BloodDonor89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα μου έδωσαν μια radon r5 230 1gb και μάλιστα με εγγύηση γιατί δεν του έκανε για gaming. Εγώ είχα αυτή του επεξεργαστή a6-5400k. Παίζω κάποια παιχνίδακια αλλά δεν κοιτάω γραφικά τόσο όσο το να είναι smooth το game. Να μην κολλάει όσο είναι δυνατόν. Επίσης να πω στην κάρτα γραφικών που έχει ο επεξεργαστής δίνω 2gb από τη ram Ποια λέτε να κρατήσω;
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Κράτα του επεξεργαστή, αν υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις θα είναι αμεληταίες, (αν και εγώ νομίζω του επεξεργαστή είναι λίγο καλύτερη). Η προσθετη κατανάλωση που θα εισάγεις στο σύστημα δεν έχει νόημα
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εχω ενα προβλημα ομως με αυτη τυο επεξεργαστη. Αλλαξα χθες οθονη μια flatron w2243s μεταχειρισμενη απο εναν φιλο εδω), και λεω δε βαζω και την καρτα γραφικων. Του εκανα φορματ ολα κομπλε, και ηθελα τωρα να δω ποια ειναι καλυτερη στο ματι. Η αναλυση που χρησημοποιω ειναι 1900χ1280. Με την r5 ειναι μια χαρα καθαρη εικονα. Με αυτη του επεξεργαστη εχει μια θολουρα που κουραζει παρα πολυ. Γιατι το κανει αυτο;
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παίξε λίγο με τις αναλύσεις προσωπικά πάντως δεν βλέπω καμια θολούρα , φαντάζομαι έχεις περάσεις drivers έτσι ?
BloodDonor89 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δυστυχώς νόμιζα ότι με screenshot θα φαινόταν αλλά δεν... Είναι θέμα ευκρίνειας...γιατί όταν επιλεγω από τις επιλογές της οθόνης να είναι στο φουλ φτιάχνει λίγο με την ενσωματωμένη. Αλλά δεν αγγίζει την ευκρηνεια που έχει η r5 επίσης στο φουλ. Έχει καμία επιλογή το catalyst? Να βγάλω και να ξανά βάλω τους drivers?
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Βγάλε και ξανα βάλε τους drivers αν και δεν νομίζω οτι θα κάνει καμια διαφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα