Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι σχετικά υποκειμενικό, μπορεί κάποιον να τον ενδιαφέρουν τα υλικά, άλλον η κάμερα, άλλον η μεγάλη ή η όχι μεγάλη οθόνη

Το θέμα είναι να βάλεις κάτω τι θες, αν πάντως βρίσκεις ενδιαφέρον το g3 τσιμπα το κακό δε πρόκειται να το βρεις σίγουρα

Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά όλα θα σου φαίνονται μικρά όπως παθαίνουν και οι κάτοχοι note

Πχ το s6 που είναι πολύ καλό κινητό θα το απέρριπτα λόγω μικρής οθόνης (πλέον)

Δημοσ.

Εγώ από g3 και πήγα σε z3 compact και επιτελους χωράει στην τσέπη μου :-) η άνεση μπροστά στην οθόνη δεν είναι τπτ χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Απόδοση σε τι?Ποια συσκευή είχε πριν?Γιατί αν έμεινε ευχαριστημένος από το Ζ1 κάτι δεν πάει καλά να ξέρεις. Όπως είπα ήδη η Sony απο Ζ2 και μετά έβγαλε σοβαρά τηλέφωνα. Τα Ζ και Ζ1 ήταν τραγικά και σε οθόνη και σε κάμερα κτλ κτλ

ειχε ενα turbo-x g420 οποτε η διαφορα ειναι τεραστια..

τωρα αν απο ενα κινητο ιδιας κατηγοριας σαν το z1 πας στο z1 λογικο ειναι να μν δεις διαφορα (για να σε προλαβω..) 

ειναι σαν να πηγαινεις απο το galaxy s5 στο galaxy s6 και ας εχεις 1gb ram παραπανω 

Δημοσ.

Θέλω καλή καμερα ,καλή οθόνη.. :)

Θες καλή κάμερα και οθόνη και παρόλο που έχουμε πει όλοι εδώ ότι το Ζ1 δεν έχει ούτε το ένα καλό ούτε το άλλο πάλι λες ότι θα το πάρεις. Εντάξει επειδή διακρίνω μια τρολ διάθεση δεν λέω τίποτα άλλο. Όσον αφορά τα καταστήματα του σκρουτζ υπάρχει καρφιτσωμένο θέμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...