Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κρατάμε καλαθάκι σχετικά με τα γραφικά που βλέπουμε στις Ε3 γιατί ακόμα και οι πιο αξιόπιστοι αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι.Κι εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά αυτό που είδα, ο ήχος δε ιδιαιτέρως.Δε μου αρέσει καθόλου βέβαια αυτό το "πλάγιασμα" της κάμερας κάθε που γλιστράει το αυτοκίνητο.Ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί.

• Like 4
Δημοσ.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος. Τουλάχιστον σαν project πάει καλά, από εκεί και πέρα θα δείξει όταν το πιάσουμε στα χέρια μας.

Δημοσ.

αλήθεια πιστεύετε θα έχει τέτοια γραφικά; :P

η frostbyte δεν μπορεί να τα δώσει σε κάνενα βαθμό..δείτε το bf:omaha -_-

φυσικά μου αρέσει ότι βλέπω ως τώρα,αλλά μην περιμένετε να δείτε στο παιχνίδι ότι στο vid...

πολύ flares n lens...

αααααχ,μου αρέσουν τα υγρά αμάξια,με ανάβουν :P :P :P

Δημοσ.

αυτές οι φωτογραφίες με τις σταγόνες επάνω στα αμάξια κλπ ήταν παρούσες εδώ κ 3 χρόνια...

σε κάθε showroom όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω έχει ανάλογα γραφικά.

το πρόβλημα βέβαια των nfs δεν είναι τα γραφικά......

Δημοσ.

Δε μου αρέσει καθόλου βέβαια αυτό το "πλάγιασμα" της κάμερας κάθε που γλιστράει το αυτοκίνητο.Ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί.

Το ίδιο ελπίζω και εγώ.

Πιστεύω ότι το βάλανε για να "δειξουνε" και καλά μια διαφορά.

Αν δεν βγαίνει και είναι συνεχώς στο παιχνίδι τότε μιλάμε θα σπάει νεύρα. Αλλά θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτό.

Δημοσ.
Το ίδιο στυλ πλαγιάσματος κάμερας έχει και το Crew. Αλλα όχι τόσο εμφανές όσο το πάει εδώ.

Εδω το έχουν παρακάνει λιγο. Το συνηθίζεις από κάποιο σημείο...αλλα εδω όντως είναι λίγο τραβηγένο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι και πρακτικό κιόλας έτσι, όταν στο κάνει σε διασταύρωση ειδικά βγαίνεις εντελώς στα τυφλά.Χάνεις πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο του δρόμου μπροστά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Οσο ταβλα ειναι η 993 στο βιντεο καθε καμενος petrolhead μεσα του ξερει οτι δε μπορει να ελπιζει στο nfs...δοξα το θεο δειξαν και λιγο gameplay να ειμαστε ησυχοι οτι το handling ειναι χαλια οπως παντα. 

• Like 1
Δημοσ.

Here:   3ae0838cc1fe6d142d313fa8f2f2dca3.jpg

kleenex-lotion-tissues-upright-box.png

αααααααααχ....gimme some moooooooooar!!!

πέταξα το βρακάκι μου στο ταβάνι και κόλλησε..από την υγρασία :P :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...