Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να ανοίξω το λαπτοπ μου το οποιο ειναι ενα acer aspire 5749 απο καποια που ειδα σε διαφορα σαιτ κανει το phillips #00 ὴ #0 δεν ειμαι σίγουρος ομως.

Υπάρχει καποιος που να ξερει σιγουρα να μου πει ακριβως το μοντελο του κατσαβιδιου,ωστε  μην παρω καποιο και δεν κανει...

Ευχαριστω για το χρονο σας!!!

Δημοσ.

οτι λαπτοπ εχω πετυχει ως τωρα απλα με σταυροκατσαβιδα ανοιγει κανονικα.απλα θελει μικρο μεγεθος.

• Like 2
Δημοσ.

οτι λαπτοπ εχω πετυχει ως τωρα απλα με σταυροκατσαβιδα ανοιγει κανονικα.απλα θελει μικρο μεγεθος.

Κάποια έχουν και μερικές βίδες που θέλουν torx αλλά όντως κατά βάση τα πιο πολλά ανοίγουν με απλά μικρά προς μεσαία σταυροκατσάβιδα :)

Δημοσ.

Με 10 ευρώ στα praktiker έχει αυτό το τρομερό σετάκι , εμένα μου έλυσε τα χέρια και να σκεφτείς πως το χρησιμοποιώ επαγγελματικά.Παρόλο που δεν το γράφει είναι μαγνητικά.

• Like 1
Δημοσ.

Με 10 ευρώ στα praktiker έχει αυτό το τρομερό σετάκι , εμένα μου έλυσε τα χέρια και να σκεφτείς πως το χρησιμοποιώ επαγγελματικά.Παρόλο που δεν το γράφει είναι μαγνητικά.

Ακόμα και να μην ήταν με μια συσκευή μαγνητισμού - απομαγνητισμού (γύρω στα 5€ έχει) μαγνητίζεις και απομαγνητίζεις όλα σου τα κατσαβίδια όταν θέλεις :)

Δημοσ.

Ακόμα και να μην ήταν με μια συσκευή μαγνητισμού - απομαγνητισμού (γύρω στα 5€ έχει) μαγνητίζεις και απομαγνητίζεις όλα σου τα κατσαβίδια όταν θέλεις :)

Δεν είναι κακό να είναι ήδη μαγνητισμένα όμως...Γενικά είναι πολύ καλά κατσαβίδια...σίγουρα δεν είναι για πάντα αλλά εγώ τα έχω εδώ και ένα 6μηνο με καθημερινή χρήση και με βγάλανε ασπροπρόσωπο...μόνο το μικρό ίσιο μου στράβωσε λιγάκι αλλά από δικιά μου χαζομάρα,τα υπόλοιπα είναι λες και τα αγόρασα χθες...Άσε που έχουν και την κασετίνα και μπορείς αν τα έχεις όλα οργανωμένα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κακό να είναι ήδη μαγνητισμένα όμως...Γενικά είναι πολύ καλά κατσαβίδια...σίγουρα δεν είναι για πάντα αλλά εγώ τα έχω εδώ και ένα 6μηνο με καθημερινή χρήση και με βγάλανε ασπροπρόσωπο...μόνο το μικρό ίσιο μου στράβωσε λιγάκι αλλά από δικιά μου χαζομάρα,τα υπόλοιπα είναι λες και τα αγόρασα χθες...

Ναι σίγουρα, απλά το αναφέρω ως πληροφορία απλά να υπάρχει :)

Τα pc και τα λάπτοπ δεν είναι και τόσο απαιτητικά στο θέμα κατσαβίδι, δεν χρειάζεσαι τίποτα πανάκριβο δηλαδή....εγώ με ένα σετάκι από τα jumbo των 3€ (κάτι κλασσικά μαύρα - πορτοκαλί που έχει) μια χαρά δουλειά έκανα...

• Like 1
Δημοσ.

Κάποια έχουν και μερικές βίδες που θέλουν torx αλλά όντως κατά βάση τα πιο πολλά ανοίγουν με απλά μικρά προς μεσαία σταυροκατσάβιδα :)

αν πετυχεις σε torx ναι εισαι λιγο ατυχος εκει.

Δημοσ.

Ναι σίγουρα, απλά το αναφέρω ως πληροφορία απλά να υπάρχει :)

Τα pc και τα λάπτοπ δεν είναι και τόσο απαιτητικά στο θέμα κατσαβίδι, δεν χρειάζεσαι τίποτα πανάκριβο δηλαδή....εγώ με ένα σετάκι από τα jumbo των 3€ (κάτι κλασσικά μαύρα - πορτοκαλί που έχει) μια χαρά δουλειά έκανα...

Τα είχα πάρει και εγώ αυτά από jumbo αλλά που φαγώθηκαν πολύ γρήγορα οι μύτες...Τώρα ο φίλος που τα θέλει για οικιακή χρήση μια χαρά θα είναι και αυτά του jumbo!!!!Βασικά για οικιακή χρήση μια χαρά θα είναι είναι αυτά από τα "ότι πάρεις 1 ευρώ" χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

αν πετυχεις σε torx ναι εισαι λιγο ατυχος εκει.

Ναι δεν θυμάμαι ποια μάρκα...νομίζω κάποια hp έχουν κάποιες βίδες torx. Αλλά μπορείς να πάρεις ένα σετάκι που να τα έχει όλα οπότε είσαι καλυμμένος :)

Δημοσ.

Νομίζω μερικά HP EliteBook έχουν torx,αν δεν κάνω λάθος το 8540p,δεν παίρνω και όρκο όμως...Σε γενικές γραμμές δεν είναι και τόσο συχνό...με σιγουριά πάντως το aspire 5749 έχεις απλές βίδες... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...