DjAde Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 το gameplay του παιχνιδιου οταν στριβει, ειναι σαν τα παιχνιδια στο κινητο ελεος 2
panos2171 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε εδώ αλλά είπαν στο twitter ότι αυτή η κάμερα θα μια από τις επιλογές και όχι η default και μόνιμη κάμερα... 1
vasilisaerox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 εγώ αν πω ότι θα ήθελα τα αμάξια από το underground 1 και 2 θα με παρεξηγήσουν? 1
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δε βλέπω σχέσεις στο στροφόμετρο και αρχίζω να φοβάμαι ότι πάλι δε θα χει manual κιβώτιο...Με ποιο σκεπτικό το κάνουν αυτό σε ένα καθαρά racing παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω.
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πάντως τα αυτοκίνητα έχουν βάρος επιτέλους.Αν θα έχουν διαφορετικό βάρος το καθένα δεν ξέρω,αλλά δεν πετάνε πια όπως στα προηγούμενα burnout need for speed της 7ετίας (excluding shift) 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Πάντως τα αυτοκίνητα έχουν βάρος επιτέλους.Αν θα έχουν διαφορετικό βάρος το καθένα δεν ξέρω,αλλά δεν πετάνε πια όπως στα προηγούμενα burnout need for speed της 7ετίας (excluding shift) αυτό ναι ήταν τρελή φόλα! και μάλιστα έβγαλαν πόσα 2 ή 3 nfs σα το burnout;εμετικό!
mclein Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δε βλέπω σχέσεις στο στροφόμετρο και αρχίζω να φοβάμαι ότι πάλι δε θα χει manual κιβώτιο...Με ποιο σκεπτικό το κάνουν αυτό σε ένα καθαρά racing παιχνίδι δεν μπορώ να καταλάβω. με το σκεπτικό οτι 13 έως 20 χρονων παιζουν στο auto. με το σκεπτικο οτι στην αμερικη ειναι δεδομενο οτι αγοραζεις αυτοματο αυτοκινητο. με το σκεπτικο οτι χιλιαδες κοσμου παιζει στο αυτοματο το project cars + assetto corsa... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 με το σκεπτικο οτι χιλιαδες κοσμου παιζει στο αυτοματο το project cars + assetto corsa... παίζουν sim παιχνίδια στο auto; Τότε είναι ότι πιο fail gamers ever!
mclein Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 παίζουν sim παιχνίδια στο auto; Τότε είναι ότι πιο fail gamers ever! μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε την αληθεια, μονο γι αυτους που γραφουν στα θεματα αυτου του φορουμ...
wazzaa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Ελπίζω (και πιστεύω) ότι θα υπάρχει Manual επιλογή στις ταχύτητες. Δηλαδή δεν βρίσκω το λόγο να κάνουνε κάτι τέτοιο σε Racing game.Περιμένω βέβαια σύντομα και άλλες πληροφορίες περισσότερο για το θέμα του Online και για την εξήγηση του "Crew" που θα έχεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Need For Speed Capable Of Photorealistic Visuals – Reality versus In-Engine Comparison Screenshots 4
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ελπίζω να είναι από την μηχανή γραφικών του παιχνιδιού και όχι απλώς να δείχνουν τις δυνατότητες τις Frostbite .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα