Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι ειπες ρε μαστορα τωρα? Με τη λογικη σου, οι τιμες στα Motorola πρεπει να ξεκινανε απο 50€, γιατι η εταιρια εχει "κλεισει" εδω και 3-4-5-6 χρονια. Lenovο ειναι τα κινητα που κυκλοφορουν και πιο πριν ηταν Google.

Το οτι δεν εβγαζε 10-15 συσκευες το χρονο δε σημαινει οτι ειναι "αποτυχημενη και αγνωστη". Ιδιως σημερα, που το μονο που χρειαζεται καποιος για να βγαλει ενα κινητο ειναι μια οθονη και ενα UI. Ολα τα αλλα τα παιρνει απο αλλους κατασκευαστες.

ps. Καμια συσκευη με mediatek επεξεργαστη δεν εχει πανω απο 400€, γιατι με mediatek δεν γ@μ#$ε κανεις. Μολις εβαλε snapdragon ανεβασε τις τιμες...

ps2. οι διαστασεις του Xx ειναι στα 146 x 79 x 8.7mm[/size]

ps3. IGZO?

Meizu mx4 με mediatek και γ@μ#$ε ότι βρήκε μπροστά του ακομα και κινητά των 800 ευρώ.

Δημοσ.

εσυ δωσε παραπανω σε μια εταιρεια που δεν ξερεις αν του χρονου θα εχει κινητα.Η lenovo οταν ηδη ηταν γνωστη το vibe το εβγαζε στα 400,τωρα αρχισε να τσιμπαει τις τιμες, η αποτυχημενη και αγνωστη sharp με ποια λογικη θα μου πουλησει κατι ακριβοτερα?

επειδή λογικά δεν ξέρεις η Sharp βγάζει κινητά από το 2002 ενώ η Lenovo όπως αναφέρεις από το 2011... ότι δεν είναι γνωστή στην Ελλάδα δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι αποτυχημένη κλπ γιατί η Ελληνική αγορά είναι περίπου σαν ένα κινέζικο χωριουδάκι για τις εταιρείες

Δημοσ.

Κυκλοφορουν δεν κυκλοφορουν αν ειχαν κατι ποιοτικο θα το μαθαιναμε και το oneplusone αργησε να ερθει ολοι οσοι ασχολουνται το ξερανε δεν μπαινουμε μονο σε ελληνικα φορουμ ξερεις.

Απο την στιγμη που στο xda ασχολουνται μονο με το aquos και αυτοι ειναι ελαχιστοι εως μηδαμηνοι χρηστες σημαινει οτι δεν ειναι και τοσο δημοφηλη εταιρεια οσο νομιζεις

Δημοσ.

εσυ δωσε παραπανω σε μια εταιρεια που δεν ξερεις αν του χρονου θα εχει κινητα.Η lenovo οταν ηδη ηταν γνωστη το vibe το εβγαζε στα 400,τωρα αρχισε να τσιμπαει τις τιμες, η αποτυχημενη και αγνωστη sharp με ποια λογικη θα μου πουλησει κατι ακριβοτερα?

κάτσε ρε μεγάλε, ποσο χρόνον είσαι?
θυμάμαι εποχές 2003-2004 που όλοι
είχαν σπαστά sharp στην τζέπη τους
και οι οθόνες τους ήταν απλησίαστες
από άλλες εταιρίες σε επίπεδο ποιότητας!
θυμάμαι που τα έβλεπα κάθε μέρα
γιατί η vodafone τα διαφήμιζε full.
όχι και άγνωστη η sharp.....μήπως
τυχαίνει να είσαι πιτσιρίκι?
όσο για την lenovo μάθε λίγο πια είναι η ιστορία τις.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιτσιρικι δεν ειμαι φιλε μου το οτι ηταν καποια πριν 10 χρονια τι παει να πει οτι ειναι καλη και τωρα?Δεν πουλαμε κινητα επειδη εχουμε βαρια φανελα.

πσ.Ολοι τα θυμουνται αλλα ακομα και τοτε μη μπερδευεσαι ολοι ειχαν νοκια και ερρικσον λιγοι ηταν που ειχαν ολα τα υπολοιπα

Οσο για την ιστορια της δεν ειχα ιδεα και μπηκα να την δω,μπραβο στα παιδια εχω να πω τι αλλο θα μπορουσα να πω.

Επεξ/σία από chrisxkar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...