markoskerass Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, θέλω να βρω έναν ανεμιστήρα για την ψύκτρα του τίτλου (120mm) αφού ο stock δεν μου φαίνεται και πολύ καλός. Θέλω να είναι όσο πιο δυνατός γίνεται,όσο πιο πολύ πίεση κλπ, χωρίς να μας νοιάζει καθόλου για τον θόρυβο. Μπάτζετ 15-20 ευρώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans/m/698/Corsair.html?keyphrase=sp+fan+12 να σαι δεν σε βαζω ακριβως ποιο να παρεις αρκει να ειναι sp (static pressure) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans/m/698/Corsair.html?keyphrase=sp+fan+12 να σαι δεν σε βαζω ακριβως ποιο να παρεις αρκει να ειναι sp (static pressure) Ευχαριστώ. Εαν πάρω 2 από αυτά και τα βάλω σε push-pull θα δω διαφορά πιστεύεις, η δεν αξίζει τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 φιλε εξαρταται απο το κουτι σου ? εαν εχει θετικη η αρνητικη πιεση και θαδεις διαφορα της ταξης των 5 βαθμων το πολυ κατω edit δες εδω για περισσοτερα http://www.overclock.net/t/1380258/push-pull-worth-it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voldemort Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, θέλω να βρω έναν ανεμιστήρα για την ψύκτρα του τίτλου (120mm) αφού ο stock δεν μου φαίνεται και πολύ καλός. Θέλω να είναι όσο πιο δυνατός γίνεται,όσο πιο πολύ πίεση κλπ, χωρίς να μας νοιάζει καθόλου για τον θόρυβο. Μπάτζετ 15-20 ευρώ. Ευχαριστώ Προσωπικα το θεωρω περιττο.Ανεμιστηρες με High static εχουν νοημα σε υδροψυξη λογω των fins και της δομης τους,την τοποθετηση της υδροψυξης κλπ. Η 212 evo εχει παραλληλα fins με την ροη του αερα και οτι δουλεια ειναι να κανει την κανει.Οι διαφορες που θα δεις κατα την γνωμη μου θα ειναι ελαχιστες και εαν βαλεις τα sp corsair 120 με 3,1 Static Pressure(δηλαδη full στροφες)θα με θυμηθεις λεγοντας σου οτι θα εχεις ενα αεροσκαφος μονιμα μεσα στο pc σου. Aπλα η γνωμη μου.Αυτος που εχει η 212 ειναι μια χαρα σε ολα και Balance. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 +1 voldemort, δεν πιστευω οτι θα δεις διαφορες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν θες την απόλυτη σκούπα και επιδόσεις, πάρε ένα τέτοιον http://www.e-shop.gr/scythe-dfs123812h-3000-ultra-kaze-120mm-fan-p-PER.807956 Εχω δυο σε 212 evo και Full load 95βαττ επεξεργαστής έχει τους 36 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλοί φαίνονται. Η μάρκα όμως δεν είναι πολύ γνωστή. Οπότε το επόμενο ερώτημα είναι sp 120 ή τους scythe;Οι δεύτεροι φαίνονται να έχουν περισότερα rpm.Δεν έχουν static pressure όμως :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Οι Scythe έχουν static pressure 6.1 Δεν τους πρότεινα τσάμπα! Το διάβασα σε ένα review. Αν θες ψάξε το. Τους έχω και είναι πολύ δυνατοί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εχεις δίκιο. Να ρωτησω κάτι άλλο τώρα. Εαν τα αγοράσω σε ενα site που κοίταξα για να τρέξουν 2800 rpm θέλουν 12v. Υπάρχει κάποιο fan controller που το βάζεις στην πρίζα και να βγάζει 12v? Θέλω να τα τρέχω στα τέρματα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Παίρνεις ένα τέτοιο και τα συνδέεις στα μαύρα κίτρινα. Να ξέρεις, κάνουν θόρυβο. Πολύ! Δες το youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Παίρνεις ένα τέτοιο και τα συνδέεις στα μαύρα κίτρινα. Να ξέρεις, κάνουν θόρυβο. Πολύ! Δες το youtube Wow. Δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να ακούω τα ελικόπτερα που περνάνε απο πάνω χαχα. Θα αγοράσω ενα από αυτά να δω τι παίζει και αν μου αρέσουν θα πάρω κιαλο. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 δεν θα δεις διαφορες εαν βαλεις και δευτερο ανεμιστηρα.το πολυ 1-2 βαθμους και αν...κατσε οπως εισαι μια χαρα ειναι ο στοκ της ψυχτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μια χαρα ειναι ο στοκ της 212. Απο τους καλους και σχετικα ησυχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα