george200-13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπερα παιδια, Σημερα επεσε απο τα χερια μου το ταμπλετ και εσπασε η οθονη. Και να φανταστειτε επεσε και με την θηκη.... Αν και εχει εγγυηση ξερω οτι δεν το καλυπτει λογο δικου μου λαθος. Η οθονη δειχνει κανονικα χωρις παραμορφωση χρωματων απλα υπαρχουν δυο ριγματα ή γρατσουνιες αν δεν ειναι σωστη η λεξη. Ξερετε απο που θα βρω ανταλλακτικο; Δεν υπαρχει προβλημα χρηματων οποτε μπορει να ειναι και γνησια. Δεν θελω να στειλω στην zte να μου το φτιαξει με πληρωμη γιατι θελω να πειραματιστω μονος μου εκτος και αν μου πειτε οτι ειναι πολυ δυσκολο. Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δεν εσπασε η οθονη αλλα το digitizer ή μηχανισμος αφης ελληνιστι.... Και ναι ειναι πολυ δυσκολο να πειραματιστεις με αλλαγη του... Αν θες πειραματα αλλαξε ολο το πακετο οθονη-digitizer .... Πιο ευκολο και το πιο πιθανο ετσι θα το βρεις το ανταλλακτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ευχαριστω για την απαντηση...τελικα το εστειλα στην zte να μου το φτιαξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Σου το περασαν στην εγγυηση ή θα πληρωσεις;;;και αν ναι ,ποσο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Οχι δεν μου την περασαν 55€μου ειπαν δεν ξερω αν ειναι και τα μεταφορικα μεσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitrislos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ξέρω ένα μαγαζί στο Αιγάλεω που φτιάχνει τέτοια πραγματα αν θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μετα απο τοσες μερες, τελικα με περνουν τηλεφωνο απο την zte και μου λενε οτι θα μου στειλουν καινουριο χωρις χρεωση, αν και η εγγυηση εχει ληξη πριν ενα μηνα.... Τι να πω, τους φανηκε ποιο ακριβο να το φτιαξουν απο το να μου δωσουν καινουριο;;; Οχι οτι με πειραζει βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ωραιος!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα