Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να κάνω το παραπάνω "βήμα" απο adroid σε wp

δεν παίζω game(πολύ σπάνια)απλά να είναι καλό σε αυτά που προσφέρει

εχω βρεί και μτχ σε καλή τιμή & εγγύηση,αλλά είμαι λιγάκι "διστακτικός"

Δημοσ.

σκέφτομαι να κάνω το παραπάνω "βήμα" απο adroid σε wp

δεν παίζω game(πολύ σπάνια)απλά να είναι καλό σε αυτά που προσφέρει

εχω βρεί και μτχ σε καλή τιμή & εγγύηση,αλλά είμαι λιγάκι "διστακτικός"

Αν οι απαιτήσεις σου δεν είναι μεγάλες, δηλάδή μουσική, λίγο facebook, browsing άντε και καμιά φωτογραφία τότε είναι μια χαρά και μπορείς να το πάρεις και καινούριο στα 94€ http://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim.html 

Δημοσ.

Αν οι απαιτήσεις σου δεν είναι μεγάλες, δηλάδή μουσική, λίγο facebook, browsing άντε και καμιά φωτογραφία τότε είναι μια χαρά και μπορείς να το πάρεις και καινούριο στα 94€ http://www.skroutz.gr/s/5723621/Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim.html 

πήγα σε κατάστημα και το είδα απο κοντά,ψιλό ξενέρωσα λίγο να σου πω την αλήθεια μου

Δημοσ.

πήγα σε κατάστημα και το είδα απο κοντά,ψιλό ξενέρωσα λίγο να σου πω την αλήθεια μου

Με ποιό πράγμα ξενέρωσες? Απλά να ξέρεις δε θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...

Δημοσ.

Παντως δεν σου λεω να μην το πάρεις αλλά σε προειδοποιώ μπορεί να είναι ένα από τα ελλαττωματικά και να έχει πρόβλημα στο touch. Δεν μπορείς να υπερβείς λίγο το όριο των χρημάτων;

Δημοσ.

Αν το υπερβεί πάει για android όμως. Τον καταλαβαίνω τον coolerman πάντως. Διαβάζεις τα specs των φθηνών wp και λες ότι είναι vfm μέχρι να τα δεις από κοντά με οθόνες που δεν βλέπονται. Το 535 είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση.

Δημοσ.

Με ποιό πράγμα ξενέρωσες? Απλά να ξέρεις δε θα βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά...

λίγο η οθόνη του(σαν "ξεθωριασμένη")εντάξει μην τα θέλουμε και όλα,απο ένα smartphone με κόστος 100 ευρώ

Παντως δεν σου λεω να μην το πάρεις αλλά σε προειδοποιώ μπορεί να είναι ένα από τα ελλαττωματικά και να έχει πρόβλημα στο touch. Δεν μπορείς να υπερβείς λίγο το όριο των χρημάτων;

δέν θέλω να δώσω πάνω απο 100 ευρώ,δεν είμαι άνθρωπος που να τα "πετάω" σε κινητά των 500 ευρώ,έχω άλλες προτεραίοτητες.

πιστεύω το πρόβλημα ήταν σε κάποιες παρτίδες,ελπίζω αυτό που θα παραλάβω(New white) να μην είναι στην λίστα  :-D

το ξανασκέφτηκα και με αυτά τα χρήματα "μονόδρομος" το συγκεκριμένο smartphone.

Δημοσ.

Απλά οι Ips οθόνες που βάζει η Microsoft είναι τελευταίας διαλογής για να μπορεί να πουλάει σε τιμές χώμα. Το έχω ξαναγράψει και κατηγορήθηκα ως τρολ και να που ήμουν σίγουρος για την απάντηση του coolerman ως προς το τι τον χάλασε.

Απλά οι Ips οθόνες που βάζει η Microsoft είναι τελευταίας διαλογής για να μπορεί να πουλάει σε τιμές χώμα. Το έχω ξαναγράψει και κατηγορήθηκα ως τρολ και να που ήμουν σίγουρος για την απάντηση του coolerman ως προς το τι τον χάλασε.

Προλαβαίνεις να αγοράσεις το Moto E 2nd generation στα 107 ευρώ.

Δημοσ.

Αν το υπερβεί πάει για android όμως. Τον καταλαβαίνω τον coolerman πάντως. Διαβάζεις τα specs των φθηνών wp και λες ότι είναι vfm μέχρι να τα δεις από κοντά με οθόνες που δεν βλέπονται. Το 535 είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση

εντάξει..είναι κάπως η οθόνη όταν την βλέπεις για πρώτη φορά!

Vfm smartphone

Δημοσ.

Αν το υπερβεί πάει για android όμως. Τον καταλαβαίνω τον coolerman πάντως. Διαβάζεις τα specs των φθηνών wp και λες ότι είναι vfm μέχρι να τα δεις από κοντά με οθόνες που δεν βλέπονται. Το 535 είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση.

Ενώ για τα φθηνά android οι οθόνες είναι....τέλειες, τι να σου πω....το μόνο android που ίσως να αξίζει σε αυτά τα λεφτά είναι το LG L Fino...Αλλά και πολύ οι επιλογές είναι ελάχιστες...Και ρισκάρεις όσο αναφορά το lag της συσκευής.
Δημοσ.

Ενώ για τα φθηνά android οι οθόνες είναι....τέλειες, τι να σου πω....το μόνο android που ίσως να αξίζει σε αυτά τα λεφτά είναι το LG L Fino...Αλλά και πολύ οι επιλογές είναι ελάχιστες...Και ρισκάρεις όσο αναφορά το lag της συσκευής.

Και ο τελευταίος Κινέζος βάζει καλύτερες Ips από την Microsoft. Η Lg βέβαια που παράγει δικές της είναι ένα κλικ πάνω.

Δημοσ.

εντάξει..είναι κάπως η οθόνη όταν την βλέπεις για πρώτη φορά!

Vfm smartphone

Αν θυσιάσει λίγο το θεμα της οθόνης τότε είναι μια καλή επιλογή....ειδάλλως μετά αναγκαστικά βάζεις παραπάνω λεφτά για κινητό με καλύτερη ανάλυση οθόνης, κατά ππροτίμηση HD.
  • Like 1
Δημοσ.

Και ο τελευταίος Κινέζος βάζει καλύτερες Ips από την Microsoft. Η Lg βέβαια που παράγει δικές της είναι ένα κλικ πάνω.

Μιλάω για συσκευές που αναφέρεται οτι έχουν Ips οθόνες.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ταιριάζει εδώ:

Με αγγαρέψανε να επιλέξω κινητό για μια εταιρική επιδότηση ανάμεσα σε κάποια συγκεκριμένα. Η λίστα είναι η εξής:

LG L 40

LUMIA 535

Samsung B2710 XCOVER 271

VODAFONE SMART 4 POWER 

VODAFONE SMART 4 TURBO

Ποιό απ' όλα; 

(Ουσιαστικά L 40 vs Lumia υποθέτω)

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ταιριάζει εδώ:

Με αγγαρέψανε να επιλέξω κινητό για μια εταιρική επιδότηση ανάμεσα σε κάποια συγκεκριμένα. Η λίστα είναι η εξής:

LG L 40

LUMIA 535

Samsung B2710 XCOVER 271

VODAFONE SMART 4 POWER

VODAFONE SMART 4 TURBO

Ποιό απ' όλα;

(Ουσιαστικά L 40 vs Lumia υποθέτω)

Lumia λογο μεγαλύτερης Ram 1gb...καλύτερη ανάλυση οθόνης, πιο μεγάλο, και σίγουρη αναβάθμιση σε Windows 10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...