Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις αυτων το σκληρο δισκο? τον εχω κανει διαμορφοση και ακομα οταν τον βαζω στον laptop μου βγαζει κανονικα τον σκληρο 'my passport (G:)' αλλα και 'Μοναδα CD (F:) WD unlocker' ξερει καποιος να μου εξηγησει τη ειναι αυτο και πως μπορω να το βγαλω? ευχαριστω.

Δημοσ.

Λογικά ειναι καποιο απο τα προγράμματα της western digital που έχει μέσα ο δίσκος για διάφορα πράγματα ανάμεσα σε αυτο να τον κάνεις και lock για να προστατεύεις τα αρχεία σου , νομίζω αμα του κάνεις ενα format δεν θα στο βγάζει πλέον

Δημοσ.

το εκανα 2 φορες διαμόρφωση... με τα e-shop που μηλησα μου λενε οτι δεν εχω προβλημα, απλα θα βγαζει κι αυτο το αρχειο. αλλα ειναι σπαστικο.

Δημοσ.

Οχι ρε φιλε, με το που τον πηρα τον εκανα διαμόρφωση. Δεν εκανα εγκατάσταση τπτ.

Δημοσ.

Εντάξει αφου δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος και δεν σε επηρεάζει αυτο σε τίποτα μπορείς να το αφήσεις ως έχει , απο περιέργεια ομως δοκίμασε τον και αλλο pc

Δημοσ.

δοκιμασα τα παντα. δυο μερες ασχολουμε μαυτον και ξερεις αν σε κολισει κατι τελειωσε... θα τον πουλησω και ξανα WD με τπτ... ευχαριστω για το ενδιαφερον παντος.

Δημοσ.

oxi απλα οταν τον βαζω σε οποιοδηποτε laptop ανοιγει 2 παράθυρα. το ενα του σκληρου και το αλλο που σου ειπα πιο πανω. και πρεπει να παταω στο αλλο παραθυρο 'ok' 'exit'.  

Δημοσ.

Ότι νομίζεις εσυ κάνει πάντως δεν ειναι και τόσο τραγικό μπορεί να ειναι καποιο είδους προστασία του δίσκο και απο την στιγμή που δουλεύει μια χαρά .....

Δημοσ.

Φιλε μου μετα απο άπειρες ωρες ασχολειας με το σκληρό το εκανα κι εφυγε εκεινο. Κατεβασα ολα τα προγράμματα της wd τα εγκατέστησα εβαλα εβγαλα κωδικους.... δεν ξερω ακριβωςς τι εκανα αλλα εφυγε. Το μονο που εύχομαι ειναι αυριο μεθαύριο μην κλειδώσει κανας σκληρός και τα χασω ολα.

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο θέμα είχα με τον ίδιο δίσκο, απλά έσβησα το partition απο την διαχείριση υπολογιστή των Windows και μετά διαμόρφωση

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...