VagXal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εγω βλεπω πολυ κοσμο μεσα παντως.Ενας χαμος γινεται..Αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα με ''pvp'' πρεπει να αναβαθμιστω πρωτα..
kostas978 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ετσι όπως το είδες και έπαιξες αξίζει να δώσει κάποιος 50 ευρω γιαυτό το game η όχι
VagXal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ετσι όπως το είδες και έπαιξες αξίζει να δώσει κάποιος 50 ευρω γιαυτό το game η όχι Για μενα αξιζει και με το παραπανω..Αν σου αρεσουν παιχνιδια του ειδους..Σε κραταει στην οθονη με τις τρελες ταχυτητες και σε βαζει στο τρυπακι να κανεις και αλλους δευτερευοντες αγωνες ωστε να αναβαθμισεις το αμαξι σου και μολις φτασεις σε αυτο να κανεις αγωνες για να παρεις κατι καλυτερο και παει λεγοντας..Α και για να ξεκλειδωσεις τις αναβαθμισεις..Αυτο που μου εκανε εντυπωση ασχετο με αυτα ειναι το παιχνιδι ειναι ''μολις'' 12gb!!Μας ειχαν συνιθησει με τα 40αρια και 50αρια gb..Α και εγω το πηρα 38ε απο κλειδαδικο.
kostas978 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 απο όσα μου λες το gameplay είναι αυτό που ψάχνω και μου είχε λείψει απο τα need for speed αλλά για μένα το να φτάσω στο σημείο να αγοράσω αυτό το παιχνίδι σίγουρα είναι ο κόσμος που έχει γιατί όταν το story θα τελειώσει ο κόσμος είναι αυτός που θα το κρατήσει ζωντανό και ενδιαφέρον...Οπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!!! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 απο όσα μου λες το gameplay είναι αυτό που ψάχνω και μου είχε λείψει απο τα need for speed αλλά για μένα το να φτάσω στο σημείο να αγοράσω αυτό το παιχνίδι σίγουρα είναι ο κόσμος που έχει γιατί όταν το story θα τελειώσει ο κόσμος είναι αυτός που θα το κρατήσει ζωντανό και ενδιαφέρον...Οπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!!! περίμενε λιγάκι ακόμα 1
VagXal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 περίμενε λιγάκι ακόμα απο όσα μου λες το gameplay είναι αυτό που ψάχνω και μου είχε λείψει απο τα need for speed αλλά για μένα το να φτάσω στο σημείο να αγοράσω αυτό το παιχνίδι σίγουρα είναι ο κόσμος που έχει γιατί όταν το story θα τελειώσει ο κόσμος είναι αυτός που θα το κρατήσει ζωντανό και ενδιαφέρον...Οπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο σου!!! Αν σου αρεσε το underground τοτε εδω εισαι..και απο κοσμο εγω βλεπω πολυ!Να σε καλα παντως και δεν χρειαζεται να ευχαριστεις!! περίμενε λιγάκι ακόμα Απο εδω https://www.instant-gaming.com/en/824-buy-key-origin-need-for-speed/
mclein Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 fun 2 play but not fun 2 drive. για 15-17 ηλικιακα ειναι μια χαρά. αστεια οδηγηση.
VagXal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Κανεις δεν ειπε οτι ειναι sim το game..Απλος μας θυμιζει παλιες καλες εποχες..Οταν ημασταν 15-17.. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από VagXal
shadowmann Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οποιος θέλει ας με κάνει add στο origin για παρεούλα στο nfs Shadowman27GR
kostas978 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ένα παράπονο έχω μόνο οτι δεν βλέπω ελληνικά streams με το need for speed γιαυτό όποιος έχει καλή σχετικά γραμμή και όρεξη ας κάνει και κανένα stream και για εμάς που δεν μπορούμε να το έχουμε έχω βαρεθεί να ακούω μόνο lol και lol
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ένα παράπονο έχω μόνο οτι δεν βλέπω ελληνικά streams με το need for speed γιαυτό όποιος έχει καλή σχετικά γραμμή και όρεξη ας κάνει και κανένα stream και για εμάς που δεν μπορούμε να το έχουμε έχω βαρεθεί να ακούω μόνο lol και lol ξέρεις υπάρχουν και ξένα streams..
kostas978 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και φυσικά ξέρω ότι υπάρχουν ξένα streams...το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχουν ελληνικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα