EbToX Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί αποφάσισα να ανοίξω το κουτί και να το καθαρίσω απο τις σκονες γιατι τα ανεμηστιρακια κανανε πολυ θόρυβο οταν ετρεχε ο υπολογιστης. Το άνοιξα λοιπόν και μιας και το ανοιξα που το ανοιξα ειπα να αλλαξω την παστα στον επεξεργαστη που ειχε λιωσει σχεδον ολη. Εκεί κάπως μου ξεφυγε και επεσε και λιγο στις ακρες του cpu και πανω στην μητρικη, τον εβγαλα εγω για να δω μην καθαρισω τιποτα και καθαριζοντας το μου επεσε ελαχιστη πανω στα Pins του socket.Τρομοκρατήθηκα αλλα δεν τολμησα να ακουμπισω τα pins για να μην τους κανω καμια ζημεια. Έβαλα όλα τα πραγματα μετα πισω στην θεση τους και πηγα να το τρεξω και το pc ανοίγει για 5-6 δευτερόλεπτα και μετα σβήνει και ξαναανοιγει για να κανει το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα. Αυτό το ειχα παθει και αλλες φορες που ειχα καθαρισει το pc και εφταιγε το γεγονος οτι δεν ειχα βαλει σωστα το ανεμηστιράκι της cpu αλλα τώρα το έχω δοκιμάσει να ξαναβάλω το ανεμηστιρακι 2 φορες μετά δοκίμασα και αλλο ανεμηστιρακι και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω και δεν θελω να το στειλω ακομα σε καποιον τεχνικο εαν δεν δοκιμασω τα παντα . Έχω παρατηρήσει πως οταν παταω το κουμπί για να ξεκινήσει το ανεμηστιρακι του επεξεργαστη δεν ξεκινάει αμέσως αλλά παει να ξεκινησει και κολλαει 2 φορες (σαν να εχει φρακαρει) και μετα τρεχει κανονικα αλλα στο επομενο δευτερολεπτο σβηνει ο υπολογιστης. Το pc το είχα φτιάξει μονος μου πριν 2μιση χρόνια και μου ετρεχε κανονικα χωρις προβληματα. Ο επεξεργαστης μου ειναι intel core i3 3220 3.30ghz Θέλω τώρα να μαθω μηπως ολο αυτο γινεται επειδη τα pins λερώθηκαν απο την παστα του επεξεργαστή; Μηπως παρολες μου τις προσπαθειες συνεχιζω να βαζω λαθος το ανεμηστιρακι και δεν εχει το προβλημα ο επεξεργαστης; Ευχαριστω.
kraken92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία του επεξεργαστή για να δουμε τι ζημιά έχει;
nikos1982 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 απ οτι καταλαβα τα πινς δεν τα καθαρισες.γτ απορείς που στο κανει αυτο;;;; τωρα πως θα τα καθαρισεις τα απολυτά ευαίσθητα πινακια της μητρικης ειναι απορια όλων για το πως θα αποφυγεις την ζημιά.
EbToX Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 θα βγαλω φωτογραφια τα πινς οταν μπορεσω να δειτε ακριβως για τι πραγμα μιλαω.
EbToX Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 λοιπον μαγκες, μου ειπε ενα παιδι να δοκιμασω να τα καθαρισω με μια οδοντοβουρτσα απαλα απαλα για να μην κανω ζημεια στα πινς και καταφερα να τα καθαρισω επι το πλειστων (τωρα εχει μεινει παρα πολυ μικρη ποσοτητα στην βαση των πινς). η παστα ειχε πεσει σε 4 πινς συνολικα και τωρα φαινονται καθαρα. θα δοκιμασω να το βαλω στην πριζα και ο θεος βοηθος. ΔΟΥΛΕΨΕ! η λυση ηταν αυτη, επρεπε να μια οδοντοβουρτσα να καθαρισω τα πινς απαλα απαλα και τωρα ειμαι κομπλε. ευχαριστω οσους μπηκατε στον κοπο να απαντησετε και να με βοηθεσετε! 1
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί αποφάσισα να ανοίξω το κουτί και να το καθαρίσω απο τις σκονες γιατι τα ανεμηστιρακια κανανε πολυ θόρυβο οταν ετρεχε ο υπολογιστης. Το άνοιξα λοιπόν και μιας και το ανοιξα που το ανοιξα ειπα να αλλαξω την παστα στον επεξεργαστη που ειχε λιωσει σχεδον ολη. Εκεί κάπως μου ξεφυγε και επεσε και λιγο στις ακρες του cpu και πανω στην μητρικη, τον εβγαλα εγω για να δω μην καθαρισω τιποτα και καθαριζοντας το μου επεσε ελαχιστη πανω στα Pins του socket.Τρομοκρατήθηκα αλλα δεν τολμησα να ακουμπισω τα pins για να μην τους κανω καμια ζημεια. Έβαλα όλα τα πραγματα μετα πισω στην θεση τους και πηγα να το τρεξω και το pc ανοίγει για 5-6 δευτερόλεπτα και μετα σβήνει και ξαναανοιγει για να κανει το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα. Αυτό το ειχα παθει και αλλες φορες που ειχα καθαρισει το pc και εφταιγε το γεγονος οτι δεν ειχα βαλει σωστα το ανεμηστιράκι της cpu αλλα τώρα το έχω δοκιμάσει να ξαναβάλω το ανεμηστιρακι 2 φορες μετά δοκίμασα και αλλο ανεμηστιρακι και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι αλλο να κάνω και δεν θελω να το στειλω ακομα σε καποιον τεχνικο εαν δεν δοκιμασω τα παντα . Έχω παρατηρήσει πως οταν παταω το κουμπί για να ξεκινήσει το ανεμηστιρακι του επεξεργαστη δεν ξεκινάει αμέσως αλλά παει να ξεκινησει και κολλαει 2 φορες (σαν να εχει φρακαρει) και μετα τρεχει κανονικα αλλα στο επομενο δευτερολεπτο σβηνει ο υπολογιστης. Το pc το είχα φτιάξει μονος μου πριν 2μιση χρόνια και μου ετρεχε κανονικα χωρις προβληματα. Ο επεξεργαστης μου ειναι intel core i3 3220 3.30ghz Θέλω τώρα να μαθω μηπως ολο αυτο γινεται επειδη τα pins λερώθηκαν απο την παστα του επεξεργαστή; Μηπως παρολες μου τις προσπαθειες συνεχιζω να βαζω λαθος το ανεμηστιρακι και δεν εχει το προβλημα ο επεξεργαστης; Ευχαριστω. Επειδη χωρις να θελω να προσβαλλω την ατσαλοσυνη σου μου φανηκε λιγο cartoon το ολο story......... καλυτερα να μη ξαναβαλεις χερι στο πισι σου φιλε μου. Στο τσακ τη γλυτωσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα