KenzoKenzo Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα!Μια ερωτηση θελω να κανω?Το κινητο αυτο παιρνει Update λογισμικου σε 4.4.4 ή 5.0.2?Γιατε εμενα μου δειχνει πανω το 4.4.2Και αν ναι,τοτε πως κανω την ενημερωση?
kraken92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Κατέβασε το kies της samsung και σύνδεσε το κινητό σου. Το πρόγραμμα θα σου βγάλει αν εχει ενημέρωση ή οχι. Αν ναι μπορείς να τη κάνεις μέσα απ'αυτό.
voldemort Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπερα!Μια ερωτηση θελω να κανω?Το κινητο αυτο παιρνει Update λογισμικου σε 4.4.4 ή 5.0.2?Γιατε εμενα μου δειχνει πανω το 4.4.2 Και αν ναι,τοτε πως κανω την ενημερωση? Ρυθμισεις Πληροφοριες συσκευης Ενημερωσεις λογισμικου Ενημερωση τωρα. Εαν σου πει οτι εχεις τις τελευταιες τοτε θα ειναι και αυτη που μπορει να παρει.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλησπερα!Μια ερωτηση θελω να κανω?Το κινητο αυτο παιρνει Update λογισμικου σε 4.4.4 ή 5.0.2?Γιατε εμενα μου δειχνει πανω το 4.4.2 Και αν ναι,τοτε πως κανω την ενημερωση? Τυχαινει να εχω και το S3 και το S3neo και εχω βαλει απο εδω οτι θελω και πανε ολα μια χαρα.http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/ROM Θα σου προτεινα μια CyanogenMod[uNOFFICIAL]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα