Προς το περιεχόμενο

Σπασμενη οθονη zte e8q

george200-13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Σημερα επεσε απο τα χερια μου το ταμπλετ και εσπασε η οθονη. Και να φανταστειτε επεσε και με την θηκη....

Αν και εχει εγγυηση ξερω οτι δεν το καλυπτει λογο δικου μου λαθος. Η οθονη δειχνει κανονικα χωρις παραμορφωση χρωματων απλα υπαρχουν δυο ριγματα ή γρατσουνιες αν δεν ειναι σωστη η λεξη.

Ξερετε απο που θα βρω ανταλλακτικο; Δεν υπαρχει προβλημα χρηματων οποτε μπορει να ειναι και γνησια. Δεν θελω να στειλω στην zte να μου το φτιαξει με πληρωμη γιατι θελω να πειραματιστω μονος μου ;) εκτος και αν μου πειτε οτι ειναι πολυ δυσκολο.

Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εσπασε η οθονη αλλα το digitizer ή μηχανισμος αφης ελληνιστι.... Και ναι ειναι πολυ δυσκολο να πειραματιστεις με αλλαγη του... Αν θες πειραματα αλλαξε ολο το πακετο οθονη-digitizer .... Πιο ευκολο και το πιο πιθανο ετσι θα το βρεις το ανταλλακτικο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετα απο τοσες μερες, τελικα με περνουν τηλεφωνο απο την zte και μου λενε οτι θα μου στειλουν καινουριο χωρις χρεωση, αν και η εγγυηση εχει ληξη πριν ενα μηνα....

Τι να πω, τους φανηκε ποιο ακριβο να το φτιαξουν απο το να μου δωσουν καινουριο;;;

Οχι οτι με πειραζει βεβαια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...