mask2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μου πείτε την πιο καλή και οικονομική λύση στο εξής. Στο χωριό ο ξάδερφος που μένει στο διπλανό σπίτι έχει ιντερνετ. Θα ήθελα λοιπόν να μπορώ και εγώ να συνδεθώ(μου δίνει κανονικά κωδικούς κλπ) αλλά όχι απλά να παίρνει το laptop σήμα. Θα ήθελα να δίνω wi-fi σε όλο το σπίτι μου. Δλδ να παίρνω ιντερνετ από το δίπλα σπίτι και να το διαμοιράζω σε όλο το δικό μου. Έτσι θα έχω ιντερνετ όταν πηγαίνω. Η απόσταση δεν είναι μεγάλη. Περίπου 15 μέτρα χωρίζουν τα σπίτια χωρίς να παρεμβάλλεται τίποτα. Επίσης υπάρχει τρόπος να συνδεθούμε και από καμιά 200αρια μέτρα μακριά χωρίς εμπόδια(ούτε δέντρο) και να μοιράσουμε πάλι ιντερνετ; Ευχαριστώ πολύ.
LiquidTroll Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 https://www.skroutz.gr/s/2650076/Tenda-A30-Wireless-N300-Range-Extender.html
aposporis Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Για το δικό σου σπίτι βάλε καλώδιο και αν έχεις κανένα παλιό μόντεμ ρούτερ, χρησιμοποιείς αυτό. Για το μακρινό σημείο θα χρειαστείς access point και στα δύο σημεία γιατί δε θα φτάσει στο ένα μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα