insanity13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Λοιπον παιδια, εχω ενα προβλημα, απο τοτε που ανοιξα το λαπτοπ μου να το καθαρισω μου συμβαινει το εξης, η ωρα τρεχει για λιγο και μετα σταματαει και μενει στασιμη η προχωραει παρα πολυ αργα.. με αποτελεσμα να την αλλαζω καθε λιγο και λιγακι μονος μου πατωντας στο internet time settings --> update now.. το θεμα λοιπον ειναι οτι πλεον δεν με αφηνει να αλλαξω ουτε ετσι οποτε αναγκαστικα αλλαζω χειροκινητα.. το εξης μηνυμα που μου γραφει ειναι Unable to start the windows time service. Please try again later.. εχω παει στις υπηρεσιες και δεν μ εχει επιλογη διαθεσιμη για να πατησω οπως start disable κλπ.. κ εκτος αυτων ειχα μπει στα error log report και μου εγραφε οτι εχει θεμα η ωρα..Επισης εχω αλλαξει την μπαταρια.. τι να κανω;; 1
mafiozoskotsos Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Μήπως κατά τη τοποθέτηση της μπαταρίας την έβαλες ανάποδα; η τελοσπάντων δε έχει τοποθετηθεί σωστά για δες και στο bios είναι εντάξει η ώρα;
insanity13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 θα το κοιταξω και θα σου απαντησω απο αυριο λογικα γιατι εχω δουλεια το βραδυ αλλα η μπαταρια ειναι σωστα τοποθετημενη..
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows μήπως ειναι θέμα software και φτιάξει , κοίτα στο bios και δες εκει αν χάνει την ώρα αν ναί τοτε σημαίνει οτι η μπαταρία εχει τελειώσει και θέλει αλλαγή αλλιως ειναι θέμα με τα windows
enidreiogmx Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν πρέπει να έχει κουμπώσει σωστά η μπαταρία και για αυτό δεν κρατάει την ώρα. Άνοιξε το πάλι και δες εάν έχει κουμπώσει καλά. Αλλιώς θέλει αλλαγή η μπαταρία.
insanity13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 μαγκες αλλαξα την μπαταρια και κανει το ιδιο..επισης στα bios εχει την ωρα που του αλλαξα εγω δλδ 15:06 που ηταν οντως 15:06 οταν την αλλαξα αλλα και παλι αμα τον κλεισω και τον ξανανοιξω μετα απο μια ωρα θα μεινει η ιδια ωρα απο οταν τον εκλεισα δεν θα εχει προχωρησει.. ειναι θεμα windows ετσι οπως το βλεπετε; γιατι ξαναλεω αυτο αρχισε να γινεται απο οταν ανοιξα το λαπτοπ για να το καθαρισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα