Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Αυτες τις μερες αγορασα ενα μεταχειρισμενο Peugeot αλλα τα μπροστινα ηχεια δεν δουλεουν και θελω να αγορασω καινουρια. Το budget ειναι μικρο, γυρω στα 50-60 ευρω.
Θα ηθελα να εχει οσο το δυνατον καλα πριμα και να μην μπουκωνει πολυ με το μπασο.

Επειδη ομως ειμαι ασχετος ηθελα να σας ρωτησω ποια θα μου προτεινατε και ποια θα ταιριαζαν στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχουν διαφορα μεγεθη και διαστασεις.
Αυτα που φορουσε ηταν τα εξης:

http://www.kijiji.it/annunci/ricambi-e-accessori/alessandria-annunci-alessandria/coppia-casse-majestic-ap241t-180w/52388440

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι τά ηχεία,έχουν τό πρόβλημα?Εβαλες κάποιο άλλο μεγάφωνο στήν γραμμή καί δουλεύει?

Δημοσ.

Τήν διαπίστωση ότι δέν δουλεύουν τά ηχεία τήν κάνεις καί μόνος σου.Τό ΓΙΑΤΙ δέν δουλεύουν είναι τό ζητούμενο.Μπορεί νά είναι 1)καμμένα τά ηχεία,2)μπορεί νά είναι κομμένα καλώδια,3)μπορεί νά είναι καμμένη η έξοδος τής πηγής,4)μπορεί τό fader νά είναι γυρισμένο στά πίσω ηχεία.Αν συμβαίνει κάτι από όλα αυτά δέν παίζουν τά ηχεία.Μόνο στήν 1 περίπτωση τά ηχεία χρήζουν αντικατάστασης.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΛΟιπον και εμανα της εταζερας χθες σταματησε να παιζει το ενα ηχειο.Συνεδεσα το καλωδιο του στο αλλο και παιζει κανονικα,Επισης απο οτι ειδα τα συρματακια που οδηγουν στις εισοδους του ηχειου ειναι οκ.

ΜΑλλον αποκλειω το 2 και το 4.

Πως μπορω να δω το 3?|

Και κατι ακομη.Ξερει καποιος αξιοπιστο site με ηχεια αυτοκινητου σε καλες τιμες (και ας ειναι και blemished box).....

16 εκατοστων ψαχνω (αν και απο οτι εχω καταλαβει ειναι δυσευρετα).

Δημοσ.

Αφού συνέδεσες τό καλώδιο τού ηχείου πού δέν λειτουργεί,στό άλλο ηχείο καί αυτό λειτουργεί,σημαίνει ότι το καλώδιο είναι καλό,η έξοδος τής πηγής είναι καλή,άρα τό ηχείο πού δέν λειτουργεί,είναι καμμένο.Ηχεία 16 εκ σαφώς καί υπάρχουν,είναι αρκετά διαδεδομενη διάσταση γιά ηχεια εταζέρας,αλλά καί πόρτας.Αν βάλεις ώς αναζήτηση στό Google "ηχεία αυτοκινήτου 16 cm" θά σού βγάλει αρκετά αποτελέσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...