nektarios_rs Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Έτρεξα το video σε ταχύτητα 0.25x, και παρατήρησα αυτά: Είναι κάτι που έχουμε να δούμε καιρό σε NFS. Δε ξέρω αν θα είναι το Underground 3 αλλά οπωσδήποτε τα bodykits και τα φουσκώματα είναι καλό σημάδι. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2015 από nektarios_rs
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Διορθώνεις μια τις εικόνες? Δεν βλέπω κάτι..
nektarios_rs Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Διορθώνεις μια τις εικόνες? Δεν βλέπω κάτι.. Ήταν μέσα σε spoiler.. φαίνονται τώρα? Edit: Βασικά μισό να τις ανεβάσω σε μικρότερες Edit2: Έβαλα links, δε δουλεύουν αλλιώς για κάποιο λόγο... Edit3: Φαίνεται το forum δεν συμπαθεί και τόσο το dropbox.. μπήκαν σε imgur 1
panos2171 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 To θέμα με τα τελευταία NFS δεν ήταν τόσο τα γραφικά όσο το gameplay. Το rivals ήταν εκπληκτικό στο οπτικό κομμάτι αλλά, μόνο εκεί.
gavros10 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Στο underground 2 ειχαμε το nissan 240sx και εδω το 180sx. Δεν με χαλαει καθολου.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 πάντως δεν θέλω να το βγάλουν αυτοί που βγάζουν το burnout,γιατί πολύ απλά δεν ξέρουν να φτιάχνουν τίποτα άλλο,πέρα από burnout και burnout σκηνικά.. Με πιο σκεπτικό,να βγάζεις NFS με στοιχεία burnout???? Ποιός είπε ότι θέλω να παίζω και να κάνω take downs,με την παραμικρή επαφή,βασικά με καμία επαφή δεν το θέλω αυτό..Εαν ήθελα,θα έπαιζα burnout που δε το παίρνεις και στα σοβαρά το παιχνίδι.. Γιαυτό ή θα βγάλουν ένα σοβαρό NFS ή ας το κλείσουν και αυτή την σειρά όπως έκαναν με το MOH. Ο κόσμος όλος έχει λυσάξει τόσα χρόνια στο να βγάλουν ένα nfsu3 και αυτοί τίποτα,πέρα βρέχει.Τί πέρασε η μόδα με τα καγκουροάμαξα; Δεν δέχομαι το GTA να έχει πιο πολύ και καλό customization από το nfs και να γουστάρω να το φτιάχνω εκεί και να κάνω κόντρες,απότι σε ένα καθαρά racing game. Τα nfs που βγαίνουν τα τελευταιά χρόνια,παίζει να απευθίνοντε για μέχρι 15 χρονών ανθρώπους. 1
JohnVani18 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω τι σχέσεις έχουνε πλέον Criterion και ΕΑ, αλλά κι εγώ ελπίζω να μην ξαναβγάλουν NFS, ας βγάλουν BurnOut μια και καλή. Όσο να 'ναι, ναί, πέρασε η μόδα, και έπιασαν τόσο τόπο γιατί ηταν γενικά η εποχή του tuning και όλοι είχαμε πόρωση με τα Fast n Furious, Max Power, Burn Out.. Εποχές γυμνασίου για μένα προσωπικά.. Καλές ηταν.. Και ίσως να είναι και νοσταλγία που θέλουμε κάτι τόσο πολύ. Ίσως στην τελική να μην μας αρέσει τόσο (αν και δε νομίζω). Εν αναμονή για λίγο παίδες! 1
mclein Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Τα nfs που βγαίνουν τα τελευταιά χρόνια,παίζει να απευθίνοντε για μέχρι 15 χρονών ανθρώπους. καλά τα λες.. όλα τα NFS κ γενικότερα η κακγουριά κ το φτιάξιμο είναι για επιστήμονες του CERN... οι μόνοι που ξεφεύγουν απ'τον κανόνα είναι οι μηχανικοί που αρμέγουν τα κουλά -κατα βαση- κορόιδα !
Sakiz105 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 καλά τα λες.. όλα τα NFS κ γενικότερα η κακγουριά κ το φτιάξιμο είναι για επιστήμονες του CERN... οι μόνοι που ξεφεύγουν απ'τον κανόνα είναι οι μηχανικοί που αρμέγουν τα κουλά -κατα βαση- κορόιδα ! Για αυτό τα θέλουμε σε game.Γιατί στην πραγματικότητα έχουμε την λογική κρίση να μην τα κάνουμε (εκτός απτο evoracing ) 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Need For Speed – New Details Emerge (Online Requirement, Dedicated Servers, Camera Views, Framerate Lock)
spartan29gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Need For Speed – New Details Emerge (Online Requirement, Dedicated Servers, Camera Views, Framerate Lock) Αυτο το always online με χαλαει πολυ.
wazzaa Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εντάξει μακάρι να είναι Underground 3 αλλά έχω χάσει τις ελπίδες εδώ και χρόνια....Πάντος περιμένουμε νεότερα... Ξέρουμε πότε θα έχουμε? E3 ή πιο νωρίς?
Anastazio Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπε να ειναι το underground 3 για να ειναι επιτυχημενο,βγηκαν τα 1-2 σε μια εποχη(βγηκαν επισεις παρα πολλα στο ιδιο κλιμα απο αλλες εταιρειες)που τοτε ηταν μοδα αυτη η καγκουρια και τελος,στα δικα μου ματια αν βγει κατι αντιστοιχο τωρα θα δειχνει αστειο οπως ενας τυπος που θα φοραει παντελονι καμπανα!Παιζω τη σειρα απο το 1996,καποια εχω λιωσει καποια δεν τα εγκατεστησα καν προφανως οσοι επιθυμειτε διακαως ριμπουτ με u3 μαθατε τοτε την σειρα αλλα για καποιους η σειρα δεν εχασε το δρομο της μετα το u2 αλλα μετα το porsche unleashed,τεσπα,καμια μαλακια θα βγαλουν παλι,τσαμπα το συζηταμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα