Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν δείχνει όντως έτσι, μιλάμε για CGI επίπεδο..
nektarios_rs Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μακάρι, προσωπικά μου φαίνονται εκτός πραγματικότητας, ίσως είναι από κάνα showroom του παιχνιδιού...
Bigi444444 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Κρατάμε καλαθάκι σχετικά με τα γραφικά που βλέπουμε στις Ε3 γιατί ακόμα και οι πιο αξιόπιστοι αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι.Κι εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα, ο ήχος δε ιδιαιτέρως.Δε μου αρέσει καθόλου βέβαια αυτό το "πλάγιασμα" της κάμερας κάθε που γλιστράει το αυτοκίνητο.Ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί. 4
wazzaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Τουλάχιστον σαν project πάει καλά, από εκεί και πέρα θα δείξει όταν το πιάσουμε στα χέρια μας.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 αλήθεια πιστεύετε θα έχει τέτοια γραφικά; η frostbyte δεν μπορεί να τα δώσει σε κάνενα βαθμό..δείτε το bf:omaha φυσικά μου αρέσει ότι βλέπω ως τώρα,αλλά μην περιμένετε να δείτε στο παιχνίδι ότι στο vid... πολύ flares n lens... αααααχ,μου αρέσουν τα υγρά αμάξια,με ανάβουν :P
mclein Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 αυτές οι φωτογραφίες με τις σταγόνες επάνω στα αμάξια κλπ ήταν παρούσες εδώ κ 3 χρόνια... σε κάθε showroom όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω έχει ανάλογα γραφικά. το πρόβλημα βέβαια των nfs δεν είναι τα γραφικά......
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 σαφώς...σα να βλέπω την οδήγηση του rivals είναι...
wazzaa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δε μου αρέσει καθόλου βέβαια αυτό το "πλάγιασμα" της κάμερας κάθε που γλιστράει το αυτοκίνητο.Ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί. Το ίδιο ελπίζω και εγώ. Πιστεύω ότι το βάλανε για να "δειξουνε" και καλά μια διαφορά. Αν δεν βγαίνει και είναι συνεχώς στο παιχνίδι τότε μιλάμε θα σπάει νεύρα. Αλλά θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό.
InfinitySurfer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το ίδιο στυλ πλαγιάσματος κάμερας έχει και το Crew. Αλλα όχι τόσο εμφανές όσο το πάει εδώ. Εδω το έχουν παρακάνει λιγο. Το συνηθίζεις από κάποιο σημείο...αλλα εδω όντως είναι λίγο τραβηγένο. 1
Bigi444444 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δεν είναι και πρακτικό κιόλας έτσι, όταν στο κάνει σε διασταύρωση ειδικά βγαίνεις εντελώς στα τυφλά.Χάνεις πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο του δρόμου μπροστά σου. 2
Anastazio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οσο ταβλα ειναι η 993 στο βιντεο καθε καμενος petrolhead μεσα του ξερει οτι δε μπορει να ελπιζει στο nfs...δοξα το θεο δειξαν και λιγο gameplay να ειμαστε ησυχοι οτι το handling ειναι χαλια οπως παντα. 1
nektarios_rs Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 αααααχ,μου αρέσουν τα υγρά αμάξια,με ανάβουν :P Here: 8
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Here: αααααααααχ....gimme some moooooooooar!!! πέταξα το βρακάκι μου στο ταβάνι και κόλλησε..από την υγρασία :P
JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ken Block, Akira Nakai and Magnus Walker? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα