dimyok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 4k νυχτα παλι μαυρη μαυριλα θα ειναι .Τουλαχιστον βαλανε και ρυθμιση καμερας μπροστα στη θεση του οδηγου ετσι για να μην καρφωνονται οτι ειναι για 15χρονα με μονο κολιεςcam .Και το online ειναι τελειως μαλακια , αν σου αρεσε το the crew ε στα ιδια ειναι
VagXal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ειναι ενα next-gen NFS Underground και αυτο μετραει για μενα..το καλυτερο της σειρας για εμενα..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 το χεις παιξει και εχεις αποψη?η απο αυτα που εχεις δει?η αληθεια ειναι οτι φαινεται πολυ καλυτερο απο οτι εχει βγαλει τα τελευταια χρονια!
VagXal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 το εχω δει λιγο σε xbox one..εμενα απλα μαρεσει η φιλοσοφια που εχουμε χρονια να την δουμε απο το underground
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα Underground 3 ; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει και αυτό βλέπω πάνω-κάτω στα βιντεάκια.
Pure Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 καλήμερα στην παρεα θέλω να αγοράσω το Need for Speed κάποιο αξιόπιστο μαγαζί ? το cdkeys.com είναι ?
VagXal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 καλήμερα στην παρεα θέλω να αγοράσω το Need for Speed κάποιο αξιόπιστο μαγαζί ? το cdkeys.com είναι ? Απο instant gaming.Εψω παρει πολλα απο εκει..σε χαμηλες τιμες..Απο εκει πηρα και το NFS
VagXal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτο που παρατηρω παιζωντας τωρα το game ειναι οτι και ας ειναι port τρεχει πολυ ομαλα ακομα και στο δικο μου συστημα με εναν phenom x4 630,GTX 960 και 8gb ddr2 ram..Oλα ultra εκτος των σκιων..Τo ram usage ειναι στα 2,5gb ram...παρα πολυ καλο port.
VagXal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σε 1080 ανάλυση παίζεις; Ναι σε 1080 το παρελειψα.. 1
shadowmann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 για πες εντυπώσεις γενικά, γιατί το είχα δει στο one και μου άρεσε αλλα περίμενα την έκδοση για pc απλά είμαι λίγο διστακτικός ακόμα κυρίως για την αίσθηση τις οδήγησης γιατί από τα υπόλοιπα βλέπω ακολουθεί τα χνάρια του underground που γουστάρω.
VagXal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ειναι ενα underground 3!!!Οσοι γουσταραν εκεινο τοτε αυτο θα το λατρεψουν!Εξαιρετικα γραφικα,απιστευτος και πραγματικα αληθινος ηχος τον μοτερ και γενικα του κοσμου και αυτο σου δινει την αισθηση των παρανομων αγωνων και της νυχτας.Και επειδη τυχαινει να περνω και εγω μερος σε τετοιους αγωνες γενικα και να ασχολουμε με την βελτιωση εδω και χρονια αυτο το παιχνιδι μου τα θυμηζει ολα αυτα και με χαλαρωνει τις στιγμες που εχω ελευθερο χρονο.. 1
kostas978 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγώ να κάνω μια ερώτηση από κόσμο τι λέει το παιχνίδι? το ρωτάω γιατί έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί για κονσόλες και τώρα που βγήκε για pc δεν είδα τον χαμό που περίμενα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα