wind25 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο συνεργείο για αυτοκίνητα Honda, αλλά να είναι καλοί στη δουλειά τους και αξιόπιστοι και όχι ότι να ναι. Ευχαριστώ
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κατα Ορμενιο μερια σε βολευει?ξερω ενα.αλλα ειναι μονο για robot Honda,ξερεις αυτα που βλεπεις στο youtube. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σας, Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο συνεργείο για αυτοκίνητα Honda, αλλά να είναι καλοί στη δουλειά τους και αξιόπιστοι και όχι ότι να ναι. Ευχαριστώ Σε ποια περιοχη ?
wind25 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Σε ποια περιοχη ? Έχεις δίκιο δεν το ανέφερα!! Εγώ μένω Νότια Προάστια, οπότε σε αυτά τα μέρη όπως και Πειραιά, αιγάλεω κ.α Δεν έχω πρόβλημα να έχω μια απόσταση. Απλά έχω μπλέξει με ένα κάρο άσχετους!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο δεν το ανέφερα!! Εγώ μένω Νότια Προάστια, οπότε σε αυτά τα μέρη όπως και Πειραιά, αιγάλεω κ.α Δεν έχω πρόβλημα να έχω μια απόσταση. Απλά έχω μπλέξει με ένα κάρο άσχετους!! Εχουν περασει απο τα χερι μου απο το 2006 4 Honda καινουργια αλλα τα πηρα ολα και τα εκανα sevice στο Χαλανδρι στου Δεληγιαννη μιας και μενω Λυκοβρυση. Οποιος ειναι κατα εκει που λες θα ξερει καποιον.. 1
Tenshi Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο δεν το ανέφερα!! Εγώ μένω Νότια Προάστια, οπότε σε αυτά τα μέρη όπως και Πειραιά, αιγάλεω κ.α Δεν έχω πρόβλημα να έχω μια απόσταση. Απλά έχω μπλέξει με ένα κάρο άσχετους!! Μακριά απο Σαρακάκη. Έχω ακούσει καλά λόγια για Μπουλούμπαση στο Κερατσίνι.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Honda είναι, δεν θέλει συνεργείο.....λαδάκια αλλάζεις και μόνος σου 2
wind25 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μακριά απο Σαρακάκη. Έχω ακούσει καλά λόγια για Μπουλούμπαση στο Κερατσίνι. Αφήστε, όλο προβλήματα στο σαρακάκη...πας με ένα φεύγεις με 2... Στον Μπουλούμπαση είχαμε αγοράσει τότε το αμάξι!!Θα το κοιτάξω!! Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα