Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, κατέληξα σε αυτή την συνθεση, ολα τα κομμάτια εκτός PSU και Case θα τα πάρω απο εξωτερικο, κατα ποσο ειναι καλη επιλογη? Ανarrow-10x10.png επερνα τα ολα τα κομματια απο ελλαδα θα εβγαινε 1600euro+), θα εχω θεματα με Εγγύηση? επειδη φοβαμαι μη μου ειναι ασυμβατα τα κομματια ή χαλασουν στο μελλον, αλλα οπως λεω πιο κατω παζει να μην κανω overclocking.

Ορίστε η συνθεση μου(και λινκ για το site):

CPU: Intel Core i-7490k  251 Ευρώ

MoBo:MSI Z97-Gaming 7 ATX LGA1150 134 Ευρώ

GPU: Asus GeForce GTX960 4GB  215 Ευρώ

Ram:  Kingston Savage 16GB (2 x 8GB) DDR3-1866 106 Ευρώ

SSD:  Samsung 850 EVO-Series 500GB   179 Ευρώ

PSU:  Corsair 650W 80 Plus Gold 113 Ευρώ

Case: CS Storm Trooper 160 Ευρώ

Όλα μαζί κάνουν κοντα 1200Ευρώ, μη μου πεει κανεις βαλε αλλα 250Ευρώ σε γραφικα κλτ επηδει πρεπει να αγορασω και Monitor, keyboard,mouse.

Για CPU Cooler δεν αποφάσισα ακόμη, να πάρω αερόψυξη ή υγρόψυξη? Εχω αυτα τα 2 κατα νου, αλλα ακουω προτάσεις. 1 και 2.

Δεν σκοπευω να κανω Overckock ακομη, ισως στο μελλον.

Θα τα φερει δικο μου ατομο απο αμερικη, θα εχεί προβλημα στο τελονειο? ανarrow-10x10.png τα εχει στην μικρη βαλιτσα χεριου παλι θα εχει προβλημα?

Η τιμες στο Link ειναι χωρις Φ Πarrow-10x10.png.Α?

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.

960 4gb δεν θα σε βοηθησουν καπως σε σχεση με τα 2gb!οποτε αν βρεις πιο φθηνη πηγαινε για αυτην.Το τροφοδοτικο ειναι λιγο υπερβολικα ακριβο αλλα ενταξει εχει gold certif οποτε οκ αν το θελεις...για cooler ειναι αναλογως τις θα κανεις με το επεξεργαστη αν πας για OC παρε υδροψυξη αν οχι παρε αεροψυξη και αλλη μητρικη...h97 chip 

Δημοσ.

Για την Η97 εχεις δίκιο, θα ψαξω για αλλη Mobo.

Για την Η97 εχεις δίκιο, θα ψαξω για αλλη Mobo.

Δημοσ.

Φιλε μου αν δεν εχεις καποιον να στα φερει η τουλαχιστον να στα στειλει καλυτερα μην παραγγείλεις απο Αμερικη.

• Like 1
Δημοσ.

καλημέρα, καταρχάς δέν μας έχεις πεί τί ζητάς. απλα. φαντάζομαι θα κάνεις video/foto rendering-editing για να επέλεξες τον συγκεκριμένο επεξεργαστή σωστά? γιατί άν μου πείς οτι θα είναι για games τότε είναι εντελώς αλοπρόσαλλο....... άν πας για κάτι τέτοιο λοιπόν είσαι οκ. άν πάς για παιχνίδια τότε μήν περιμένεις οτι θα σου κάνει πολλά η 960. όπως και ο 4790 μιάς και δέν θα δείς διαφορές ούτε και απο έναν 4460.(βασικά τους τελευταίους τίτλους δέν νομίζω οτι θα τους παίζεις σε full γραφικά)

θεωρώ λάθος τα 4 gb της 960 μιάς και δέν θα σε ωφελήσουν ΠΟΥΘΕΝΑ. για ποιό λόγο αφού θέλεις να κάνεις oc να πάς σε h97 και όχι σε z97 όπως είχες επιλέξει στην αρχή?

απο την στιγμή που δέν θα κάνεις oc ακόμη δέν υπάρχει και κανένας λόγος να πάρεις aftermarket ψύξη.

για εγγυήσεις απο αμερική δέν ξέρω και πολλά. αλλά λύσε μου μία απορία, πώς αυτοί που θα στα φέρουν απο αμερική θα τα περάσουν απο το τελωνείο??? το κουτί του επεξεργαστή έχει ένα κάποιο όγκο, το ίδιο και χειρότερα της μητρικής. κάρτας γραφικών κτλ, σε ποιά τσέπη θα χωρέσουν όλα αυτά????????

γνωρίζεις οτι άν τα βρούν θα έχουν πρόστιμο που άν το συναθροίσεις με το κόστος αγοράς θα σου βγεί ΠΟΛΥ παραπάνω???

και πές οτι τα περνάνε και όλα καλά, ανοίγεις τον επεξεργαστή και έχει στραβωμένο-α πινάκι/α, ή πολύ απλά "πέφτεις" σε ελλατωματικό chip τί θα κάνεις??? θα βρείς το δίκιο σου πού?? εδώ στους δικούς μας στην ελλάδα και δέν μπορέι να βρεί το δίκιο του κανείς. στην αμερική??????

Δημοσ.

Μάλλον για την ώρα θα αρεκστώ σε αυτό, μέχρι να βγούνε η intel skylake και θα πουλησω cpu,mobo και ddr3, για να παω στο νεο τους chip και παρω DDR4.

http://oi61.tinypic.com/msdd0p.jpg

ΥΓ: GPU, θα παρω GTX 980 Ti.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...