panos2171 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Η ομάδα του high stakes και του underground συνταξιοδοτηθηκε ρε γμτ...
Parapas Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 60 fps without parameters, EApls? please be underground 3 please be underground 3 please be underground 3 please be underground 3 και ελπίζω να μην είναι η ομάδα που έκανε τα burnout....γιατί το παιχνίδι ήταν κάτι το ενδιάμεσο,που δεν μου άρεσε καθόλου! Επίσης customisable gamepad controls please.... 2
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Το αδιαφορο handling ειναι λογο της ομαδας που εκανε τα προηγουμενα (ηταν η ομαδα του burnout).Αυτό νομίζω ειναι απτην ομαδα του shift.Για να δουμεΗ ομάδα του Shift (Slightly Mad) έβγαλε πρόσφατα το pCars και δε νομίζω να ξανασχοληθούν με NFS. Ήδη σκέφτονται το pCars 2. Αυτό θα βγεί απο την Ghost Games που έβγαλε το Rivals. Αν δεν βγάλει η BlackBox NFS, δύσκολο να μοιάζει στα παλιά, αλλά μακάρι να τα καταφέρουν οι τύποι!
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Η ομάδα του Shift (Slightly Mad) έβγαλε πρόσφατα το pCars και δε νομίζω να ξανασχοληθούν με NFS. Ήδη σκέφτονται το pCars 2. Αυτό θα βγεί απο την Ghost Games που έβγαλε το Rivals. Αν δεν βγάλει η BlackBox NFS, δύσκολο να μοιάζει στα παλιά, αλλά μακάρι να τα καταφέρουν οι τύποι! Όντως το είχα ξεχάσει.Και mw-carbon handling να έχει θα είμαι ευχαριστημένος
jek20 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Σε λιγότερο από μία ώρα θα γίνει reveal ! EDIT: Teaser για το trailer..
JohnVani18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μερικές πληροφορίες για τον τίτλο : *πρόκειται για reboot *είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να ονομάζεται απλά Need for Speed *θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC, PS4 και Xbox One *εταιρία ανάπτυξης είναι η Ghost Games, η οποία θέλει να επιστρέψει στις ρίζες *το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν νυχτερινό και ανοιχτό κόσμο 4
Sakiz105 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Πρώτη φορά μετά απο χρόνια το teaser tou nfs είχε ωραίο συναίσθημα. ps: Είδατε πως λένε πάλι οτι ο χειρισμός θα είναι burnout.όλες οι στροφες με drift
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Καλοοο teaser... το μόνο νύχτα θυμίζει carbon... θα προτιμούσα μέρα-νύχτα κύκλο...αλλα, οκ....θα δουμε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μακάρι να είναι στυλ Underground να θυμηθούμε λίγο τα παλιά. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οχι μονο νυχτα...ελεος δλδ!γτ πιστευουν οτι ειναι τοσο cool να ειναι μονο νυχτα?
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αν έχει κάποιο δυνατό story να το υποστηρίζει, το μόνο νύχτα δεν θα είναι άσχημο. Δεν θα σου φαίνεται αν σε απορροφάει το story... αν όμως έχει μέτριο story και πας μόνο για races, θα είναι μισό game. Θα δείξει, όσο αποκαλύπτουν περισσότερα πράγματα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 προφανως ας ειναι ολα τα αλλα οπως πρεπει και ειναι το τελευταιο που θα κοιταξω η νυχτα απλα ειναι το μοναδικο που δεν μ αρεσε στο NFSU 2!και νμζ ειναι κατι τοσο ευκολο και απλο να γινει...οκ καταλαβαινω οτι η νυχτα κολλαει με τους αγωνες αλλα και η μερα στο MW δεν ηταν ασχημη! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Και από κάτω λέει ''Game Engine Footage'' που σημαίνει ότι είναι σαν το trailer του Battlefront, κοινώς μην περιμένεις να δείχνει έτσι το παιχνίδι. 1
InfinitySurfer Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ναι...τα in-engine cinematics, πάντα έχουν διαφορά από το κανονικό gameplay. Πάντως ακόμα και τα γραφικά του Rivals να έχει, δεν με χαλάει καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα