Hal9000 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πέρσι τέτοιο καιρό, η LG μαζί με τη Samsung έφερναν στην αγορά δύο νέα smartphones τα οποία ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά από τα υπόλοιπα της αγοράς, εξαιτίας της κυρτής τους οθόνης, με διαφορετική υλοποίηση όμως για κάθε μοντέλο. Αν και η πρόταση της Samsung ξεχάστηκε πολύ γρήγορα από τη στιγμή που η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε τη συσκευή εκτός Κορέας, η LG ακολούθησε ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο, προωθώντας κατάλληλα το G Flex σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας.Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αρκετά μειονεκτήματα σε συσκευές που παρουσιάζουν πρώτες κάτι το διαφορετικό, και σίγουρα το G Flex δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με κάποιες «χτυπητές» αδυναμίες, οι οποίες δεν πέρασαν όπως φαίνεται απαρατήρητες από την Κορεατική εταιρεία. Έτσι ένα χρόνο μετά, η LG όχι μόνο παρουσιάζει το G Flex 2, αλλά στοιχηματίζει πλήρως στο κυρτό σχήμα το οποίο το συναντάμε ακόμα και στα φθηνά μοντέλα της εταιρείας όπως είδαμε πρόσφατα στην Mobile Word Congress. Αποτελώντας ένα από τα κορυφαία smartphone που θα παρουσιάσει η εταιρεία φέτος, ρίχνουμε μια ματιά σε ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια της LG, η οποία πιστεύει ότι η κυρτότητα είναι η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα smartphones. Site: LG G Flex Αναλυτική Παρουσίαση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Τυχεροί όσοι το πρόλαβαν στα 299€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Smart.ST Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ναι πολυ τυχεροι!!ουτε καν...το κινητο κολλαει σαν αηδια! και φυσικα φταιει Ο 810 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μα τι λες επιτελους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikgl Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ως κάτοχος, μπορώ να πω ότι το κινητό είναι πολύ δυνατό και δικαίως ανήκει στις ναυαρχίδες. Αυτό που δεν είναι δυνατό ακόμη είναι το software. Δίνω πίστωση χρόνου μιας και το κινητό είναι ολοκαίνουργιο. Μέχρι τώρα έχω δεχθεί 2 updates και αυτό σημαίνει ότι η LG προσπαθεί να το σουλουπώσει. Νομίζω ότι στα 299 που το πήρα είναι ίσως η καλύτερη αγορά τόσο πολύ νεοεμφανιζόμενού κινητού, που έχω κάνει ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Το κινητο λογικα με 1-2 updates ακομα θα στρωσει...Τα εχουμε ξαναπει μπορει να μην αξιζει στα 500+e αλλα στα 299 δεν υπαρχει κατι αναλογο να το κοντραρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros31 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 όσοι το πήραν 299€ και δεν τους έβγαλε harware πρόβλημα, καθώς ακούστηκαν πολλά παράπονα για την οθόνη και για διαφορετικές αποχρώσεις έκαναν μια άψογη αγορά. Απο θέμα software σίγουρα θα φτιάξει ειδικά μόλις πάρει 5.1 και το ui του G4 κατά την γνώμη μου το κινητό θα πετάει...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ο μόνος τρόπος να στρώσει τον κινητό είναι να υποχρονίσει τον επεξεργαστή. Την πάτησε στο flex και στο g4 έβαλε τον 808. Η τιμή βέβαια στα 299 συγχωρεί λάθη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
950h Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι η lg τα τελευταία χρόνια έκανε άλματα στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων και σε κάποια πράγματα καινοτομησε.Αλλά πιστεύω ότι η εταιρία με τις λιγότερες αδυναμίες και κατασκευαστικες ατέλειες είναι μακράν η HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vezyro Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ενα βήμα εμπρός και δύο πίσω με τον 810. Αντίστοιχος του 801 ειναι με την μόνη διαφορά οτι ο 801 ειναι πιο κρύος και χωρίς προβληματα θερμοκρασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Με 54κ antutu score και το κινητο να ειναι απλα ζεστο σε gaming 3d οπως και ολα αλωστε, οι μυθοι για τον 810 παντως απο οτι βλεπω καλα κρατουν και πολλα απο τα κοληματα που λεει το βιντεο εχουν διορθωθει στο 2 update Επεξ/σία 21 Μαΐου 2015 από th3rul3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Με 46137 στο antutu με lg g2 βγαζω πιο πολυ απο το συγκεκριμένο (2 χρόνων κινητο το g2 hoho) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 πρεπει να εχεις μαγεμενο g2 γιατι βγαζει 28-33κ στους περισσοτερους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Το 46137 το εχω φωτο στον υπολογιστη, εδω εχω ενα 46000 παλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 κανε ενα τωρα με σημερινη ημερομηνια και ωρα και ποσταρε το σε ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα