Προς το περιεχόμενο

Need for Speed (2015) [Ghost Games][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια δε ξερω για σας εμενα μου αρεσει το game παρα πολυ..φανταςτειτε πως εχω αφησει για λιγο pcars και assetto corsa..

τα οποιά δεν έχουν καμία σχέση,γιατί τούτο είναι πιο arcade,οπότε λογικό να μη σε στρεσάρει

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι σιγουρα ειναι πιο arcade ..αλλα εχει παρα πολλες λεπτομέρειες στο στήσιμο του αμαξιού.

ΤΙ;;;;;;

το λέει άτομο που παίζει AC&pcars;

Δημοσ.

Στην αρχη ψιλοξενερωσα με το need for speed..στην πορεία ομως με κέρδισε..
Με τιμονιέρα ε παίζεται με την καμια ομως...οποτε διασκεδάζουμε ανάλογος..
Ειναι ενα καλο game για να ξελαμπικάρει το μυαλο και να εκτιμήσεις-νοσταλγησεις αλλα ακόμη περισσότερο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες υπαρχει καποιο trusted site για να αγορασει ενας φιλος μου cd-key? Ειδαμε στο g2a και οταν βαζει οτι ειναι απο ελλαδα και παει να αγορασει η τιμη απο 40 ευρω παει 60, αμα ειναι ετσι το παιρνουμε και απο πλαισιο ξερω γω..

Δημοσ.

Παιδες υπαρχει καποιο trusted site για να αγορασει ενας φιλος μου cd-key? Ειδαμε στο g2a και οταν βαζει οτι ειναι απο ελλαδα και παει να αγορασει η τιμη απο 40 ευρω παει 60, αμα ειναι ετσι το παιρνουμε και απο πλαισιο ξερω γω..

βγάλτε το VAT που είναι επιλεγμένο.

Δημοσ.

βγάλτε το VAT που είναι επιλεγμένο.

post-265521-0-05160300-1462150127_thumb.jpg

^ Αυτο εννοεις?? Αν το βγαλω και μετα παμε να αγορασουμε απο την πιστωτικη του δε θα αναγκαστουμε να το βαλουμε Greece εφοσον τα στοιχεια του ειναι ελληνικα?

Δημοσ.

Ειναι απο τα πιο αξιοπιστα!Βασικα ολα μου τα παιχνιδια απο εκει τα εχω παρει..Εχει και αμεση παραλαβη του κλειδιου!Πηγαινε αφοβα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...