Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα πρώτα μαντάτα δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά.

Το πάντα Online, και το "nο cockpit view", με χαλάνε.

Εχώ το "The Crew" και μετά από μερικές βδομάδες που δεν το είχα πιάσει, τώρα που πήγα να το δω, μου έχει κολλήσει στο "loading saved data".

Αυτά είναι τα κακά του always online.

Όσο για το "no cockpit view", είναι σημάδι οτι μπορεί να μην υποστηρίζει τιμονιέρα τελικά.... αλλα, θα δούμε.

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα πρώτα μαντάτα δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά.
Το πάντα Online, και το "nο cockpit view", με χαλάνε.
Εχώ το "The Crew" και μετά από μερικές βδομάδες που δεν το είχα πιάσει, τώρα που πήγα να το δω, μου έχει κολλήσει στο "loading saved data".
Αυτά είναι τα κακά του always online.
Όσο για το "no cockpit view", είναι σημάδι οτι μπορεί να μην υποστηρίζει τιμονιέρα τελικά.... αλλα, θα δούμε.

Ίσως αφοσιωθούν λίγο στο gameplay τώρα και καταφέρουμε να μην πάρουμε στροφή 90 μοιρων χωρις φρενο

Δημοσ.

ναι λες και ηταν playable κανενα nfs ποτε με τιμονιερα....οσο και να προσπαθησεις απλα δεν παιζετε με τις ταχυτητες που πανε τα αυτοκινητα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν μ αρεσε το drift κομματι τοσο πολυ,φαινεται πολυ ψευτικο να το πω?καπως...νταξει να ειχε drift races mono οπως τα underground αλλα τωρα να σ κυνηγανε οι μπατσοι και να driftareis με τετοιο τροπο ειναι λιγο υπερβολη και ψευτικο!

Δημοσ.

δεν μ αρεσε το drift κομματι τοσο πολυ,φαινεται πολυ ψευτικο να το πω?καπως...νταξει να ειχε drift races mono οπως τα underground αλλα τωρα να σ κυνηγανε οι μπατσοι και να driftareis με τετοιο τροπο ειναι λιγο υπερβολη και ψευτικο!

ειναι το στυλ burnout.Εγω θα το δοκιμασω οταν βγει και αν η κανονικη οδηγηση ειναι λιγο αληθοφανης θα το παρω.Διαφορετικα σε κανα προσφορα.Τοσο δυσκολο ειναι να το ξανακανουν να στριβουμε με τους τοιχους? Πολυ πιο καλο ηταν ετσι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...