sils Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλημερα σε ολους ανοιγω αυτη την σηζυτηση γιατι νομιζω οτι το vita ειναι μακραν η πιο αδικημένη κονσολα. καταρχας να ξεκαθαρισω οτι ειμαι mobile gamer κατοχος note 3 kai ipad. Μετα απο 3 χρονια χρησης του κινητου και του tablet ως κονσολες καταφεραν οι δυο μεγαλες εταιρειες να τα συχαθω με την πολιτικη τους δηλαδη να πληρωνεις για να μην παιζεις μια πιστα 1000 φορές για να πας στην επομενη και ενταξει να πληρωσεις μια φορα αλλα οχι συνεχεια ........ Τελος παντων ας παμε στο vita . το μηχανημα το ειχα ξεγραμενο λογο αυτων που ειχα διαβασει οτι δεν εχει πουλησει δεν εχει τιτλους κτλ......ειναι ολα **** το μηχανημα σπερνει εχει παρα πολλα ποιοτικα παιχνιδια και οχι σαβουρες οπως στα μεγαλα store ( ios googleplay) Επαθα μεγαλη πλακα με το μαγαζι της σονυ παιχνιδια μεσα απο το PS 1 και απο το PSP οά τα καλα (parasite eve ,legacy of kain,patapon)παμε τωρα στις υπηρεσιες αγορασα ενα παιχνίδι το regue legancy και το εχω για τρια μηχανηματα και για το PS4 αλλά και για το PS3 οταν ολοι η οικογενεια βλεπει στην τηλεοραση εγω μπορω να παιζω τα παιχνιδια του PS4 στο Vita με το πατημα ενος κουμπιου. το απίστευτο τωρα ειναι το PSN Plus πραγματικα αποταν εκανα αγορα 3μηνη σταματησα να ψαχνω για τορρεντ αναβαθμισεις και αλλα που ταλνιζουν εμας τους gamer.Επισης σταματησα να ασχολουμαι με την πειρατεία. ......γιατι οταν εχεις καθε μηνα 10 παιχνιδια δωρεαν το μονο που πρεπει να βρεις ειναι χρονος. ας τα συμαζεψω στα συν του vita 1.τρομερη ποιοτητα κατασκευής 2.καλη μπαταρια 3.remote play - cross save 4.κοινο καλωδιο φορτισης micro usb 5.τεραστια εγκυκλοπεδια τιτλων 6.ποιοτηκα παιχνιδια 7.psn plus - store 8.αναλογικοι μοχλοι. Τα αρνητικα του. 1.ακριβη μνημη...... ΠΣ.Μην ξανακουσω οτι δεν εχει παιχνιδια το μηχνημα. το σλιμ ειναι πολυ καλητερο απο το φατ Ακομα και στην οθονη. 1
ultralisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ΠΣ.Μην ξανακουσω οτι δεν εχει παιχνιδια το μηχνημα. καλά ντε, μην βαράς το σλιμ ειναι πολυ καλητερο απο το φατ Ακομα και στην οθονη. ούτε καν 13
NickTG Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Οποιοσδήποτε έχει μια μικρή επαφή με gaming γνωρίζει πως δεν μπορούν να συγκριθούν τα mobile παιχνίδια με τα handheld. 5
marios_geo Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν είναι ίδια κατηγορία. Ένα iPad κάνει ένα σωρό αλλά πράγματα, εκτός από παιχνίδια. Το ps vita μου, το χαίρομαι κυρίως όταν ταξιδεύω. Ιδίως σε πτήση (η κατάσταση που δεν έχεις WiFi) το tablet για εμένα είναι άχρηστο.
Ghost_Rider Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 sils, on 22 May 2015 - 08:41 AM, said: Επαθα μεγαλη πλακα με το μαγαζι της σονυ παιχνιδια μεσα απο το ps 1 και απο το psp οά τα καλα (parasite eve ,legacy of kain,patapon) και μονο που δωσανε περισσοτερη εμφαση στο ps store παρα σε exclusive τιτλους φαντασου ποσο ξεπερασμενη <κονσολα> είναι πλεον 1
icant Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το καλο hardware δεν ειναι σιγουρος παραγοντας για την επιτυχια μιας κονσολας πχ dreamcast,xbox,n64 κλπ κλπ. Το psvita δυστυχως επεσε σε μια περιεργη εποχη για το mobile gaming και κατεληξε απλα να ειναι ενα φορητο ps3 με ρηχους τιτλους κατα βαση. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το καλο hardware δεν ειναι σιγουρος παραγοντας για την επιτυχια μιας κονσολας πχ dreamcast,xbox,n64 κλπ κλπ. Το psvita δυστυχως επεσε σε μια περιεργη εποχη για το mobile gaming και κατεληξε απλα να ειναι ενα φορητο ps3 με ρηχους τιτλους κατα βαση. Σε ποιό παράλληλο σύμπαν υπάρχει έστω και η παραμικρή υπόννοια σύγκρισης μεταξύ PSV και PS3; 2
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 LOL! Σιγά που έχει παιχνίδια. Το πήρα ένα χρόνο αφού βγήκε, 5 παιχνίδια έχω αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Το PSP στο ίδιο διάστημα είχε ένα σκασμό παιχνίδια. Ας μην μιλήσουμε για NDS και 3DS.. 1
vag.patrick Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ρε φιλε χωρις να σε κοροιδεψω γιατι αν μη τι αλλο το χω απο day1 , τι να πει και το 3ds δλδ...Τεσπα , οντως ειναι αδικημενη κονσολα οχι απο τον κοσμο ομως αλλα απο την ιδια την σονυ..Θα πρεπε τωρα που η βαση χρηστων στο 4 ειναι ηδη μεγαλη να ασχοληθει και λιγο με αυτο και οχι να φερνει του κωλου πορτ... 4
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Περισσότερο απ την ίδια την εταιρεία που το έφτιαξε, που το χαρακτήρισε "αξεσουάρ", δεν πιστεύω να το αδίκησε κανείς. 1
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Επαθα μεγαλη πλακα με το μαγαζι της σονυ παιχνιδια μεσα απο το PS 1 και απο το PSP οά τα καλα (parasite eve ,legacy of kain,patapon)παμε τωρα στις υπηρεσιες αγορασα ενα παιχνίδι το regue legancy και το εχω για τρια μηχανηματα και για το PS4 αλλά και για το PS3 οταν ολοι η οικογενεια βλεπει στην τηλεοραση εγω μπορω να παιζω τα παιχνιδια του PS4 στο Vita με το πατημα ενος κουμπιου. το απίστευτο τωρα ειναι το PSN Plus πραγματικα αποταν εκανα αγορα 3μηνη σταματησα να ψαχνω για τορρεντ αναβαθμισεις και αλλα που ταλνιζουν εμας τους gamer.Επισης σταματησα να ασχολουμαι με την πειρατεία. ......γιατι οταν εχεις καθε μηνα 10 παιχνιδια δωρεαν το μονο που πρεπει να βρεις ειναι χρονος. Φαντάσου δηλαδή να αγόραζες και 3ds τι πλάκα θα πάθαινες... Πάντως για κάποιον που πηγαίνει από ios/android παιχνίδια του πωπού σε κανονικό handheld gaming είναι σίγουρα ένα πολιτισμικό σοκ. Αδικημένη σίγουρα είναι από την ίδια τη Sony που την συμπεριφέρεται σαν ένα PS3 με αναπηρία αντί για κανονική φορητή κονσόλα με δικά της παιχνίδια. Επίσης η οθόνη του fat είναι oled και η οθόνη του slim απλή lcd. Η πρώτη είναι καλύτερη σε χρώματα και η δεύτερη καλύτερη σε φωτεινότητα. Εγώ πάντως δεν θα άλλαζα ποτέ το fat με το slim γι αυτό ακριβώς το λόγο και για την φτωχότερη ποιότητα κατασκευής του slim. 2
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πάντως να πω την αμαρτία μου, έναν καιρο χαλβαδιαζα ps vita για τους monster Hunter κλώνους που έχει(μαζί με ένα ακόμα παλιότερο mh απ το psp). Για μένα αυτός και μόνο είναι σοβαρός λόγος αγοράς της κονσόλας.
metallica 13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 παιδια το vita σαν κονσολα ειναι εξαιρετικη..ποιοτητα κατασκευης-οθονη-specs κτλπ!αλλα δεν εχει καθολου παιχνιδια!απορω που τα βρισκει ο φιλος πιο πανω και λεει οτι παιζει ενα σωρο παιχνιδια!εγω εχω να παιξω απο εποχη tearaway!το απελπιστικο ειναι οτι ουτε τους νοιαζει κιολας να την αναστησουν την κονσολιτσα..εδω μια καλη εφαρμογη ειχε το youtube και πηγανε και την κοψανε οι τραγικοι...πλεον το vita μου χρησιμευει μονο για το remote play του ps4!τιποτα αλλο..
sils Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Φαντάσου δηλαδή να αγόραζες και 3ds τι πλάκα θα πάθαινες... Πάντως για κάποιον που πηγαίνει από ios/android παιχνίδια του πωπού σε κανονικό handheld gaming είναι σίγουρα ένα πολιτισμικό σοκ. Αδικημένη σίγουρα είναι από την ίδια τη Sony που την συμπεριφέρεται σαν ένα PS3 με αναπηρία αντί για κανονική φορητή κονσόλα με δικά της παιχνίδια. Επίσης η οθόνη του fat είναι oled και η οθόνη του slim απλή lcd. Η πρώτη είναι καλύτερη σε χρώματα και η δεύτερη καλύτερη σε φωτεινότητα. Εγώ πάντως δεν θα άλλαζα ποτέ το fat με το slim γι αυτό ακριβώς το λόγο και για την φτωχότερη ποιότητα κατασκευής του slim. Εχω και 3ds αλλα για να πω την αμαρτια μου οταν απο το vita βλεπω μετα το 3ds ξενερωνω εντελως.......δυστηχος δεν μου αρεσει το 3ds εκτος απο το zelda ριποτα αλλοευτυχώς χαμενω δεν παει παιζουν τα παιδια kirby kai mario παιδια το vita σαν κονσολα ειναι εξαιρετικη..ποιοτητα κατασκευης-οθονη-specs κτλπ!αλλα δεν εχει καθολου παιχνιδια!απορω που τα βρισκει ο φιλος πιο πανω και λεει οτι παιζει ενα σωρο παιχνιδια!εγω εχω να παιξω απο εποχη tearaway!το απελπιστικο ειναι οτι ουτε τους νοιαζει κιολας να την αναστησουν την κονσολιτσα..εδω μια καλη εφαρμογη ειχε το youtube και πηγανε και την κοψανε οι τραγικοι...πλεον το vita μου χρησιμευει μονο για το remote play του ps4!τιποτα αλλο.. Φιλε μου δεν θα σου γραψω την λιστα που εχω αλλα θελω να μου πεις για φορητη συσκευη πιο στυλ παιχνιδιου δεν εχει?
metallica 13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εχω και 3ds αλλα για να πω την αμαρτια μου οταν απο το vita βλεπω μετα το 3ds ξενερωνω εντελως.......δυστηχος δεν μου αρεσει το 3ds εκτος απο το zelda ριποτα αλλο ευτυχώς χαμενω δεν παει παιζουν τα παιδια kirby kai mario Φιλε μου δεν θα σου γραψω την λιστα που εχω αλλα θελω να μου πεις για φορητη συσκευη πιο στυλ παιχνιδιου δεν εχει? παιχνιδια racing..μπορω να σου γραψω και αλλα στυλ αλλα επειδη ζητησες ενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις