοφορία για στάχτη στα μάτια. New 3ds μια από τα ίδια, 3 χρόνια μετά έβγαλε απλά μια V.2 του κανονικού 3DS και πάλι σε νορμάλ και XL μορφή. Αν δεν σε καίει να παίξεις Xenoblade τότε δεν το έχεις ανάγκη. 

Σου βγάζω λοιπόν εδώ ότι η "κοροϊδία" που αισθάνεσαι πηγάζει από τον εαυτό σου και μόνο. Το έχω πει πολλές φορές ότι για κάποιο λόγο κάποιοι την nintendo την έχουν σε διπλό στάνταρ όταν "μετράνε" κάποια πράγματα. Το gaming είναι gaming φίλε. Δεν χρειάζεσαι uber duper γραφικά, υψηλές αναλύσεις και πούτσες μπλε (καλά για φορητό ειδικά ούτε καν) για να γουστάρεις gaming. Η παίζεις ή απασχολείσαι με πράγματα που δεν έχουν σχέση με το gaming και θεωρείς ότι κάποιος σε "κοροϊδεύει".

1 .Resident με ενα αναλογικο?

ειπαμε να παιξουμε οχι να ζοριζομαστε.

2.κονσολα με ενα αναλογικο εν ετη 2011 μα που ζεις πρεπει να το αποδεκτεις epic fail τουλαχιστον για ηλικιες ανω τον 15 για τα παιδια μου που ειναι δημοτικο μια χαρα.

3.Δυστυχώς η νιντυ μετα το wii κοροϊδεύει τον κοσμο οχι ρε φιλε δεν μπορει να βγαζει κονσολα με τεχνολογια 7 χρονων πίσω που με δυσκολια συναγονιζεται ενα παλιο ps3 και ας εχει 100000000000 ΑΑΑ τιτλους και ενταξει το βγαζεις με τοσο χαμηλα specs πουλα φτηνα τουλάχιστον. Αλλα αυτην την φορα την πειραμε χαμπαρι.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, για ονόμασε καμιά 10αριά αποκλειστικούς τίτλους του PSV και μετά εγώ θα σου πω καμιά 30αρια must exclusives για το 3DS.

Ηρθε η σειρα σου☺

1.child of light

2.tearaway

3.dracons crow

4.freedom war

5.little big planet

6.Gravity rush

7.frozen synapse

8.Guacamelee

9.killzone

10.laufttaussers

11.minecraft

12.muramassa rebirth

13.persona 4

14.ragnarok

15.rayman legend

16.rayman origin

17.regue legacy

18.sound snapes

19.super stardust

20.uncharted

21.velocity

22.velocity x2

23.walking dead

24.michanirium

25.tales from space

Αστα να πανε ειναι παρα πολλα απλα δεν μου ερχονται ολα.

σειρα σου τωρα.

μονο σε παρακαλω μην μου αναφερεις τιτλους που μας εχουν κουρασει ποια ττπου μαριο κτλ ουτε fps με εναν αναλογικο.

Δημοσ.

1 .Resident με ενα αναλογικο?

ειπαμε να παιξουμε οχι να ζοριζομαστε.

2.κονσολα με ενα αναλογικο εν ετη 2011 μα που ζεις πρεπει να το αποδεκτεις epic fail τουλαχιστον για ηλικιες ανω τον 15 για τα παιδια μου που ειναι δημοτικο μια χαρα.

3.Δυστυχώς η νιντυ μετα το wii κοροϊδεύει τον κοσμο οχι ρε φιλε δεν μπορει να βγαζει κονσολα με τεχνολογια 7 χρονων πίσω που με δυσκολια συναγονιζεται ενα παλιο ps3 και ας εχει 100000000000 ΑΑΑ τιτλους και ενταξει το βγαζεις με τοσο χαμηλα specs πουλα φτηνα τουλάχιστον. Αλλα αυτην την φορα την πειραμε χαμπαρι.

1. Με λίγα λόγια μου λες ότι πρώτη φορά παίζεις Resi παιχνίδι γιατί προηγήθηκαν καμιά δεκαριά πριν το revelations και ο χειρισμός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο ήταν ο ίδιος.

2. Για πες μας που χρειάστηκες δεύτερο αναλογικό...και στο 3ds αλλά και στο Vita.  

3. To 3d χωρίς ειδικά γυαλιά είναι τεχνολογία 7 ετών; Το streetpass και spotpass είναι τεχνολογία 7 ετών; 

Το μόνο πράγμα που (δεν) πήρες χαμπάρι είναι ότι φταις εσύ ο ίδιος γιατί δίνεις βάση σε λάθος πράγματα. Εγώ κατάλαβα ότι δεν πήρες μηχάνημα για να πάιζεις, το πήρες για να το κοιτάς και να λες "χα τι ωραία που έχει δεύτερο αναλογικό και είναι super duper specked". 

Πάμε τώρα στα παιχνίδια που έβαλες. 

Ηρθε η σειρα σου☺

1.child of light - δεν είναι αποκλειστικό

2.tearaway - 1 

3.dracons crow - δεν είναι αποκλειστικό και έχει άπειρο slowdown

4.freedom war - κακό παιχνίδι

5.little big planet - όχι αποκλειστικό

6.Gravity rush - 2

7.frozen synapse - όχι αποκλειστικό

8.Guacamelee - όχι αποκλειστικό

9.killzone - μέτριο όπως και όλα τα άλλα killzone

10.laufttaussers - όχι αποκλειστικό

11.minecraft - όχι αποκλειστικό

12.muramassa rebirth - όχι αποκλειστικό

13.persona 4 - όχι αποκλειστικό

14.ragnarok - κακό παιχνίδι

15.rayman legend - όχι αποκλειστικό

16.rayman origin - όχι αποκλειστικό

17.regue legacy - όχι αποκλειστικό 

18.sound snapes - καλούτσικο για κάποια ώρα

19.super stardust - όχι αποκλειστικό 

20.uncharted - μετριούρα

21.velocity - καλούτσικο

22.velocity x2 - καλό 

23.walking dead - όχι αποκλειστικό

24.michanirium - όχι αποκλειστικό

25.tales from space - όχι αποκλειστικό

Αστα να πανε ειναι παρα πολλα απλα δεν μου ερχονται ολα.

σειρα σου τωρα.

μονο σε παρακαλω μην μου αναφερεις τιτλους που μας εχουν κουρασει ποια ττπου μαριο κτλ ουτε fps με εναν αναλογικο.

Πέρα από το γεγονός ότι σου επισήμανα μόνο 2 τίτλους να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση. Με τα περισσότερα παιχνίδια που έγραψες χρειάζεσαι super duper HD ανάλυση και δυο αναλογικούς και φοβερή επεξεργαστική δύναμη για να τρέξεις ή μήπως τα τρέχουμε και σε ένα nintendo 64; Που μας έβαλες και στη θέση μας κιόλας...

• Moderators
Δημοσ.

Ηρθε η σειρα σου☺

1.child of light

Βασικά δεν διάβασα άλλο παιχνίδι μετά το 1ο που έβαλες, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση.

Δημοσ.

Βασικά δεν διάβασα άλλο παιχνίδι μετά το 1ο που έβαλες, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες την ερώτηση.

Ρε παιδια με δουλευτε ?ο φιλος πιο πανω μου ειπε καμια 30αρια τίτλους καλους οχι αποκλειστικούς. Ναι οκ οι περισσότεροι απο αυτοι δεν τρχουν στο 3ds αλλα δεν πειραζει αν εχεις εκατο μαριο αποκλιστικα εισαι οκ.....

ε οχι και τα killzone μετρια

και το uncharted. ...

1. Με λίγα λόγια μου λες ότι πρώτη φορά παίζεις Resi παιχνίδι γιατί προηγήθηκαν καμιά δεκαριά πριν το revelations και ο χειρισμός από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο ήταν ο ίδιος.

2. Για πες μας που χρειάστηκες δεύτερο αναλογικό...και στο 3ds αλλά και στο Vita.

3. To 3d χωρίς ειδικά γυαλιά είναι τεχνολογία 7 ετών; Το streetpass και spotpass είναι τεχνολογία 7 ετών;

Το μόνο πράγμα που (δεν) πήρες χαμπάρι είναι ότι φταις εσύ ο ίδιος γιατί δίνεις βάση σε λάθος πράγματα. Εγώ κατάλαβα ότι δεν πήρες μηχάνημα για να πάιζεις, το πήρες για να το κοιτάς και να λες "χα τι ωραία που έχει δεύτερο αναλογικό και είναι super duper specked".

Πάμε τώρα στα παιχνίδια που έβαλες.

Πέρα από το γεγονός ότι σου επισήμανα μόνο 2 τίτλους να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση. Με τα περισσότερα παιχνίδια που έγραψες χρειάζεσαι super duper HD ανάλυση και δυο αναλογικούς και φοβερή επεξεργαστική δύναμη για να τρέξεις ή μήπως τα τρέχουμε και σε ένα nintendo 64; Που μας έβαλες και στη θέση μας κιόλας...

Ναι φιλε μου θελω hd γραφικα απλα εσας που δεν σας ενδιαφέρει ο δευτερος αναλογικος τα hd γραφικα και σας ςνδιαφερουν οι εκατονταδες τιτλοι παιχνιδιων που τα περισσοτερα ειναι του 3ωρου και απο τους οποιους αξιζουν ελαχιστοι πως και ασχολείστε με το 3ds και δεν μεινατε στο gb αντε στο gb color.?
Δημοσ.

Ρε παιδια με δουλευτε ?ο φιλος πιο πανω μου ειπε καμια 30αρια τίτλους καλους οχι αποκλειστικούς. Ναι οκ οι περισσότεροι απο αυτοι δεν τρχουν στο 3ds αλλα δεν πειραζει αν εχεις εκατο μαριο αποκλιστικα εισαι οκ.....

ε οχι και τα killzone μετρια

και το uncharted. ...

Εμείς σε δουλεύουμε ή εσύ που δεν ξέρεις ποιον κάνεις quote και ποιον όχι; Επίσης από φάσεις και αντιφάσεις άλλο τίποτα. Τη μια μας λες για super duper HD graphics και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και από την άλλη μου αραδιάζεις ότι πιο indie υπάρχει που το τρέχει ακόμα και το nokia 3210 που έχω χώρια που τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζεσαι καν το δεύτερο αναλογικό. 

Προσπαθώ να σε κάνω να δεις ότι έχεις 100% λάθος και να καταλάβεις ότι τα έχεις μπερδέψει πολύ στο μυαλό σου για δικούς σου λόγους που εμένα δεν με απασχολούν αλλά δεν μπορώ να ακούω αντιφάσεις τη μια πίσω από την άλλη και ανακρίβειες.. Ετσι και αλλιώς φαίνονται οι γνώσεις σου πάνω στο θέμα και μόνο που λες για 100 mario. 

Και ναι, killzone και uncharted είναι μέτρια στην καλύτερη.

edited

Δημοσ.

Εμείς σε δουλεύουμε ή εσύ που δεν ξέρεις ποιον κάνεις quote και ποιον όχι; Επίσης από φάσεις και αντιφάσεις άλλο τίποτα. Τη μια μας λες για super duper HD graphics και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και από την άλλη μου αραδιάζεις ότι πιο indie υπάρχει που το τρέχει ακόμα και το nokia 3210 που έχω χώρια που τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζεσαι καν το δεύτερο αναλογικό.

Προσπαθώ να σε κάνω να δεις ότι έχεις 100% λάθος και να καταλάβεις ότι τα έχεις μπερδέψει πολύ στο μυαλό σου για δικούς σου λόγους που εμένα δεν με απασχολούν αλλά δεν μπορώ να ακούω αντιφάσεις τη μια πίσω από την άλλη και ανακρίβειες. Ετσι και αλλιώς φαίνονται οι γνώσεις σου πάνω στο θέμα και μόνο που λες για 100 mario.

Και ναι, killzone και uncharted είναι μέτρια στην καλύτερη.

Οχι φιλε μου

εγω δεν δουλευω κανενα απλα ακουω την γνωμη οποιουδηποτε αλλα λεω και την δικια μου γιαυτο το λογο δημιουργηθηκαν αυτα τα μπλοκ.

και οπως και να το κανεις μπωρει καπου να εχω λαθος αλλα οχι 100%

Λοιπον και για μαθαινεις και κατι ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΜΑΡΙΟ http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_featuring_Mario

edited

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ είπα για αποκλειστικά, ο άλλος φίλος είπε γενικά για κάλους τίτλους, ένιγουει παρανόηση πάμε παρακάτω.

Μπορείς από μόνος σου να καταλάβεις ότι όταν στη λίστα με τα καλύτερα γκέιμς του PSV βάζεις το Child of Light και το Machinarium, όταν εγώ θα σου βάλω εντελώς ενδεικτικά Mario 3D Land, Zelda: ALBW, FE: Awakening και SMT4, τότε το επιχείρημά σου πάει περίπατο.

Από εκεί και πέρα, η κουβέντα είναι τι παιχνίδια υπάρχουν στο 3DS και τι στο PSV. Πώς κατέληξες στο ότι υπάρχουν 100 Μάριο στο 3DS μου διαφεύγει εντελώς. Δηλαδή, παίρνει points το PSV επειδή υπάρχουν καμιά 10αριά God of War; Άσχετα με το ότι είναι σε άλλα συστήματα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ps vita εχει αρκετά καλούς τίτλους οι οποίοι ή δεν ειναι αποκλειστικοί ή έιναι exclusive για την αγορά της Ιαπωνίας που και πάλι δεν μπορούν να συναγωνιστούν τα αντίστοιχα exlusive του 3ds. Έχοντας και τα 2 θέλεις να σου πω αποκλειστικούς του 3ds?

1.bravely default

2.fire emblem awakening

3.etrian odyssey iv

4. Etrian odyssey untold 1

5. Etrian odyssey untold 2

6.kingdom hearts :DDD

7.Hatsune Miku: project mirai dx

8.Fantasy life

10. Rune factory 4

11.senran kagura

12.senran Kagura 2

13.theatrhythm final fantasy

14.theatrhythm final fantasy: curtain call

15.ace attorney: dual destinies

16. Persona q: shadow of the labyrinth

17. Pokemon X/Y

18. Shin Megami tensei IV

19.professor Layton : the Azran legacy

20. Professor Layton : miracle mask

21.disney magical world

22.animal crossing: new leaf

23. Loz:A link to the past

24.rodea: the sky soldier

25. Smt: devil survivor record breaker 2

26. Kirby triple deluxe

27. Professor Layton vs ace attorney

28. Mario kart 7

29. Mario 3d land

30. Lord of magna

31. Monster hunter 4 ultimate

32. Monster hunter 3 ultimate

Και δεν βάζω μέσα remaster π.χ ocarina of time, majoras mask, tales of the abyss, hakuoki. Επίσης, εχει και αλλα exclusive όμως τα οποία δεν γνωρίζω καθώς δεν τα εχω παίξει και δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.

Δημοσ.

Οχι φιλε μου εσυ με τρολαρεις τωρα.....και μου διελυσες και το ποστ

εγω δεν δουλευω κανενα απλα ακουω την γνωμη οποιουδηποτε αλλα λεω και την δικια μου γιαυτο το λογο δημιουργηθηκαν αυτα τα μπλοκ.

Λοιπον και για μαθαινεις και κατι ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΜΑΡΙΟ http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_video_games_featuring_Mario

Δεν ξέρω γιατί παιδεύεστε ακόμα μερικοί να του εξηγήσετε ότι το 3DS είναι ανώτερη φορητή παιχνιδομηχανή από το PSVita.Το PSVita δεν έχει ούτε την ποιότητα των παιχνιδιών που έχει το 3DS (και τα Nintendo DS γενικότερα),ούτε φυσικά την ποσότητα.Οπότε όσο δυνατότερο και ανώτερο τεχνολογικά να είναι το PSVita,δεν παύει να είναι κατώτερο από το 3DS σαν παιχνιδομηχανή.

Δημοσ.

Εχεις 100% λάθος γιατί προσπαθείς να κοιτάξεις ταυτόχρονα αριστερά και δεξιά και έχεις ταυτόχρονα μπερδέψει που είναι το αριστερά και που το δεξιά. Επίσης μου χρησιμοποιείς άκυρα θέματα για να προσπαθήσεις να υποστηρίξεις την άποψη σου η οποία όμως βασίζεται σε έλλειψη γνώσης που και πάλι για δικούς σου λόγους μάλλον προσπαθείς να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου.

Σου απαντάμε στο θέμα και προσπαθείς να το γυρίσεις διαφορετικά. Λοιπόν για να τελειώνουμε το φτιάσκο.

1. Τo Vita απέτυχε γιατί πρώτα από όλα δεν το ήθελε ούτε η ίδια του η μάνα ΑΡΑ δεν είναι αδικημένη. Χεσμένη είναι.

2. Υπάρχει δύναμη και δυνατότητες στη συσκευή αλλά της "φτάνουν" τα indie παιχνίδια τα οποία ναι μεν καλά ορισμένα αλλά δεν είναι λόγος αγοράς της κονσόλας. Δεν αγοράζεις την ισχυρότερη φορητή παιχνιδομηχανή για να παίζεις velocity και machinarium.

3. To 3ds έχει σαφέστατα πολύ ανώτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών και είναι και backwards compatible με τα παιχνίδια του DS αν θες.

4. Τα περισσότερα indie παιχνίδια του Vita τα βρίσκεις και στα smartphones.

Σε καλύψαμε;

Δημοσ.

Ενημερωτικά τα παιχνίδια που έχω στο PSVita εδώ και 2+ χρόνια

*Uncharted Golden Abyss

*Unit 13

*Resistance Burning Skies

*Killzone Mercenary

*Escape Plan

Άντε βάζω και το Gravity Rush το οποίο πήρα απο το PS+ και δεν μπορώ να παίξω πλέον

Και στο 3DS σε μόλις έναν χρόνο

*Pokemon Y

*Pokemon Omega Ruby

*Luigi's Mansion 2

*Mario Kart 7

*TLoZ Ocarina of Time 3D

*TLoZ Majora's Mask 3D

και μου λείπουν αρκετά ακόμα.

υγ : μόνο για την Υ χρειάστηκα 26 ώρες να πάρω και τα 8 εμβλήματα, δεν μιλάω για Pkmn League κλπ,

που σε 26 ώρες έχω τερματήσει όλα τα παιχνίδια που έχω στο PSVita, ίσως και λιγότερο

Δημοσ.

Για να κλεισω το θεμα

περι ορεξεως 'κολοκυθοπιτα'

ευχαριστω πολυ και σταματιστε να κρινεται προσωπικα καποιον που δεν ξερεται και να διαλυεται ενα ποστ.....

Ενημερωτικά τα παιχνίδια που έχω στο PSVita εδώ και 2+ χρόνια*Uncharted Golden Abyss*Unit 13*Resistance Burning Skies*Killzone Mercenary*Escape PlanΆντε βάζω και το Gravity Rush το οποίο πήρα απο το PS+ και δεν μπορώ να παίξω πλέονΚαι στο 3DS σε μόλις έναν χρόνο*Pokemon Y*Pokemon Omega Ruby*Luigi's Mansion 2*Mario Kart 7*TLoZ Ocarina of Time 3D*TLoZ Majora's Mask 3Dκαι μου λείπουν αρκετά ακόμα.υγ : μόνο για την Υ χρειάστηκα 26 ώρες να πάρω και τα 8 εμβλήματα, δεν μιλάω για Pkmn League κλπ,που σε 26 ώρες έχω τερματήσει όλα τα παιχνίδια που έχω στο PSVita, ίσως και λιγότερο

Απο απορια εκτος απο τα zelda to mario kart ειναι και αυτο remastered γιατι του βητα ειναι ολα καινούρια.

edited

Δημοσ.

Για να κλεισω το θεμα

περι ορεξεως 'κολοκυθοπιτα'

ευχαριστω πολυ και σταματιστε να κρινεται προσωπικα καποιον που δεν ξερεται και να διαλυεται ενα ποστ.....

για ολους τους fun boys ο καλυτερος θεος ειναι ο δικος σου θεος.........

Απο απορια εκτος απο τα zelda to mario kart ειναι και αυτο remastered γιατι του βητα ειναι ολα καινούρια.

Από πότε;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...