JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ο,τι και να λετε τωρα, ο CEO της Sony μαλλον ξεκαθαρισε την θεση της εταιρειας οσο αναφορα το PS VITA http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-05-27-sony-admits-first-party-lineup-a-little-sparse Απο ΄δω και περα το Vita αποτελει μια "legacy" κονσολα, οπως το PS1, PS2, PSP κλπ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οπως παντα, η Sony προσπαθει να τα μπαλωσει για να μην φανει "κακια"... http://venturebeat.com/2015/05/27/sony-clarifies-legacy-platform-statement-our-portable-business-will-be-continued/ Έτσι Sony, βγάλε κονσόλα να αγοράσει ο κόσμος για 5-6 παιχνίδια.. Way to go!
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Έτσι Sony, βγάλε κονσόλα να αγοράσει ο κόσμος για 5-6 παιχνίδια.. Way to go! Το πρόβλημα δεν είναι τα 5-6 παιχνίδια. Είναι το ότι από αυτά μόνο τα 1-2 είναι εντελώς δικά του, τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και αλλού...καλύτερα και φθηνότερα. An ήταν 5-6 γαμάτα και αποκλειστικά παιχνίδια τότε μια χαρά θα ήταν. 1
kostiger Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν ''τραβηξε'' εξαρχης η κονσολα εμπορικα και η Σονυ μας αφησε στα κρυα του λουτρου ολους και ιδιως τους early adopters..Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Η ταφοπλακα θεωρω πως επεσε μετα τη μετρια υποδοχη(απο αποψης πωλησεων),του Killzone Mercenary. Καπου εκει θεωρω οτι απωλεσαν κ τις τελευταιες τους ελπιδες για αναζωπυρωση του ενδιαφεροντος για την κονσολα,οι ιθυνοντες της εταιρειας. Για αυτο θα συμφωνησω με τον τιτλο του νηματος και θα προσθεσω τον υποτιτλο "απο τη Sony"...
gkalas Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Τα πιο πεταμένα λεφτά που έδωσα ποτέ μου.Το πήρα στα 150 και ακόμα τα κλαίω. Το δυστύχημα είναι οτι παίζοντας tearaway και Gravity Rush πίστευα οτι θα παίξω και άλλα τέτοια πρωτότυπα παιχνίδια. Κρίμα γιατί ήταν και γαμω τα φορητά σε δυνατότητες. 1
kostiger Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σε επιπεδο Hardware ειναι πραγματι πολυ δυνατο, πραγμα που επιτεινει την απογοητευση..
theoritikos Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η πλάκα με αυτή την κονσόλα είναι πως δεν σε πείθει να αγοράσεις παιχνίδια σε retail μορφή.Είτε τα αγοράσεις από το psn είτε έχεις τα free και τις εκπτώσεις του plus, σου βγαίνουν φθηνότερα από ένα απλό κουτάκι που περιέχει μια τυπική memory card, χωρίς την ύπαρξη manual.
sils Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εμενα παντως με εχει βολεψει απιστευτα το μηχανημα απο την στιγμη που το πηρα δεν εχει κλεισει ακομα ειναι παντα σε stand by mode πατας ενα κουμπακι ανοιγει παιζεις ειδικα για αυτον που ειναι λατρεις τον platform games ........ Αλλα ειλικρινα μην ειστε υπερβολικη και αδικη οχι και οτι δεν εχει 5-6 απιστευτα παιχνιδια ποιοτητας ps3. και να μην συγρινεται το 3ds me το vita γιατι το vita ειναι δυο κλασεις πιο πανω τουλαχιστον σε ποιοτητα kai specs οποιος θελει ασ συγκρινη το 3ds me to psp του οποιου τα παιχνιδια εχουν ολα μεταφερθει στο psn store.............apo 2 εως 4 ευρω.......!
gkalas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δε τα συγκρίνουμε φίλε μου Το 3ds είναι ο ορισμός της διασκεδασης και το psvita μθα μεγάλη απογοήτευση.Δε τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης. 1
sils Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δε τα συγκρίνουμε φίλε μου Το 3ds είναι ο ορισμός της διασκεδασης και το psvita μθα μεγάλη απογοήτευση.Δε τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης. χωρις να θελω να ξεφυγει το θεμα .....Το 3ds πραγματικα με απογοητευσε ενω στην αρχη με ειχε ενθουσιασει δεν με βολεψε καθολου φταιει ο ενας αναλογικος , η πολυ χαμημηλη αναλυση η δυσκολη οθονη αφης τα γραφικα που μου θυμιζουν super famicon to οτι ξαφνικα μου χαλασε η πανω οθονη η μονιμη κοροιδια της nintendo 3ds -> 3ds xl -> new 3ds με τρομερες διαφορες μεταξυ τους.
vag.patrick Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 κοιτα αν το βιτα πουλουσε ανταξια μην νομιζεις οτι δεν θα ειχες σλιμ 1-2-3 και απο σονυ μερια....το 3ds απο γραφικα νομιζω πως στεκει καλα, αλλωστε τα γραφικα ειναι δευτερευον παραγοντας ειδικα σε κονσολα νιντεντο...το οτι σου χαλασε οθονη ειναι ατυχια και γεγονος αλλα δεν σημαινει οτι κατασκευαστηκα ειναι χαλια, καθε αλλο , ειναι πολυ ποιοτικα.Το βιτα δυστυχως ειναι ενα δευτερο controller ... Εμενα παντως με εχει βολεψει απιστευτα το μηχανημα απο την στιγμη που το πηρα δεν εχει κλεισει ακομα ειναι παντα σε stand by mode πατας ενα κουμπακι ανοιγει παιζεις ειδικα για αυτον που ειναι λατρεις τον platform games ........ Αλλα ειλικρινα μην ειστε υπερβολικη και αδικη οχι και οτι δεν εχει 5-6 απιστευτα παιχνιδια ποιοτητας ps3. και να μην συγρινεται το 3ds me το vita γιατι το vita ειναι δυο κλασεις πιο πανω τουλαχιστον σε ποιοτητα kai specs οποιος θελει ασ συγκρινη το 3ds me to psp του οποιου τα παιχνιδια εχουν ολα μεταφερθει στο psn store.............apo 2 εως 4 ευρω.......! ^ επισης εδω χωρις να σε προσβαλω, κανεις λες και σου φαγαν το μπιφτεκι σου...μην βαζεις παραγοντα τα παιχνιδια του psp γιατι τουλαχιστον ενας που ειχε βιβλιοθηκη physical copies απο ds θα τα παιξει στο 3ds ενω του psp θα τα κανει σουβερ για καφε...τι να τα κανεις τα specs αν δεν εχει παιχνιδια....ως επι το πλειστον εχει κακες μεταφορες βλ Borderlands και πνιγεται στα indie παιχνιδια... Σου τα λεει ενας που το πηρε 350€ και μεχρι μερικους μηνες ειχε ελπιδες....αγορασα μεχρι και το Playstation tv...εκανα τετοια αγορα , σαν να μ λεγαν α)θα σε μαμησει ενας μαυρος β)θα πηδηξεις ολα τα ΑΑΑ νουνια του κοσμου και γω πηγα με την επιλογη Α....οποτε μιλαω σιγουρα εκ πειρας και οχι απο προκαταλλειψη 2
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 χωρις να θελω να ξεφυγει το θεμα .....Το 3ds πραγματικα με απογοητευσε ενω στην αρχη με ειχε ενθουσιασει δεν με βολεψε καθολου φταιει ο ενας αναλογικος , η πολυ χαμημηλη αναλυση η δυσκολη οθονη αφης τα γραφικα που μου θυμιζουν super famicon to οτι ξαφνικα μου χαλασε η πανω οθονη η μονιμη κοροιδια της nintendo 3ds -> 3ds xl -> new 3ds με τρομερες διαφορες μεταξυ τους. Το βλέπεις πολύ λάθος. Πήρες παιχνιδοκονσόλα για να παίζεις παιχνίδια ή να θαυμάζεις τα hardware χαρακτηριστικά της; Ατυχίες με το hardware συμβαίνουν, και σε εμένα έχουν πετύχει προβληματικές συσκευές αλλά αν δεν υπάρχει πράγματι θέμα με ολόκληρη την ποιότητα κατασκευής δεν λέω ότι υπάρχει φωτιά. Οι εκδόσεις οι διαφορετικές εσένα τι σε πειράζουν; Αν την θες ή τη χρειάζεσαι την παίρνεις, αν πάλι όχι τότε κάθεσαι με αυτό που έχεις. Το πρόβλημα που είναι; Η μήπως μόνο η nintendo βγάζει διαφορετικές εκδόσεις των κονσολών της;
dekulinkgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εμενα παντως με εχει βολεψει απιστευτα το μηχανημα απο την στιγμη που το πηρα δεν εχει κλεισει ακομα ειναι παντα σε stand by mode πατας ενα κουμπακι ανοιγει παιζεις ειδικα για αυτον που ειναι λατρεις τον platform games ........ Αλλα ειλικρινα μην ειστε υπερβολικη και αδικη οχι και οτι δεν εχει 5-6 απιστευτα παιχνιδια ποιοτητας ps3. και να μην συγρινεται το 3ds me το vita γιατι το vita ειναι δυο κλασεις πιο πανω τουλαχιστον σε ποιοτητα kai specs οποιος θελει ασ συγκρινη το 3ds me to psp του οποιου τα παιχνιδια εχουν ολα μεταφερθει στο psn store.............apo 2 εως 4 ευρω.......! Σαν 2ο χειριστηριο καλο ειναι σαν παιχνιδοκονσολα ειναι κακιστη κακα τα ψεματα.Εχει 2-3 αποκλειστικους τιτλους και ολα τα αλλα ειναι παιχνιδια που τα παιζεις οπως ειναι και στο ps3/ps4(remote play).Οσο αφορα τα specs δεν νομιζω να αρνειται κανεις οτι ειναι κορυφαιο το vita.Ομως στο θεμα παιχνιδια και γιαυτο αλλωστε ειναι ο λογος που παιρνεις φορητη κονσολα υστερει παρα μα παρα πολυ σε σχεση με το 3ds.Kαι πλεον δεν εχει να κανει με τι παιχνιδια γουσταρει ο αλλος.Δεν βγαινουν πλεον αποκλειστικα παιχνιδια για το vita.Αφου πλεον και επισημα η sony βγηκε και ειπε τελος το vita.Kαι ειναι κριμα γιατι ειχε πραγματικα πολλες δυνατοτητες σαν μηχανημα.
sils Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το βλέπεις πολύ λάθος. Πήρες παιχνιδοκονσόλα για να παίζεις παιχνίδια ή να θαυμάζεις τα hardware χαρακτηριστικά της; Ατυχίες με το hardware συμβαίνουν, και σε εμένα έχουν πετύχει προβληματικές συσκευές αλλά αν δεν υπάρχει πράγματι θέμα με ολόκληρη την ποιότητα κατασκευής δεν λέω ότι υπάρχει φωτιά. Οι εκδόσεις οι διαφορετικές εσένα τι σε πειράζουν; Αν την θες ή τη χρειάζεσαι την παίρνεις, αν πάλι όχι τότε κάθεσαι με αυτό που έχεις. Το πρόβλημα που είναι; Η μήπως μόνο η nintendo βγάζει διαφορετικές εκδόσεις των κονσολών της; Κυριοι - κυριες ειναι προσωπικές οι αποψεις δεν ειμα μετοχος σε καμια εταιρεια μπορει αργοτερα να αλλαξω γνωμη..... αλλα το δηλωνω οτι με την νιντυ τα εχω παρει λιγο....... Αγοραζω το 3ds 276 eyra συν ενα παιχνιδι 313 συνολο σε δυο μηνες ριχνουν την τιμη 120 ευρω αλλα ευτυχώς μου κανουν δωρο 20 παιχνιδια του gb και σωθηκα μετα βγαινει το resident ουαου το παιρνω ελα μου ντε δεν παιζεται χωρις δευτερο αναλογικο αγοραζω και αυτο το αξεσουαρ σε λιγο καιρο βγαινει το xl λεω ετσι επρεπε να ηταν η κονσολα απο την αρχη το παιρνω με ελαχιστη χρηση μου χαλαει...........τωρα βγηκε το new 3ds με επιτελους δευτερω αναλογικο !!!!!οχι δεν θα ξαναδωσω λεφτα για τεχνολογια πσπ....... και δεν το κρύβω οταν απο την οθονη του vita kai την αισθηση στο touch πιανω και βλεπω την ξεπλυμενη του 3ds και δυσκολη touch ξενερώνω απιστευτα..... γιατι δεν ειχα παρει το vita και το σνομπαρα παντα γιατι διαβαζα ΄΄ δεν εχει τιτλους ,RIP απο την ΣΟΝΥ κτλ. Αλλα τελικα διαπιστωνω οτι η αληθεια δεν ειναι αυτη. Τωρα εαν εχεις και ps4 , ps3 , psn plus to vita ειναι απαραιτητο οσο για τους υπολοιπους μην ακουτε τι λενε αν μπορείτε δοκιμαστε το. Ειληκρινα ακομα απορω πως δεν επιασε το μηχανημα εμπορικα.
gkalas Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν έπιασε εμπορικά γιατί δεν έχει αρκετά παιχνίδια που να δικαιολογούν την αγορα του . Τόσο απλά. 1
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Και για να μπουμε στο ρεζουμε ονομασε 10 ποιοτικους τιτλους...(αμα ζητησω αποκλειστικους θα μαι υπερβολικος?)...εχει 3 χρονια στην αγορα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις