monoxromos Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Γεια σας, Θέλω κατά διαστήματα να κάνω ηχογράφηση με εξωτερικό μικρόφωνο στο laptop.Έχω χρησιμοποιήσει είτε δυναμικό μικρόφωνο είτε πυκνωτικό τύπου πέτου. Ηχογραφώ σε κάποιο από τα προγράμματα της audition. Για να έχει μια ικανοποιητική στάθμη ανοίγω την είσοδο του μικρόφωνου και την ενίσχυση γιατι γράφει πολύ χαμηλά. Δυστυχώς γράφει και ένα ισχυρό θόρυβο (φύσιγμα) .Η μόνη λύση είναι η χρήση εξωτερικής κονσόλας ήχου ,αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να κουβαλάς μαζί σου και κονσόλα για να κάνεις μια ηχογράφηση.. Έχετε κάποια ιδέα;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι χρειάζεσαι interface που να σου δίνει phantom power.Σίγουρα θα υπάρχουν interfaces με μικρές διαστάσεις (~~15-20cm η μεγαλύτερη?).
monoxromos Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 15-20 εκατοστα νομίζω ειναι υπερβολικό, Διαφορετικά εχω μια κονοσολίτσα-μικτη που ειναι 20χ8 cm. Αλλά θελει οπως καταλαβαίνεις τροφοδοτικό , καλώδια κλπ. Ελεγα κατι άλλο δηλαδή κάποια εσωτερική αλλαγή στην ωμική αντίσταση εισόδου του mic in ή αν υπάρχει πχ ενας μίκτης διαστάσεων κουτιού σπιρτων. Υπόθεση κανω ίσως αυτο που ζητώ να μην υπάρχει πουθενά...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Υπάρχουν τα απλά phantom power supplies με μπαταρία, κτλ. ΠΧ
monoxromos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλημέρα.με μικροφωνο usb που νομιζω εχει και μικτη γίνεται; Και φυσικα κατι φθηνο για την εποχή μας.Απλα να μην ειναι ογκωδες γιατι το θελω να το παιρνω μαζι μου στην τσαντα του laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Κάτι τέτοιο;Μη σε πάρω στο λαιμό μου, αλλά είναι ότι πιο κοντά μπορούσα να βρω σε αυτά που ζητούσες.Μπορείς να κάνεις μια έρευνα όσο αφορά τους συγκεκριμένους αντάπτορες για να ξέρεις τι να περιμένεις πάνω κάτω.
atropa Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 http://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_solo.htm
monoxromos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπερα,παιδια εχω εναν πολυ ωραίο μίκτη τον EDIROL ειναι περιπου 18 πλατος και 6 υψος απλά ζητάω κατι πολύ μικροσκοπικό να τον μεταφέρω στην τσαντα του λαπτοπ. Με βολεύει και ένα μικροφωνο αλλά να εχει πιο ισχυρή έξοδο ωστε να μην χρειαζεται να ανοιγω πολύ την ευαισθησία του που βγάζει φύσηγμα. Και την μιξη mic-line in την κανω από το stereo mix την κάρτας ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα