Προς το περιεχόμενο

bluetooth speaker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω βα παρω εβνα ηχειο bluetooth...για την κρεβατοκαμαρα...να βαζω το κινητο το ταμπλετ μουσικη...ειδα πολλα.edifier,sony,jbl,turbο x κτλ.το μονο που ακουσα απο κοντα ειναι το turbo x.εαν και turbo x μ αρεσε εχει και λιγα μπασα...τωρα δεν ξερω πως ακουγονται τα αλλα...εχει κανεις ακουσει καποιο τετοιο ηχειο...το budget μου ειναι μεχρι 80ευρο.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να έχεις υπόψιν σου και αυτό το ηχείο. Έχω τα ακουστικά της εταιρείας αυτής και είναι φοβερά και γενικώς εάν δεις παρουσιάσεις, όλοι λένε τα καλύτερα. Σχόλια για το ηχείο θα μπορούσες να δεις και εδώ, που του κάνουν παρουσίαση. Γενικώς για κάτω από 30€, είναι πολύ καλή επιλογή!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αδερφε... Θα σου προτεινω οτι καλυτερο μπορω... Εχω εμπειρια... Ενα απο τα καλυτερα ειναι το urban revolt YZO... Διαθετει αποσπομενη μπαταρια 500 mah (πιστεψε με ειναι αρκετη... Βγαζει 6ωρο χαλαρα)... Ισως το μονο αρνητικο να ειναι το οτι δεν εχει nfc... Εχει γυρω στο 25~30αρι... Ψαξε σκρουτζ... Το πειρα απο τα παμπλικ με 25 ευρω...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ήθελα και εγώ ένα bluetooth speaker αλλά και με δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 και φορητότητα. Υπάρχει κάτι σε VFM?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ποσο δυσκολο ειναι στο speaker να βαλουν μια μικρη οθονιτσα,

εστω της μιας γραμμης,

εστω και μη φωτιζομενη,

να δειχνει ενα rds, το mp3 track, κατι σχετικο τελωσπαντων;

Αυτο μαλλον στην 'επομενη' γενια bt speakers... μεχρι τοτε...ξερα speakers...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θα ήθελα και εγώ ένα bluetooth speaker αλλά και με δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 και φορητότητα. Υπάρχει κάτι σε VFM?

Καμια καλη προταση ρε παιδια;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...