Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Walker

Τωρα που το θυμηθηκα γιατι το μηχανημα σου ειναι απο αυτα που μου αρεσουν συνολικα,τι cpu cooler εχεις? :)

)

Με CM nepton 140xl ειμαι... Αλλά την περίμενα καλύτερη!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

H mb είναι αυτή http://www.msi.com/support/mb/K9A2_CF.html#down-bios

είναι revision 1.0 πάει να πει δεν παίρνει τους επεξεργαστές πάνω από 95tdp όπερ σημαίνει όχι Phenom II black για μένα :(

και ναι, απλά περιμένω πότε θα μου κάνει μούτρα, θα χαλάσει και θα κάνω ολική αναβάθμιση

(cpu,mb,ram).

Back up μητρικής δεν έχω δυστυχώς.

Καλά ότι τα έβγαλε τα λεφτά της δεν το συζητώ, μιά χαρά πολύ ευχαριστημένος (πάλι msi θα πάρω, αν πάρω).

Τι εννοείς αν τις έχω ανοιχτές τις συσκεύες; Τα hub ανοιχτά, ο εκτυπωτής επίσης, οι σκληροί στη θέση τους, μόνο η καμερούλα ανοίγει αμα παίξει κάποιο skype.

Δημοσ.

@WalkerSW ορίστε αναλυτικότερα λεπτομέριες περί της 580, όπως βλέπεις δεν είχα άδικο. Κοίτα και μερικές ακόμα σελίδες δοκιμών στο συγκεκριμένο λινκ, για να δεις ότι δεν κάνω λάθος :

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-17.html

Και αυτό επίσης αυτό το βίντεο από το 8.10 και μετά :

Δημοσ.

Προσωπικη μου εκτιμηση,απο την στιγμη που ειναι δυσκολο να δοκιμασεις με αλλη μητρικη η τροφοδοτικο και απο την στιγμη που με ενα λιγοτερο δισκο ολα ειναι ενταξει,χωρις προβλημα,ειναι πως η συγκεκριμενη μητρικη δεν ειναι για overclock πoυ εσυ εχεις κανει, και ισως και λογω φθαρμενων πυκνωτων ,ισως και λογω κατασκευης,την εχεις φερει στα ορια της με την ενεργοβορο καρτα που εβαλες.Αυτη ειναι η γνωμη μου.Το τροφοδοτικο ειναι πολυ δυσκολο να ειναι,π.χ. ο Φοξουλης εχει μικροτερο τροφοδοτικο απο σενα(οπως και εγω) και ειναι μια χαρα αλλα εχει μητρικη που ειναι πολυ πιο ποιοτικης κατασκευης και που σηκωνει overclock.

Δημοσ.

@WalkerSW ορίστε αναλυτικότερα λεπτομέριες περί της 580, όπως βλέπεις δεν είχα άδικο. Κοίτα και μερικές ακόμα σελίδες δοκιμών στο συγκεκριμένο λινκ, για να δεις ότι δεν κάνω λάθος :

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-7950-overclock-crossfire-benchmark,3123-17.html

Ρε συ μην με ζουρλιζεις και εσύ και σε είχα συμπαθήσει σου δίνω νούμερα από πρόσφατες μετρήσεις με τελευταίους drivers από αξιόπιστο site μεταξύ συγκεκριμένων καρτών και μου βάζεις ένα από τα πρώτα review της 7950 με early drivers και μάλιστα από toms?

Οσο για τα YouTube συγκριτικά αγνωστου πηγής δεν πρόκειται να τα εμπιστευτώ ποτέ!

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι τα ίδια άπο την αρχή παιδιά. Παρόλο που έβγαλα τον σκληρό και τόσο καιρό έπαιζα όμορφα κ ωραία από χτες χωρίς λόγο πάλι δεν δίνει εικόνα. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι τα ρεύματα όμως είμαι και απελπισμένος. Δεν ξέρω τι να κόψω σε κατανάλωση. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε κάρτα με μικρότερη κατανάλωση για να δουλεύει σωστά. Επίσης στο βίος έχω τα πάντα στο αυτόματο. Μήπως να αλλάξω κάτι από την διαχείριση των ρευμάτων εκεί ώστε να είναι σταθερό το σύστημα;

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Με τίποτε. Η κάρτα τσεκαρίστηκε και σε άλλο PC και το τροφοδοτικό είναι ακριβό και καινούριο. 

Μακάρι να ήταν το τροφοδοτικό έχει άλλα 2 χρονάκια εγγύηση.

Πρέπει να είναι ο πίνακας με τα ρεύματα... Είναι το σπίτι παλιό και έχω διαρκώς προβλήματα.

(παρεπιμπτόντως με καμια δεκαριά bios reset συνήλθε και σας γράφω από το PC)

Επειδή το θέμα με τα ρεύματα με απασχολεί, να ρωτήσω το εξής:

Αν βγάλω τα ρεύματα από το auto στο bios, να τα ανεβάσω ή να τα βάλω στην τέρμα πάνω safe τιμή μήπως δεν σηκώνει σωστά;

Βλέπω πχ τώρα με software τις εξής τιμές:

post-267224-0-96109700-1432697688_thumb.jpg

Είναι καλά ή να ανεβάσω;

Γιατί στα 5V μου δείχνει 4.7;

Δημοσ.

Καλα ακριβο δεν το λες το smart. Απο εκει και περα ουτε καινουργιο θεωρειται μετα απο δυο χρονια , ειδικα αν δεν εχεις σωστα ρευματα στο σπιτι αλλα ακομη και του κουτιου να ηταν θα μπορουσε να εχει θεμα 

Δοκιμασε ένα occt psu test αν το pc κρασαρει μεσα στα 5 πρωτα λεπτα τότε εχεις θεμα με το τροφοδοτικο!

Με τίποτε. Η κάρτα τσεκαρίστηκε και σε άλλο PC και το τροφοδοτικό είναι ακριβό και καινούριο. 

Μακάρι να ήταν το τροφοδοτικό έχει άλλα 2 χρονάκια εγγύηση.

Πρέπει να είναι ο πίνακας με τα ρεύματα... Είναι το σπίτι παλιό και έχω διαρκώς προβλήματα.

(παρεπιμπτόντως με καμια δεκαριά bios reset συνήλθε και σας γράφω από το PC)

Επειδή το θέμα με τα ρεύματα με απασχολεί, να ρωτήσω το εξής:

Αν βγάλω τα ρεύματα από το auto στο bios, να τα ανεβάσω ή να τα βάλω στην τέρμα πάνω safe τιμή μήπως δεν σηκώνει σωστά;

Βλέπω πχ τώρα με software τις εξής τιμές:

Είναι καλά ή να ανεβάσω;

Γιατί στα 5V μου δείχνει 4.7;

Τις ενδείξεις τασεων τροφοδοτικου μεσο λογισμικου μην τους δίνεις και πολυ σημασία μονο με πολυμετρο θα δεις σωστές μετρήσεις....

Οσο για το αλλο που λες δεν χανεις κατι να δοκιμασεις αν και δεν νομιζω οτι ειναι εκει το θεμα.....

Παντως αμα το κανεις το νου σου στις θερμοκρασιες του επεξεργαστή....

• Like 1
Δημοσ.

Θα το κάνω το τεστ και σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Υπάρχει περίπτωση το τεστ να κάνει ζημιά;

Το σταμάτησα στα 2.18 γιατί είδα θερμοκρασία επεξεργαστή 72 βαθμούς...

Φλώρος; Να τ αφήσω;

Δημοσ.

Θα το κάνω το τεστ και σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Υπάρχει περίπτωση το τεστ να κάνει ζημιά;

Οχι αλλα μην το αφησεις να τρέχει και κανενα 2ωρο... 5-10 λεπτάκια φτάνουν!

• Like 1
Δημοσ.

Το άφησα και στο τρίλεπτο με 100 βαθμούς GPu και 80 cpu κατέρρευσε. Σταματήσε πάλι να δίνει εικόνα.

Κάτι κάψαμε τώρα και πάλι δε μπορώ να το συνέφερω..

Οκ επανήλθε με τα πολλά.... Δεν ξέρω. Τώρα μόνο οριζόντιο δουλεύει...

Δημοσ.

καθαρισμα ψυκτρες gpu & cpu

εχεις προβλημα θερμοκρασιας μεγαλο

ανοιξε και το κουτι απο τα πλαγια να αναπνευσει το συστημα και ξαναδοκιμασε (τι κουτι εχεις? ανεμιστηρια εχει?)

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά που λες φίλε μου, έχουνε ήδη γίνει. 

Μιλάμε για κουτί ανοιχτό έτσι κι αλλιώς με 3 μεγάλα φουρφούρια να βαράνε.

Έτσι έγινε το τεστ που κράτησε 3 λεπτά...

Δημοσ.

Και μολις βρήκες το πρόβλημα σου...

Και στον επεξεργαστή και στην κάρτα οι θερμοκρασίες σου είναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ.

Σε gaming φαση όμως αποκλείεται ο επεξεργαστής να πηγαίνε τόσο ψηλά....

Οποτε ψήνεται η καρτα σου και κλείνει....

Παστα της έχεις αλλάξει ποτε? Αν ναι εβαλες σωστή ποσοτητα? Τον ανεμηστήρα τον ακους να γκαζώνει όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία? 

Ελπιζω να μην έχεις πειράξει fan profiles κτλ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...