geotrian Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, πήγα να εγκαταστήσω το modem μου (TP-Link WiFi Modem/Router Ν300 Annex B TD-W8970B) σημερα και δεν αναβει καθολου το λαμπακι απ το adsl. ο παροχος μου ειναι ο οτε. ξερετε τι μπορει να φταιει? η συνδεσμολογια ειναι σωστη
SaFiS Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Annex B είναι για ISDN γραμμή.Αν έχεις PSTN θέλεις Annex A, οπότε μην περιμένεις να συγχρονίσει...
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, πήγα να εγκαταστήσω το modem μου (TP-Link WiFi Modem/Router Ν300 Annex B TD-W8970B) σημερα και δεν αναβει καθολου το λαμπακι απ το adsl. ο παροχος μου ειναι ο οτε. ξερετε τι μπορει να φταιει? η συνδεσμολογια ειναι σωστη αν η γραμμη παιζει το κοβω οπως ειπε ο φιλος πιο κατω για λαθος annex .αν ειναι σωστο δοκιμασε firmware update και δοκιμη σε αλλη γραμμη αλλιως πισω.αλλα μαλλον λαθος annex
Λύση geotrian Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Λύση Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ευχαριστω πολυ.. αλλα ηταν θεμα της γραμμης...διορθωθηκε...
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Οκ θα το φροντισω... .ευκολο μεσα απο το Web interface.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα