Noex Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Miα χαρα προβληματα στα χρωματα εχει η οθονη! να τα λεμε ολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αυτο που πεταγεται ενας μηλοφαν και λεει τον καημο του σε καθε ποστ με ξεπερναει.... Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StringKIller-gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραία όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα τεστ......Με..."μηλόφωνο" το σύγκρινε κανείς;! ΧεχεχεΌπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές, Ο,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ και να βγάλει η εκάστοτε εταιρεία, άπαξ και ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ το λειτουργικό (Αντρόιντ) όπως αυτό του "μηλοφώνου"..., ΠΑΝΤΑ θα κολλάει ή θα κρασάρει ή θα 'χει memory failure το οποιοδήποτε Αντρόιντ.Μα γιατί δεν το παίρνετε απόφααση; Στα κομπιούτερς, υπάρχουν ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΑ λειτουργικά, το Linux & MacOS. Στα κινητά & ταμπλέτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα μόνο ένα, το iOS - παρ' όλα τα διάφορα προβληματάκια που διαθέτει (και αυτό), δεν είναι "φόλα" σαν το Αντρόιντ.Και πιστέψτε με, έχω ΚΑΙ ΓΚΑΛΑΞΙ Σάμσουνγκ και "μηλόφωνο" - και κάνω σύγκριση. Η μέρα με την νύχτα, απλά... Κι αν θες "καστομιές" άλα-Αντρόιντ που δεν έχεις στο "μηλόφωνο", του τραβάς ένα "Τζέιλ-μπρέικ" και καθάρησες, ΙΔΙΕΣ "καστομιές" πια έχεις...αλλά χάνεις στην σταθερότητα του λειτουργικού (γι' αυτό κι εγώ δεν ξανακάνω "Τζέιλ", δεν αξίζει να 'χεις φοβερά όμορφο και ξεχωριστό κινητό...αλλά να χάνεις στην σταθερότητα.) Πρώτον: Σύγκρινε το oneplus με το iphone 5s, έτσι για το γαμώτο. Δεν είχες ποτέ κάποιο NEXUS Ή έστω έβαλες Pure android σε κάποια συσκευή σου έτσι? Το galaxy που έχεις μήπως είναι το GALAXY S3 NEO και το συγκρίνεις με κανένα iphone 6? Δεν θέλω/μπορώ να ακούω ΠΑΠΑΔΕΣ, ποιες συσκευές έχεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις, έχω κουραστεί να προσπαθώ να πείσω διάφορους ότι όταν συγκρίνεις ALCATEL των 100-200 ευρώ με IPHONE των 600-700 ευρώ ΔΕΝ είναι ANDROID vs IOS. είναι κάτι άλλο. Έλα πες την αλήθεια δουλεύεις στην APPLE GREECE, έτσι δεν είναι? ή σου είπε κάποιος φίλος σου ότι ότι έχει μήλο είναι το καλύτερο γι αυτό και είναι ποιο ακριβό ή έχεις τατουάζ στην πλάτη το .... μήλο!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblade Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ...Η μέρα με την νύχτα, απλά! Το PC όταν είχα Photoshop & Illustrator & Skype & Firefox..."τα 'παιζε", κολλούσε, ακόμα και "κρασάριζε"! Τώρα με τον iMac, ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ (και μιλάμε με 2-3 βαριά αρχεία στο καθένα, σε Photoshop & Illustrator) και η διαχείριση μνήμης λέει πάντα ότι κάνω χρήση κοντά στα...39%!!!!!!!!! Άντε τώρα...συνεχίστε να 'χετε PCιά! Εγώ, όταν αξιωθώ (στα φράγκα), με κλειστά μάτια θα πάρω και σπίτι Mac! Απλά, δεν συγκρίνεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darksector Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα τεστ... ...Με..."μηλόφωνο" το σύγκρινε κανείς;! Χεχεχε Όπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές, Ο,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ και να βγάλει η εκάστοτε εταιρεία, άπαξ και ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ το λειτουργικό (Αντρόιντ) όπως αυτό του "μηλοφώνου"..., ΠΑΝΤΑ θα κολλάει ή θα κρασάρει ή θα 'χει memory failure το οποιοδήποτε Αντρόιντ. Μα γιατί δεν το παίρνετε απόφααση; Στα κομπιούτερς, υπάρχουν ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΑ λειτουργικά, το Linux & MacOS. Στα κινητά & ταμπλέτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα μόνο ένα, το iOS - παρ' όλα τα διάφορα προβληματάκια που διαθέτει (και αυτό), δεν είναι "φόλα" σαν το Αντρόιντ. Και πιστέψτε με, έχω ΚΑΙ ΓΚΑΛΑΞΙ Σάμσουνγκ και "μηλόφωνο" - και κάνω σύγκριση. Η μέρα με την νύχτα, απλά... Κι αν θες "καστομιές" άλα-Αντρόιντ που δεν έχεις στο "μηλόφωνο", του τραβάς ένα "Τζέιλ-μπρέικ" και καθάρησες, ΙΔΙΕΣ "καστομιές" πια έχεις...αλλά χάνεις στην σταθερότητα του λειτουργικού (γι' αυτό κι εγώ δεν ξανακάνω "Τζέιλ", δεν αξίζει να 'χεις φοβερά όμορφο και ξεχωριστό κινητό...αλλά να χάνεις στην σταθερότητα.) Μας ανοιξες τα ματια αλλα ποναει και λεω να τα ξανα κλεισω ζω στο δικο μου κοσμο που κινητο του 2011 με 1ghz ενος πυρηνα και κατι λιγοτερο απο 512 ραμ τρεχει kitkat βαριεμαι να βαλω lolipop και παταει iphone 5 στα απλα καθημερινα πραγματα (δηλαδη οχι games) Αυτα Ζω στο δικο μου κοσμο προφανος και ειμαι χαρουμενος μη με ξυπνας κανω τη δουλεια μου με στυλ και πολυ φθηνοτερα. Για τα mac τη να πουμε; Μπαινεις και γραφεις για μακ και λινουξ σε κινητο αντροιντ δηλαδη λινουξ αλλα στη μια το κραζεις στην αλλη οχι; αχαχαχα το καταλαβαμε αγαπας τα πραγματα σου Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2015 από Darksector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotis6 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Στο e-shop που το έβγαλε προσφορά στα 380 είναι καλά για το κινητό; Θέλω να πάρω καινούριο και διαθέτω γύρω στα 400 ευρώ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ορίστε! xaxaxaxaxa no verified score..... OK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 xaxaxaxaxa no verified score..... OK Αν και το έχω πουλήσει τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xxgiannarasxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ναι πολυ τυχεροι!!ουτε καν...το κινητο κολλαει σαν αηδια! και φυσικα φταιει Ο 810 θα συμφωνησω μαζι σ ολο προβληματα μεχρι τωραα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Αν και το έχω πουλήσει τι εννοείς; Θα σου πω τι εννοώ στο δικό μου G2 με το τελευταίο άντυτου βγάζει σε όλες τις rom από 47000 μέχρι 51000 (το Flex2 βγάζει 75000 για να ξέρουμε τι λέμε), σε μια rom όμως που μάλλον κάτι μαγειρέψανε βγάζει 59000 αλλα με το μήνυμα not veriefed.... τα συμπεράσματα δικά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GusHLR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θεματα στην οθονη εχω παιδια , κοκκινηζει , καιει , και δυο φορες εχει σβησει τελειως η οθονη εν ωρα λειτουργιας για 10 λεπτα , ετσι μου ερχεται να το πεταξω χαχαχ , θα το παω στην lg απο βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα