Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες καποιος που να θελει να τον κανω add? Θελω να κανω τα autolog recommendations για τα daily challenges!

Jimokios κανε με add αν θελεις

το prestige ειναι πολυ δυσκολο εχει κανεις βρει κανενα καλο site για setup των αυτοκινητων?

Δημοσ.

Ρε παίδες με πέταξε εξω το game σημερα δυο φορες..και στις δυο στον ιδιο αγώνα με τον Magnus walker;;καπως ετσι λεγεται νομιζω ο τύπος ..εχει συμβεί σε κανεναν;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω αρχισει να τιλταρω με το παιχνιδι.Ειμαι στην 11η αποστολή του Εντι, με το circuit, και εχω απειρα fps drops.

Τα εχω ολα τερμα low και απο κει που ειμαι στα 120+ fps, περναω μερικα φωτα, αναβει μια σειρηνα και παω 15 fps με αποτελεσμα να τρακαρω. :mad:

Φταιει η ραμ μου μηπως? γτ το σκεφτομουν να ριξω αλλα 8 gb μεσα.Ή ειναι θεμα gpu?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβασα κάποια ποστ παραπάνω σχετικά με την αγορά από το instant gaming. Εσείς που το αγοράσατε με πιστωτική κάρτα το αγοράσατε ή με paypal; Προσπάθησα να κάνω την αγορά μέσω paypal και μου βγάζει σφάλμα. Με paysafe γίνεται η αγορά από Ελλάδα;

Δημοσ.

paysafe δε γινεται λογω cc...με paypal δεν εχω δοκιμασει αλλα εγω εχω αγορσει απο steam και g2a με πιστωτικη πειραως!μετα απο 2-3 αποτυχημενες προσπαθειες συνηθως..στα καπακια ολες σχεδον!

Δημοσ.

Χθες αγόρασα με χρεωστική Πειραιώς από G2A και τις προάλλες από instant gaming κανονικά με την πρώτη. Δείτε και το όριο της κάρτας (αν δεν είναι πιστωτική), εγώ όταν το είχα στα 600€ δεν περνούσε, το πήγα 1000€ και πλέον περνάει.

Δημοσ.

Το αγόρασα παιδιά κάπως τυφλά ! 

Πείτε μου μονο αν ο κόσμος ειναι ζωντανός. έχει μπόλικα αμαξια στο δρόμο ή θα κοβω βόλτες μονος μου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...