Προς το περιεχόμενο

Periergo provlima

GeMaNeOg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε εισαι πολυ μεγαλος τελικα. :D

Αγνοουσα την υπαρξη τετοιας ρυθμισης,μιας και δεν το εβρισκα ουτε καν μεσα στο manual.

Ειχε τιμη Auto και δεν ειχε καποια θερμοκρασια,ωστε να την ψυλλιαστω οταν κοιτουσα τα μενου του Βαϊου.

Τωρα εχω 62 στη Cpu και παλια οταν εφτανε 60,ακριβως εκεινη την στιγμη μου εκανε restart.

Thanx.

Δημοσ.

to minima pou moy bgazei ginete mono otan eimai internet kai einai akribws opws tou msblaster omws anti aytou leei nt-authority\system . kai gia thermokrasia den pistevw oti paizei , an itan tha mou to ekane kai ektos net pisteyw .

Δημοσ.

Paidia ta ekana ola !

Telika to PC emeine mia mera gyro stis 20 ores(xthes) anoixto alla den itan online kai den ekane oute ena reboot !

Leo entaksei eimaste OK ...

Kano connect meta , den prolabeno na anoikso MSN kai IRC kai na sou!Ekane reboot!

Ti mporei na ftaei re paidia ?

Min peite format sas efaga !! :P

Δημοσ.

GeMaNeOg,

Kanenas?

Αντε αφού κανένας να πώ εγώ τουλάχιστον την εμπειρία μου μήπως και σε πλησιάσω στο πρόβλημα.

Τις τελευτές μέρες είχα και εγώ πρόβλημα ξαφνικά με επανεκκινήσεις. Αυτό τώρα από το πουθενά. Ούτε παράθυρο να με προειδοποιήσει τίποτα. Ετσι μπάμ και κάτω μιά και έξω και επανεκίνηση για πλάκα. :twisted:

Φυσικά η πρώτη μου δουλειά να τρέξω τα system works να δώ τι μπορεί να γίνει από εκεί με το win doctor. Διόρθωσε διάφορα προβλήματα αλλά ένα το οποίο και ήταν ένα .dll το εξής mscoree.dll δεν το κατάφερνε με τίποτα. Αυτό τώρα εδώ και 3-4 μέρες συνέχεια. Ο υπολογιστής μπορεί να δούλευε για ώρες αλλά κάποια στιγμή την έκανε. Και το χειρότερο απ'όλα με κανένα πρόγραμμα δεν μπορούσε να κάνει defrag. Ειδικά στην ανασυγκρότηση μόλις έφτανε μετά βίας στο 50% έπεφτε και έκανε και μια επανεκίνηση για να με ευχαριστήσει. :twisted:

Βέβαια είναι νωρίς ακόμα για πανηγυρισμούς γιατί μόλις κατέβασα και έβαλα στη θέση του το dll . Ετρεξα τα system works τον win doctor και το πρόβλημα τουλάχιστον εκεί έχει αποκατασταθεί. Το κατα πόσο αποκαστάθηκε στο pc γενικά σίγουρα θα χρειαστεί λίγες μέρες να το μάθω για να σιγουρευτώ. Το πρόβλημα με αυτό το dll λύνεται επίσης αν κατεβάσουμε και εγκαταστήσουμε το update της microsoft αυτό που λέει Microsoft .NET Framework Version 1.1 και είναι 23,2mb..... :wink:Τώρα το κατεβάζω και αυτό μπάς και λύσω το πρόβλημα μία και καλή. Ή να το στείλω και να το εξαφανίσω με κάνα φορμάτ. :twisted:

Μπορείς να δείς νομίζω αν έχεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ίσως κάτι κάνεις έτσι. :wink:

Δημοσ.

file GeMaNeOg an exeis winXP prin tre3eis to fixblast apenergopoihse to system restore (Start>Settings>Control Panel>System) se kapoio tab ekei einai. meta tre3e to fixblast apo safe mode kai 8a eisai ok afou omws prwta kaneis kai to update pou sou leei to fixblast sto telos. Vasikh Shmeiwsh : An exeis winXP spasmena den mporei na parei to update opote oti kai na kaneis den 8a vgaleis akrh (yparxei mia lysh alla den legetai edw :mrgreen: ) gia perisotera psa3e to analogo post gia ton blaster

afta

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

KATEVASE TO PATCH GIA TO FIXBLAST.YPARXEI PARALAGH TOY POY DEN ANIXNEYETAI APO TO FIX BLAST.EPISHS GIA NA GNVRIZETAI NAI MEN ANTEXEI EWS TOY 75 VATHMOUS ALLA AYTO DEN SHMAINEI PWS PAIZEI KAI SWSTA!!!!H SVSTH THERMOKASIA EINAI APO 45 EWS 55 VATHMOUS.O DIKOS 2000 AMD PAIZEI STOYS 31

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...