xarax Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αποφάσισα να παραγγείλω το Z1 Από το skroutz..Θα ήθελα να μου πείτε από ποιο κατάστημα να το αγοράσω μίας και δεν εμπιστεύομαι όλα τα καταστήματα στο skroutz..Αν κάποιος το έχει αγοράσει από κάποιο κατάστημα στο Skroutz να μου πει αν αντιμετώπισε πρόβλημα με το προϊόν ώστε να αποφύγω αυτό το κατάστημα..Ευχαριστώ
kataramenos32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δεν θα σου το προτεινα το Ζ1 φιλε.Η σονυ εβγαλε σοβαρες συσκευες απο το Ζ2 και μετα.Στο μπατζετ σου παρε G2 32αρι.Αν θες ομως ντε και καλα το Ζ1 για καταστημα κοιτα το kaizer http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=458 2
qsis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δεν θα σου το προτεινα το Ζ1 φιλε.Η σονυ εβγαλε σοβαρες συσκευες απο το Ζ2 και μετα.Στο μπατζετ σου παρε G2 32αρι.Αν θες ομως ντε και καλα το Ζ1 για καταστημα κοιτα το kaizer http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=458Όπως τα λες
xarax Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ; Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ;
mp44christos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ; Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ; To Ζ1 ειναι γενικος χαλια... Οποιαδήποτε επιλογη σε αυτα τα λεφτα θα ειναι καλύτερη! Ακομα και samsung! Απο μετρια καμερα μεχρι χάλια ηχείο και οθόνη! Ακομα και το UI της σονυ ειναι χαλια... Δεν σώζετε η κατασταση παρε ενα lg g2 h g3 και θα εισε αρχοντας Οχι δεν σου δινω λινκ για το Ζ1 παρε για το g2 g3 http://themrgadget.gr/eshop/showproduct.php?prod_id=3456&cid=2&lang=173 http://themrgadget.gr/eshop/showproduct.php?prod_id=4021&cid=2&lang=173 http://kaizerstore.gr/lg-g3-black-16gb-d855
kataramenos32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ; Μπορείς να μου δώσεις το Link για το μαύρο χρώμα;Επίσης γιατί δεν μου το προτείνεις και ποιο μου προτείνεις μέχρι τα 290 ευρώ; Εδω εισαι http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html.Κλασης ανωτερο απο το Ζ1 του οποιου τα αρνητικα ανεφερε ο Χρηστος πιο πανω
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γιατί όμως τέτοια επιμονή με το g2, όταν το g3 σε κοντινά λεφτά είναι συνολικά καλύτερη επιλογή;
DoYouNote Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Η αλήθεια είναι οτι το G3 άσχετα από την αυτονομία είναι καλύτερη επιλογή. Μακριά από το Z1.
euxoulhs Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αποφάσισα να παραγγείλω το Z1 Από το skroutz..Θα ήθελα να μου πείτε από ποιο κατάστημα να το αγοράσω μίας και δεν εμπιστεύομαι όλα τα καταστήματα στο skroutz..Αν κάποιος το έχει αγοράσει από κάποιο κατάστημα στο Skroutz να μου πει αν αντιμετώπισε πρόβλημα με το προϊόν ώστε να αποφύγω αυτό το κατάστημα..Ευχαριστώ και απο phonegallery μπορεις να το παρεις το z1 αξιοπιστο. το κινητο παντως 3 μηνες που το εχει γνωστος μου ειναι απολυτα ικανοποιημενος σε αποδοση
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ το Z1 δεν εχει καλη οθονη. Η βελτιωση εχει γινει απο το Z1 compact και μετα που η οθονη του ειναι ips. Αν ισχυουν και αυτα που γραφτηκαν πιο πανω για χαλια οθονη και ηχειο ειναι 1 λογος για να το αποφυγεις. Αν υπολογισουμε και το service που ειναι λαχειο ακομα 1 λογος.
kataramenos32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 και απο phonegallery μπορεις να το παρεις το z1 αξιοπιστο. το κινητο παντως 3 μηνες που το εχει γνωστος μου ειναι απολυτα ικανοποιημενος σε αποδοση Απόδοση σε τι?Ποια συσκευή είχε πριν?Γιατί αν έμεινε ευχαριστημένος από το Ζ1 κάτι δεν πάει καλά να ξέρεις. Όπως είπα ήδη η Sony απο Ζ2 και μετά έβγαλε σοβαρά τηλέφωνα. Τα Ζ και Ζ1 ήταν τραγικά και σε οθόνη και σε κάμερα κτλ κτλ
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Σε απόδοση το z1 είναι πολύ καλό, το ui του είναι παναλαφροΕπίσης έχει φοβερή μπαταρία, άνετα στα 10 καλύτερα smartphone σε αυτονομίαΗ κάμερα του είναι καλή, αλλά το λογισμικό της Sony προβληματικό, ειδικά σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού σου πηδάει τις φωτογραφίεςΗ οθόνη δεν έχει καλές γωνίες θέασης αλλά έχει αρκετά φυσικά χρώματα είναι όμως σπαστική τελικά συμφωνώΟ όγκος είναι υπερβολικός, πήγα σε g3 με μισή ίντσα παραπάνω οθόνη και δε παρατήρησα διαφορά στο μέγεθος, ίσα ίσα το lg είναι πιο ξεκούραστο στο χέριΤέλος τα μεγάλα αρνητικά για μένα είναι το asf που πραγματικά σου γαμαει την εμπειρία και η αδιαβροχοποίηση.Το κινητό το είχα βουτήξει αρκετές φορές στο νερό χωρίς θέμα, αλλά τελικά έμπασε νερό απο το κουμπί της κάμερας και πήγε για πέταμα. Μετά από αυτό τελείωσε για μένα σαν εταιρεία, μη μου υπόσχεσαι κατι που δε μπορείς να κάνεις.Αν πας γύρω στα 300€ τότε σίγουρα g3, κανένα άλλο.Έχει και αυτό τα αρνητικά του, αλλά αυτά που υποτίθεται ότι κάνει καλά τα κάνει.Επίσης μετά από αυτό που επαθα δε παίρνω ποτέ ξανά κινητό που δεν ανοίγει το καπάκι, αυτή τη στιγμή μόνο η lg δίνει σοβαρή λύση σε λογικά λεφτά Επεξ/σία 23 Μαΐου 2015 από qsis
xarax Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ευχαριστώ για της απαντησεις μαλλον θα παω στο LG G2 η το G3 ,να ρωτησω κατι ακομα το LG G2 εχει παρει lolipop?
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ευχαριστώ για της απαντησεις μαλλον θα παω στο LG G2 η το G3 ,να ρωτησω κατι ακομα το LG G2 εχει παρει lolipop?Ναι έχει πάρει και το ui είναι πλεον ίδιο ακριβώς με το g3 Πάντως σκεψου ξανά το g3, η μεγαλύτερη οθόνη η καλύτερη κάμερα και η επεκτασιμότητα σε μνήμη με ελάχιστα χρήματα είναι πολύ καλοί λόγοι για να πας σε αυτό αντί το παλιότερο. Το g2 είναι ελάχιστα ουσιαστικά πιο smooth και πρακτικά όχι πιο γρήγορο και έχει καλύτερη αυτονομία σίγουρα. Αλλά εκεί σταματάνε τα όποια θετικά του Η αδερφή μου με το 16αρι g2 όλη την ωρα παλεύει να βρει χώρο, έγω έχω πετάξει πάνω μια 32αρα με 12€ και δεν ασχολούμαι καν 1
xarax Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 μεχρη τα 330 ευρω ποιο ειναι καλυτερο εκτος του lg g3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα