kaklikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδες καποιος που να θελει να τον κανω add? Θελω να κανω τα autolog recommendations για τα daily challenges!
Pure Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδες καποιος που να θελει να τον κανω add? Θελω να κανω τα autolog recommendations για τα daily challenges! Jimokios κανε με add αν θελεις το prestige ειναι πολυ δυσκολο εχει κανεις βρει κανενα καλο site για setup των αυτοκινητων?
Μαγειρας Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ρε παίδες με πέταξε εξω το game σημερα δυο φορες..και στις δυο στον ιδιο αγώνα με τον Magnus walker;;καπως ετσι λεγεται νομιζω ο τύπος ..εχει συμβεί σε κανεναν;;
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εχω αρχισει να τιλταρω με το παιχνιδι.Ειμαι στην 11η αποστολή του Εντι, με το circuit, και εχω απειρα fps drops. Τα εχω ολα τερμα low και απο κει που ειμαι στα 120+ fps, περναω μερικα φωτα, αναβει μια σειρηνα και παω 15 fps με αποτελεσμα να τρακαρω. Φταιει η ραμ μου μηπως? γτ το σκεφτομουν να ριξω αλλα 8 gb μεσα.Ή ειναι θεμα gpu?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μαλλον για θεμα drivers το κοβω,η καποιο bug...Το συστημα σου ειναι παραπανω απο αρκετο για το παιχνιδι... 1
Μαγειρας Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλησπέρα!ξερει κάποιος πως μπορω να μιλαω φωνητικά με τους αλλους συμπαίκτες;;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Διάβασα κάποια ποστ παραπάνω σχετικά με την αγορά από το instant gaming. Εσείς που το αγοράσατε με πιστωτική κάρτα το αγοράσατε ή με paypal; Προσπάθησα να κάνω την αγορά μέσω paypal και μου βγάζει σφάλμα. Με paysafe γίνεται η αγορά από Ελλάδα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 paysafe δε γινεται λογω cc...με paypal δεν εχω δοκιμασει αλλα εγω εχω αγορσει απο steam και g2a με πιστωτικη πειραως!μετα απο 2-3 αποτυχημενες προσπαθειες συνηθως..στα καπακια ολες σχεδον!
panos2171 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Χθες αγόρασα με χρεωστική Πειραιώς από G2A και τις προάλλες από instant gaming κανονικά με την πρώτη. Δείτε και το όριο της κάρτας (αν δεν είναι πιστωτική), εγώ όταν το είχα στα 600€ δεν περνούσε, το πήγα 1000€ και πλέον περνάει.
Μαγειρας Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Με χρεωστική εγω απο instant ..με την πρωτη σε μια απο τις δυο εταιρίες ασφαλείας που εχει ..δε θυμαμαι σε ποια..
RPDrummer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το αγόρασα παιδιά κάπως τυφλά ! Πείτε μου μονο αν ο κόσμος ειναι ζωντανός. έχει μπόλικα αμαξια στο δρόμο ή θα κοβω βόλτες μονος μου ;
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τελικά, μετάνιωσα τα 37.50 ευρώ που έδωσα. Είναι καλό για να περάσει η ώρα μόνο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 αφου ειναι καλο για να περασει η ωρα γτ το μετανιωσες? τι σκοπευες να κανεις με τα 37,50?επενδυση στο μελλον?Απλο παιχνιδι ειναι για να περασεις τον χρονο σου ευχαριστα...
RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Επαιξα 2-3 ωρες και *** τελειως.Ειχα να παιξω χρονια racing παιχνιδι, οπότε στην αρχή γούσταρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα