InfinitySurfer Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τα πρώτα μαντάτα δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά. Το πάντα Online, και το "nο cockpit view", με χαλάνε. Εχώ το "The Crew" και μετά από μερικές βδομάδες που δεν το είχα πιάσει, τώρα που πήγα να το δω, μου έχει κολλήσει στο "loading saved data". Αυτά είναι τα κακά του always online. Όσο για το "no cockpit view", είναι σημάδι οτι μπορεί να μην υποστηρίζει τιμονιέρα τελικά.... αλλα, θα δούμε.
Sakiz105 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Τα πρώτα μαντάτα δεν είναι και πολύ ενθαρυντικά. Το πάντα Online, και το "nο cockpit view", με χαλάνε. Εχώ το "The Crew" και μετά από μερικές βδομάδες που δεν το είχα πιάσει, τώρα που πήγα να το δω, μου έχει κολλήσει στο "loading saved data". Αυτά είναι τα κακά του always online. Όσο για το "no cockpit view", είναι σημάδι οτι μπορεί να μην υποστηρίζει τιμονιέρα τελικά.... αλλα, θα δούμε. Ίσως αφοσιωθούν λίγο στο gameplay τώρα και καταφέρουμε να μην πάρουμε στροφή 90 μοιρων χωρις φρενο
garrett156 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 ναι λες και ηταν playable κανενα nfs ποτε με τιμονιερα....οσο και να προσπαθησεις απλα δεν παιζετε με τις ταχυτητες που πανε τα αυτοκινητα
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-eB2As2nw3I 1
nickarmy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 έχω αρκετά μεγάλη αισιοδοξία , μου άρεσε πολύ και το σύστημα μονταρίσματος του αμαξιού
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δεν μ αρεσε το drift κομματι τοσο πολυ,φαινεται πολυ ψευτικο να το πω?καπως...νταξει να ειχε drift races mono οπως τα underground αλλα τωρα να σ κυνηγανε οι μπατσοι και να driftareis με τετοιο τροπο ειναι λιγο υπερβολη και ψευτικο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τούμπανο δείχνει.. Need for Speed – Official E3 2015 Screenshots Released
Sakiz105 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 δεν μ αρεσε το drift κομματι τοσο πολυ,φαινεται πολυ ψευτικο να το πω?καπως...νταξει να ειχε drift races mono οπως τα underground αλλα τωρα να σ κυνηγανε οι μπατσοι και να driftareis με τετοιο τροπο ειναι λιγο υπερβολη και ψευτικο! ειναι το στυλ burnout.Εγω θα το δοκιμασω οταν βγει και αν η κανονικη οδηγηση ειναι λιγο αληθοφανης θα το παρω.Διαφορετικα σε κανα προσφορα.Τοσο δυσκολο ειναι να το ξανακανουν να στριβουμε με τους τοιχους? Πολυ πιο καλο ηταν ετσι 1
Tzimaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 απ 'ολα έχει α μπαξές για να παίξεις γουστάρω και ανάγκη για ταχύτητα of course!
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 To όλο concept μ αρέσει. Μένει να χει καλή οδήγηση, και σαν του rivals δε θα με χάλαγε πάντως. Y.Γ Στο 1ο trailer με το κυνηγητό μόνο εμένα μου θύμισε αυτό; https://youtu.be/C4vMv8Cp-iw?t=1m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα