Προς το περιεχόμενο

LG G Flex 2 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το Flex 2 υπαρχουν και σκορ πανω απο 56000 το οποιο θα ανεβει και αλλο με λιγο συμμαζεμα μετα απο επομενο update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης

ναι πολυ τυχεροι!!ουτε καν...το κινητο κολλαει σαν αηδια!

και φυσικα φταιει Ο 810

ιδίοις όμμασι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Inler 54k βγαζει το δικο μου απλα το βιντεο ειναι πριν το update , καλα για το κολλαει σαν αηδια δεν σχολιαζω καν οι μυθοι δινουν ρεστα ;)

Επεξ/σία από th3rul3r

Εχω διαβασει-δει φωτογραφιες απο 45000-56000 και εκει εχει ενα θεμα οτι αν τρεξεις 3 σερι θα βγαλει σκορ με αποκλιση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε ενα τωρα με σημερινη ημερομηνια και ωρα και ποσταρε το σε ευχαριστω

Ορίστε!

post-296451-0-49753100-1432225716_thumb.png

post-296451-0-10632100-1432225721_thumb.png

post-296451-0-89695500-1432225729_thumb.png

Επεξ/σία από vaggelouras

Επισκέπτης

πρεπει να εχεις μαγεμενο g2 γιατι βγαζει 28-33κ στους περισσοτερους

το 28000 που το ειδες? εμενα με "βαρια ρομ" απο το G3  βγαζει 38000....

οταν λεμε κατι να ξερουμε τι λεμε....

ποτε δεν εβγαλε κατω απο 37000 ακομα και με την στοκ ρομ απειραχτο και φουλ εφαρμογες και widget.

Πολύ ωραία όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα τεστ...
...Με..."μηλόφωνο" το σύγκρινε κανείς;! Χεχεχε

Όπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές, Ο,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ και να βγάλει η εκάστοτε εταιρεία, άπαξ και ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ το λειτουργικό (Αντρόιντ) όπως αυτό του "μηλοφώνου"..., ΠΑΝΤΑ θα κολλάει ή θα κρασάρει ή θα 'χει memory failure το οποιοδήποτε Αντρόιντ.

Μα γιατί δεν το παίρνετε απόφααση; Στα κομπιούτερς, υπάρχουν ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΑ λειτουργικά, το Linux & MacOS. Στα κινητά & ταμπλέτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα μόνο ένα, το iOS - παρ' όλα τα διάφορα προβληματάκια που διαθέτει (και αυτό), δεν είναι "φόλα" σαν το Αντρόιντ.

Και πιστέψτε με, έχω ΚΑΙ ΓΚΑΛΑΞΙ Σάμσουνγκ και "μηλόφωνο" - και κάνω σύγκριση. Η μέρα με την νύχτα, απλά... Κι αν θες "καστομιές" άλα-Αντρόιντ που δεν έχεις στο "μηλόφωνο", του τραβάς ένα "Τζέιλ-μπρέικ" και καθάρησες, ΙΔΙΕΣ "καστομιές" πια έχεις...αλλά χάνεις στην σταθερότητα του λειτουργικού (γι' αυτό κι εγώ δεν ξανακάνω "Τζέιλ", δεν αξίζει να 'χεις φοβερά όμορφο και ξεχωριστό κινητό...αλλά να χάνεις στην σταθερότητα.)

Όσο αφορά τα φοβερά σπεκς, οι άπειροι πυρίνες, τα πολλά ραμ κτλ...ένα "μηλόφωνο" ΑΠΛΑ ΔΕΝ τα χρειάζεται, δουλεύει "σφαίρα" δίχως αυτά.

Εσείς πιστεύετε ότι στην Apple ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προσθέσουν αντίστοιχα σπεκς; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα προσθέσουν! Αν εσείς με ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο είχατε φοβερές επιδόσεις, θα χρειαζόταν να "μοντάρετε" το αυτοκίνητο, να του προσθέσετε "νίτρο", να αφαιρέσετε σχεδόν τα πάντα για να το ελαφρύνετε...ώστε να 'χει τρομερές επιδόσεις; Άπαξ και τις έχετε ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ, γιατί να χρειάζετε να 'χετε όλα αυτά τα φοβερά σπεκς;

Αυτή είναι η φιλοσοφία της Apple.

Τελευταίο παράδειγμα δίνω - εγώ, ένας πρώην ΠΟΛΕΜΙΟΣ της Apple (την αντιπαθούσα):

Στο γραφείο, μέχρι πρότεινως, είχα έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ Windows PC (για την δουλειά μου).
Μιλάμε πραγματικά πανίσχυρος! Τον είχα εγώ μοντάρει/διαλέξει, με σπεκς για...gaming, όχι για...graphics (που 'ναι η δουλειά μου). Τον έδωσα σε συνάδελφο και πήρα έναν ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟ iMac (δηλαδή ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, απλά έναν πολύ καλό iMac) και απλώς του πρόσθεσα κι άλλη RAM (στα 24) - ενώ το PC είχε 32 και 4άρα γίγα κάρτα γραφικών (ο iMac έχει ΜΟΛΙΣ ενός!)...
...Η μέρα με την νύχτα, απλά! Το PC όταν είχα Photoshop & Illustrator & Skype & Firefox..."τα 'παιζε", κολλούσε, ακόμα και "κρασάριζε"! Τώρα με τον iMac, ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ (και μιλάμε με 2-3 βαριά αρχεία στο καθένα, σε Photoshop & Illustrator) και η διαχείριση μνήμης λέει πάντα ότι κάνω χρήση κοντά στα...39%!!!!!!!!!

Άντε τώρα...συνεχίστε να 'χετε PCιά! Εγώ, όταν αξιωθώ (στα φράγκα), με κλειστά μάτια θα πάρω και σπίτι Mac!
Απλά, δεν συγκρίνεται!

Όσο αφορά τα φοβερά σπεκς, οι άπειροι πυρίνες, τα πολλά ραμ κτλ...ένα "μηλόφωνο" ΑΠΛΑ ΔΕΝ τα χρειάζεται, δουλεύει "σφαίρα" δίχως αυτά.

Εσείς πιστεύετε ότι στην Apple ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να προσθέσουν αντίστοιχα σπεκς; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τα προσθέσουν! Αν εσείς με ένα εργοστασιακό αυτοκίνητο είχατε φοβερές επιδόσεις, θα χρειαζόταν να "μοντάρετε" το αυτοκίνητο, να του προσθέσετε "νίτρο", να αφαιρέσετε σχεδόν τα πάντα για να το ελαφρύνετε...ώστε να 'χει τρομερές επιδόσεις; Άπαξ και τις έχετε ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ, γιατί να χρειάζετε να 'χετε όλα αυτά τα φοβερά σπεκς;

Τελευταίο παράδειγμα δίνω - εγώ, ένας πρώην ΠΟΛΕΜΙΟΣ της Apple (την αντιπαθούσα):

Στο γραφείο, μέχρι πρότεινως, είχα έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ Windows PC (για την δουλειά μου).

Μιλάμε πραγματικά πανίσχυρος! Τον είχα εγώ μοντάρει/διαλέξει, με σπεκς για...gaming, όχι για...graphics (που 'ναι η δουλειά μου). Τον έδωσα σε συνάδελφο και πήρα έναν ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟ iMac (δηλαδή ΟΧΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, απλά έναν πολύ καλό iMac) και απλώς του πρόσθεσα κι άλλη RAM (στα 24) - ενώ το PC είχε 32 και 4άρα γίγα κάρτα γραφικών (ο iMac έχει ΜΟΛΙΣ ενός!)...

...Η μέρα με την νύχτα, απλά! Το PC όταν είχα Photoshop & Illustrator & Skype & Firefox..."τα 'παιζε", κολλούσε, ακόμα και "κρασάριζε"! Τώρα με τον iMac, ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ (και μιλάμε με 2-3 βαριά αρχεία στο καθένα, σε Photoshop & Illustrator) και η διαχείριση μνήμης λέει πάντα ότι κάνω χρήση κοντά στα...39%!!!!!!!!!

Άντε τώρα...συνεχίστε να 'χετε PCιά! Εγώ, όταν αξιωθώ (στα φράγκα), με κλειστά μάτια θα πάρω και σπίτι Mac!

Απλά, δεν συγκρίνεται!

He is lying you know.

• Like 1

Πολύ ωραία όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τα τεστ...

...Με..."μηλόφωνο" το σύγκρινε κανείς;! Χεχεχε

Όπως έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές, Ο,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ και να βγάλει η εκάστοτε εταιρεία, άπαξ και ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΤΟΥΠΕΡ το λειτουργικό (Αντρόιντ) όπως αυτό του "μηλοφώνου"..., ΠΑΝΤΑ θα κολλάει ή θα κρασάρει ή θα 'χει memory failure το οποιοδήποτε Αντρόιντ.

Μα γιατί δεν το παίρνετε απόφααση; Στα κομπιούτερς, υπάρχουν ΔΥΟ ΣΤΑΘΕΡΑ λειτουργικά, το Linux & MacOS. Στα κινητά & ταμπλέτες ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει ακόμα μόνο ένα, το iOS - παρ' όλα τα διάφορα προβληματάκια που διαθέτει (και αυτό), δεν είναι "φόλα" σαν το Αντρόιντ.

Και πιστέψτε με, έχω ΚΑΙ ΓΚΑΛΑΞΙ Σάμσουνγκ και "μηλόφωνο" - και κάνω σύγκριση. Η μέρα με την νύχτα, απλά... Κι αν θες "καστομιές" άλα-Αντρόιντ που δεν έχεις στο "μηλόφωνο", του τραβάς ένα "Τζέιλ-μπρέικ" και καθάρησες, ΙΔΙΕΣ "καστομιές" πια έχεις...αλλά χάνεις στην σταθερότητα του λειτουργικού (γι' αυτό κι εγώ δεν ξανακάνω "Τζέιλ", δεν αξίζει να 'χεις φοβερά όμορφο και ξεχωριστό κινητό...αλλά να χάνεις στην σταθερότητα.)

Mια χαρά σταθερά είναι τα Windows 7 μου, και από ανθρώπους που έχουν Win 8.1 έχω ακούσει παρόμοια εμπειρία...

Απλά, δεν συγκρίνεται!

Αν "τα παιζε" αυτό το ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ PC που είχες φτιάξει με Photoshop. Illustrator, Skype και Firefox τότε σίγουρα κάτι δεν είχες κάνει καλά. Θυμίσου ότι ποστάρεις σε τεχνολογικό site όπου οι αναγνώστες του ξέρουν 5-10 βασικά πράγματα τουλάχιστον, και όχι σε site για μαγειρική για να δώσεις συμβουλές σε κάποια κυρία άνω των 50 ετών που ασχολείται μόνο με οικιακά.

Έλεος ρε

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...