Zergoulini Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Είμαι ένα κλικ μακριά από την απόκτησή του. Αξίζουν τα χρήματα η πολύ διαφήμιση για το τίποτα?
StigmaX Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τα αγόρασα πριν καμιά δύο βδομάδες. Πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής, αλλά όχι τόσο για τον ήχο τους. Προφανώς καλύτερη επιλογή από kraken και λοιπά της εταιρίας, αλλά παρότι τα reviews λένε για ήχο αντίστοιχο ακουστικών πολύ μεγαλυτερης αξίας, δεν συμφωνώ. Αξίζουν μόνο αν θες κάτι που να μην είναι πλαστικό,και να έχεις τη δερμάτινη επένδυση. Πέρα από αυτό και με ένα creative fatality στα μισά και λιγότερα, ίδιο ήχο θα έχεις. και με μειωμένο ΦΠΑ που μου βγήκαν στα 90$,δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω , όπως όλα τα gaming headset υπερτιμολογημενα. Χίλιες φορές παρε ένα ars technica των 50$ και χωριστά μικρόφωνο Αν σε ενδιαφέρει ο ήχος.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 όπως όλα τα gaming headset υπερτιμολογημενα. /thread. Αλλά δεν είναι μόνο ο ήχος που μας ενδιαφέρει σε ένα gaming headset.
xaniared Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εχω την πρώτη έκδοση και είμαι υπερευχαριστημένος. Εχουν τρελή ποιότητα για τα λευτά τους ( πραγματικό δερμα και μεταλλικος σκελετος με ελαχιστα πλαστικα). Είναι πολυ άνετα στο κεφάλι και έχουν αξιοπρεπέστατο ήχο.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Είμαι ένα κλικ μακριά από την απόκτησή του. Αξίζουν τα χρήματα η πολύ διαφήμιση για το τίποτα? Τα πρωτα σιγουρα αξιζουν και με το παραπανω τα χρηματα τους οσο για τα δευτερα ουσιαστικα πληρωνεις την Usb καρτα ηχου μιας και ειναι η μονη διαφορα που εχουν κυριως. Αν δεν σε ενδιαφερει μπορεις να αγορασεις τα πρωτα Cloud που ειναι και φθηνοτερα και το ιδιο ποιοτικα. 1
Zergoulini Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τα πρωτα σιγουρα αξιζουν και με το παραπανω τα χρηματα τους οσο για τα δευτερα ουσιαστικα πληρωνεις την Usb καρτα ηχου μιας και ειναι η μονη διαφορα που εχουν κυριως. Αν δεν σε ενδιαφερει μπορεις να αγορασεις τα πρωτα Cloud που ειναι και φθηνοτερα και το ιδιο ποιοτικα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά τελικά πήγε το χέρι από μόνο του και πάτησε προσθήκη στο καλάθι . Πήρα τα 2 τελικά. Πολύ καλά. Αρνητικά: Το μικρόφωνο θα ήθελα να είναι λίγο ποιο δυνατό. Παραπονιούνται οι άλλοι στο Skype ότι ενώ ακούγομαι πεντακάθαρα, δεν ακούγομαι τόσο δυνατά. Μπορείς βέβαια να ανεβάσεις την ενίσχυση μικροφώνου από την κάρτα ήχου, αλλά δεν δεν ανεβαίνει πολύ. Επίσης θα ήθελα να είχε και λογισμικό. Ίσως από εκεί να ανέβαινε ο ήχος μικροφώνου λιγάκι. Θετικά: Το μπάσο τους και η ποιότητα ήχου είναι απίστευτη. Έχω την εντύπωση ότι ακούω περισσότερες λεπτομέρειες από πριν. Με το που τα φοράς αμέσως καταλαβαίνεις το πόσο καλή ηχομόνωση έχουνε. Δεν ακούς τίποτα από το περιβάλλον. Παράδειγμα, έπαιζα dota 2 και σε κάποια στιγμή γυρίσω το κεφάλι μου και βλέπω ότι χτυπούσε το κινητό μου. Με κόβω να με κλέβουν και να μην παίρνω χαμπάρι Βαθμολογία: 8,7 \10. Και ο λόγος που δεν βάζω 10, είναι φυσικά λόγου μικροφώνου.
StigmaX Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μικρόφωνο αν βγάλεις το σφουγγάρι θα ακούγεται πολύ καλύτερα. Με γεια τα ακουστικά... Και εσύ βλέπω παρορμητικος αγοραστής όπως κι εγώ... 1
KenJiNx Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 http://www.audiocheck.net/soundtests_headphones.php Σας προκαλώ λοιπόν, κλείστε φώτα το βράδυ, βάλτε ακουστικά στο τέρμα και μπείτε στην παραπάνω σελίδα, και πατήστε το "Binaural Test" είναι κάτω κάτω
xaniared Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Θετικά: Το μπάσο τους και η ποιότητα ήχου είναι απίστευτη. Έχω την εντύπωση ότι ακούω περισσότερες λεπτομέρειες από πριν. Με το που τα φοράς αμέσως καταλαβαίνεις το πόσο καλή ηχομόνωση έχουνε. Δεν ακούς τίποτα από το περιβάλλον. Παράδειγμα, έπαιζα dota 2 και σε κάποια στιγμή γυρίσω το κεφάλι μου και βλέπω ότι χτυπούσε το κινητό μου. Με κόβω να με κλέβουν και να μην παίρνω χαμπάρι Όταν μπαίνεις στον κόσμο των ακουστικών ακούς λεπτομέρειες που δεν 'ηξερες οτι υπήρχαν! Αναβαθμίζουν τρομερά την εμπειρία gaming- μουσική-ταινίες 1
Zergoulini Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μικρόφωνο αν βγάλεις το σφουγγάρι θα ακούγεται πολύ καλύτερα. Με γεια τα ακουστικά... Και εσύ βλέπω παρορμητικος αγοραστής όπως κι εγώ... Το εβγαλα και δεν ειδα καμια διαφορα. Ε ρε γαμωτο να ηταν λιγο ποιο δυνατο το mic. Αυτο το sound cancellation δεν το πολυγουσταρω http://www.audiocheck.net/soundtests_headphones.php Σας προκαλώ λοιπόν, κλείστε φώτα το βράδυ, βάλτε ακουστικά στο τέρμα και μπείτε στην παραπάνω σελίδα, και πατήστε το "Binaural Test" είναι κάτω κάτω Το εβαλα και εψαχνα να δω ποιος χτυπαει την πορτα βραδυατικα
zmok Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 παρε ενα αλλο Mic και καρφωσε το !!!! μπορει να ειναι πιο δυνατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα